Με 12 μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή του ταεκβοντό από το διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο βαθμολογούμενο τουρνουά που έγινε την πρώτη μέρα της διοργάνωσης ο Ιάσωνας Χαραλάμπους κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο (-51KG JUNIORS) και ο Νικόλας Νικολάου το χάλκινο (-73KG JUNIORS).

Στο μη βαθμολογούμενο τουρνουά που ακολούθησε τη δεύτερη μέρα, πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο οι Κατερίνα Παττίχη (-37KG CADΕTS), Μαρίλια Μπάση (-48KG CHILDREN), Άρια Σοφοκλέους (-68KG JUNIORS), Ιάσωνας Χαραλάμπους (-51KG JUNIORS), Νικόλας Νικολάου (-73KG JUNIORS).

Αργυρά μετάλλια για τον Ιωνά Γεωργίου (-63KG JUNIORS) και τον Θεοδόση Μενοίκου (-55KG JUNIORS), ενώ το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισαν Αιμιλία Πετρίδη (-55KG JUNIORS), Παύλος Νικολάου (-41KG CADΕTS) και Γιώργος Γεωργίου (-45KG CADETS).

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο -ThemaSports
16/05 @ 21:11

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο

Με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλο τον κόσμο και με την παρουσία όλων των Κύπριων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024, το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting.

Με Γενεθλή και Μακρή στους Μεσογειακούς Στίβου Κ23-ThemaSports
16/05 @ 21:02

Με Γενεθλή και Μακρή στους Μεσογειακούς Στίβου Κ23

Με δύο αθλητές, στο αγώνισμα της δισκοβολίας, θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στους Μεσογειακούς Αγώνες κάτω των 23 ετών, οι οποίοι θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου 2024, στην πόλη Ισμαϊλία της Αιγύπτου.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΠΟΠΑ-Olympians στον ΚΟΑ-ThemaSports
15/05 @ 13:53

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΠΟΠΑ-Olympians στον ΚΟΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων & Εκπαιδευτών (ΠΟΠΑ) και της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΚΕΣΟΑ) υπογράφηκε στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, στην παρουσία της ηγεσίας του ΚΟΑ, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024.

Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon-ThemaSports
14/05 @ 09:50

Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon

Σε μια Ολυμπιακή χρονιά όπου η ανάδειξη του «φίλαθλου πνεύματος» αποτελεί προτεραιότητα, καλλιεργώντας κοινωνικές αξίες αλληλοσεβασμού στη νέα γενιά για την ανοικοδόμηση ενός καλύτερου και πιο δίκαιου κόσμου, Κύπριοι αθλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους, στηρίζοντας μυοπαθείς συνανθρώπους μας, μέσω του Telethon.

Χάλκινο μετάλλιο από την Εθνική μας ομάδα-ThemaSports
13/05 @ 12:28

Χάλκινο μετάλλιο από την Εθνική μας ομάδα

Άλλη μια Διεθνής επιτυχία για την Κυπριακή Σκοποβολή. Η Εθνική μας ομάδα ΚΟΜΠΑΚ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ομαδική κατάταξη, στο 29ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Εκπληκτικό νέο παγκύπριο ρεκόρ η Ελένα Κουλιτσένκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 15:26

Εκπληκτικό νέο παγκύπριο ρεκόρ η Ελένα Κουλιτσένκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένα Κουλιτσένκο αποτελεί από τα ξημερώματα της Κυριακής (12/5/24) την κάτοχο του παγκύπριου ρεκόρ γυναικών και κάτω των 23 ετών, στο άλμα σε ύψος!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ