Ο Ματίας Αλμέιδα κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει δίωξη για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χωρίς τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της κινδυνεύει να πάει η ΑΕΚ στο ντέρμπι της 15ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», που μπορεί να είναι και καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Παρότι ο αθλητικός εισαγγελέας δεν συμπεριέλαβε τον Αργεντινό προπονητή στις κλήσεις του για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, αναμένεται να ασκηθεί στον τεχνικός της «Ένωσης» πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με χρήση του βίντεο.

Σημειώνεται πως στην έκθεση του παρατηρητή δεν υπάρχει αναφορά για το επεισόδιο που είχε ο Αλμέιδα με τον αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης (στον οποίο απολογήθηκε μετά από όσα συνέβησαν ο προπονητής), ωστόσο έχει καταγραφεί ένα επεισόδιο με τον CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

Εάν ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα, τότε αφού απολογηθεί κινδυνεύει με τιμωρία και απουσία από τον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προτελευταία αγωνιστική των playoffs.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!-ThemaSports
08/07 @ 18:00

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Θωμάς Στρακόσα!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα-ThemaSports
08/07 @ 17:20

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου συνεχίζονται, με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης, Παύλου Κορρέα.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!-ThemaSports
08/07 @ 17:32

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!

Νέο όνομα για ΑΕΚ στον διεθνή Τύπο. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ και νυν της Χάρτμπεργκ, Ντόνι Αβντιγιάι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Μπεν Χέκνερ!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του-ThemaSports
08/07 @ 14:18

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του

Την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (ώστε ν’ ακολουθήσει πιθανότατα τον Χρήστο Κόντη στη Σαουδική Αραβία) ανακοίνωσε ο Διονύσης Χιώτης.

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής-ThemaSports
06/07 @ 19:54

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής

Χωρίς τα βασικά φορ, εξτρέμ, χαφ και μπακ ο βαρύς Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση όπως και στο προηγούμενο φιλικό και η Μπραουνσβάιγκ τον νίκησε με 1-0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ