τον ενθουσίασε αλλά στο τέλος επέλεξε Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σύμφωνα με την Telegraaf ο Τσάβι μίλησε με άλλη ομάδα όταν ήταν να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Αν και ενθουσιάστηκε τους ενημέρωσε πως θέλει να πάρει off για μία σεζόν και τελικά παρέμεινε στην Βαρκελώνη.

ΟΤσάβι πριν από αρκετούς μήνες είχε κάνει γνωστό ότι το καλοκαίρι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα κατόπιν σύμφωνης γνώμης της διοίκησης των Καταλανών. Σύμφωνα, μάλιστα, με την Telegraaf υπήρξε συγκεκριμένη ομάδα που προσέγγισε τον Τσάβι του ανέπτυξε το πρότζεκτ κι εκείνος ενθουσιάστηκε.

 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το προαναφερθέν Μέσο, ο Τσάβι παρότι έδειξε θετικός τελικά ενημέρωσε τον Άγιαξ, ναι αυτή ήταν η ομάδα, πως θέλει μία σεζόν break για να ξεκουραστεί. Οι άνθρωποι του Αίαντα άκουσαν τον προπονητή της Μπάρτσα και έπειτα με έκπληξη έμαθαν ότι θα παραμείνει στον καταλανικό πάγκο.

Για τον Τσάβι, μάλιστα, γράφτηκε ότι ενδιαφέρθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία όμως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Έρικ Τεν Χαχ (σ.σ. αν και έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με υποψηφίους διαδόχους του Ολλανδού).

 

Η ιστορία, πάντως, του Τσάβι με τον Άγιαξ παρουσιάζει ιδιαίτερο παρασκηνιακό ενδιαφέρον μια και η ανατροπή της υπόθεσής του με την Μπαρτσελόνα άφησε τους Ολλανδούς στα κρύα του λουτρού και φανερά απορριμένους με τις κινήσεις του θρύλου της καταλανικής ομάδας.

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League-ThemaSports
17/05 @ 00:00

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League

Η Λιντς πήρε την πρόκριση για τον τελικό των playoffs της Championship. Επικράτησε 4-0 της Νόριτς και έκλεισε εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ. Περιμένει την Γουέστ Μπρομ ή την Σαουθάμπτον.

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις-ThemaSports
16/05 @ 23:25

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις

Η Μπέτις προηγήθηε δύο φορές στην έδρα της Λας Πάλμας, ωστόσο το τελικό 2-2 δεν την απομάκρυνε από την 7η Ρεάλ Σοσιεδάδ. «Αγκάλιασαν» την παραμονή οι γηπεδούχοι.

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ-ThemaSports
16/05 @ 22:12

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ

Η εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε την λίστα 25 παικτών για το Euro 2024. Πολλοί αστέρες, αλλά και επιστροφή του Καντέ στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024-ThemaSports
16/05 @ 22:08

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024

Η εθνική Ολλανδίας ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024. Η λίστα περιλαμβάνει 30 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα κοπούν μίνιμουμ τέσσερις.

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!-ThemaSports
16/05 @ 20:53

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!

Μπορεί να μην είναι καν… ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις κατηγορίες για τις 115 παραβιάσεις κανονισμών, από το 2009 μέχρι και το 2018. Αν όμως είναι, τα ενδεχόμενα τιμωρίας που προκύπτουν, είναι τρία και όχι… δύο. Δεν είναι μόνο η αφαίρεση βαθμών και ο υποβιβασμός. Υπάρχει και κάτι ακόμη, το οποίο οι Άγγλοι φίλοι άλλων ομάδων της Premier League, αντιμετωπίζουν σαν… χάδι!

Μέρα-νύχτα, με ένα ποδήλατο για να δει τη Γιουνάιτεντ: «Και ξαφνικά, εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ...»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 20:39

Μέρα-νύχτα, με ένα ποδήλατο για να δει τη Γιουνάιτεντ: «Και ξαφνικά, εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ...»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βράδυ, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, με ένα ποδήλατο, να διασχίζει χώρες, για να καταφέρει να φτάσει στο «Ολντ Τράφορντ». Και εκεί, να εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ. Και πώς να μην βάλει τα κλάματα, πώς να μην αισθάνεται πως κάποιος τον… κοροϊδεύει; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και δεν λαμβάνει χώρα μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, για 1,5 ώρα, κάθε… Κυριακή!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ