Ατομικό ακολούθησε ακόμη μία ημέρα ο Μπερνάρ. Μπήκε ο Χουάνκαρ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

 
Ατομικό ακολούθησε ο Μπερνάρ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Στον αντίποδα ο Χουάνκαρ μπήκε σε φουλ ρυθμούς.
 
Sdna.gr
 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποντένσε: "Ευχαριστώ για την στήριξη, μας κάνετε να νιώθουμε πιο δυνατοί"-ThemaSports
16/05 @ 23:35

Ποντένσε: "Ευχαριστώ για την στήριξη, μας κάνετε να νιώθουμε πιο δυνατοί"

Ο Ντάνιελ Ποντένσε με μήνυμά του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξή του κατά την διάρκεια της σεζόν.

Θεραπεία ο Μουργκ στον ΠΑΟΚ, αμφίβολος για Άρη-ThemaSports
16/05 @ 22:40

Θεραπεία ο Μουργκ στον ΠΑΟΚ, αμφίβολος για Άρη

Μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ στράφηκε αμέσως στον «τελικό» της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη που θα κρίνει τον τίτλο.

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ: Η υψωμένη γροθιά του Τάισον και ο τρελός πανηγυρισμός του Ζίβκοβιτς στο πάρτι τίτλου στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 20:12

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ: Η υψωμένη γροθιά του Τάισον και ο τρελός πανηγυρισμός του Ζίβκοβιτς στο πάρτι τίτλου στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρακάμερα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το 4-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό τα έχει όλα. Την υψωμένη γροθιά του Τάισον, τον τρελό πανηγυρισμό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και φυσικά την αποθέωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική ο Παναθηναϊκός Β (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
16/05 @ 19:25

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική ο Παναθηναϊκός Β (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έσπρωξε στον... γκρεμό τον Παναθηναϊκό Β η Παναχαϊκή, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας. Νίκη του υποβιβασμένου Ολυμπιακού Β επί του Γιούχτα με 3-1. Ισόπαλη με τη Νίκη Βόλου η ΑΕΚ Β.

«Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τερίμ, η αποχώρηση είναι πολύ κοντά!»-ThemaSports
16/05 @ 14:31

«Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τερίμ, η αποχώρηση είναι πολύ κοντά!»

Ανάρτηση Τούρκου δημοσιογράφου αναφέρει πως υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ, και πως το τέλος της συνεργασίας τους πλησιάζει!

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!-ThemaSports
16/05 @ 13:26

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!

Ο Ολυμπιακός διανύει ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν, βρίσκεται στον τελικό του UEFA Conference League και μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ (15/05, 2-0) «ξεκόλλησε» από την τέταρτη θέση της Stoiximan Super League! Για την αγωνιστική ανάκαμψη των «ερυθρολεύκων» τον βασικότερο ρόλο προφανώς και έπαιξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και οι προσθήκες έναν μήνα πριν έρθει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ