Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Έριν τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε πως έχει καθημερινή επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζέισον Γουίλκοξ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν στη μετα-Φέργκιουσον εποχή.

Η άλλοτε κραταιά δύναμη της Αγγλίας βρίσκεται στην έκτη θέση της Premier League, αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League και πλέον το FA Cup είναι ο τελευταίος ρεαλιστικός μεγάλος στόχος της σεζόν.

Η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, σε συνδυασμό με τον νέο αέρα που θέλει να φέρει ο Σερ Τζομ Ράτκλιφ σε στελεχιακό και όχι μόνο επίπεδο, έχουν φουντώσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Έρικ τεν Χαγκ να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025.

Ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός διέψευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα, δηλώνοντας ότι έχει αγαστή συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Μάντσετσερ Γιουάιτεντ, Τζέισον Γουίλκοξ.

"Μιλάμε κάθε μέρα από την περασμένη εβδομάδα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να χτίσουμε μια στενή σχέση. Δουλεύουμε τώρα με βάση ένα πλάνο, είχαμε ήδη ένα πριν αναλάβει και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαγκ.

Σε 109 παιχνίδια στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" ο 54χρονος προπονητής μετράει 65 νίκες, 15 ισοπαλίες και 29 ήττες, ενώ έχει καταφέρει να πανηγυρίσει και ένα τρόπαιο, το League Cup της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από που θα δείτε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Νάπολι (Μεταδόσεις 17/05)-ThemaSports
17/05 @ 08:00

Από που θα δείτε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Νάπολι (Μεταδόσεις 17/05)

Γεμάτο τηλεοπτικό πρόγραμμα - δεσπόζει το Φιορεντίνα - Νάπολι

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League-ThemaSports
17/05 @ 00:00

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League

Η Λιντς πήρε την πρόκριση για τον τελικό των playoffs της Championship. Επικράτησε 4-0 της Νόριτς και έκλεισε εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ. Περιμένει την Γουέστ Μπρομ ή την Σαουθάμπτον.

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις-ThemaSports
16/05 @ 23:25

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις

Η Μπέτις προηγήθηε δύο φορές στην έδρα της Λας Πάλμας, ωστόσο το τελικό 2-2 δεν την απομάκρυνε από την 7η Ρεάλ Σοσιεδάδ. «Αγκάλιασαν» την παραμονή οι γηπεδούχοι.

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ-ThemaSports
16/05 @ 22:12

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ

Η εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε την λίστα 25 παικτών για το Euro 2024. Πολλοί αστέρες, αλλά και επιστροφή του Καντέ στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024-ThemaSports
16/05 @ 22:08

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024

Η εθνική Ολλανδίας ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024. Η λίστα περιλαμβάνει 30 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα κοπούν μίνιμουμ τέσσερις.

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!-ThemaSports
16/05 @ 20:53

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!

Μπορεί να μην είναι καν… ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις κατηγορίες για τις 115 παραβιάσεις κανονισμών, από το 2009 μέχρι και το 2018. Αν όμως είναι, τα ενδεχόμενα τιμωρίας που προκύπτουν, είναι τρία και όχι… δύο. Δεν είναι μόνο η αφαίρεση βαθμών και ο υποβιβασμός. Υπάρχει και κάτι ακόμη, το οποίο οι Άγγλοι φίλοι άλλων ομάδων της Premier League, αντιμετωπίζουν σαν… χάδι!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ