Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία «επίθεση» που προφανώς και δεν συνηθίζει να λαμβάνει χώρα κατά του, θα κληθεί να διαχειριστεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πριν από λίγα λεπτά είδε τον Γκρέιαμ Σούνες να στρέφεται κατά του και να τον χαρακτηρίζει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Σούνες αναφέρθηκε στον Αιγύπτιο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ ως τον πιο ατομιστή ποδοσφαιριστή που είδε ποτέ στην ζωή του, αλλά και ως έναν παίκτη που πάντα εξαφανίζεται από ένα παιχνίδι, όταν αυτό γίνει δύσκολο για αυτόν.

Έφερε ως παράδειγμα μία αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και επισήμανε πως η… αδιαφορία του γίνεται αντιληπτή από το γεγονός πως δεν τραυματίζεται ποτέ!

Συγκεκριμένα, όσα είπε ο Γκρέιαμ Σούνες:

«Είναι ο πιο ατομιστής ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Πάντα εξαφανίζεται όταν το παιχνίδι γίνεται δύσκολο. Θυμάστε ένα παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ»; Πήγε κάποια στιγμή πάνω του ο Λισάντρο Μαρτίνες και έκτοτε, ο Σαλάχ κοίταζε να δει αν πονάει ο ώμος του. Δεν τραυματίζεται ποτέ...»!

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από που θα δείτε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Νάπολι (Μεταδόσεις 17/05)-ThemaSports
17/05 @ 08:00

Από που θα δείτε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Νάπολι (Μεταδόσεις 17/05)

Γεμάτο τηλεοπτικό πρόγραμμα - δεσπόζει το Φιορεντίνα - Νάπολι

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League-ThemaSports
17/05 @ 00:00

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League

Η Λιντς πήρε την πρόκριση για τον τελικό των playoffs της Championship. Επικράτησε 4-0 της Νόριτς και έκλεισε εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ. Περιμένει την Γουέστ Μπρομ ή την Σαουθάμπτον.

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις-ThemaSports
16/05 @ 23:25

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις

Η Μπέτις προηγήθηε δύο φορές στην έδρα της Λας Πάλμας, ωστόσο το τελικό 2-2 δεν την απομάκρυνε από την 7η Ρεάλ Σοσιεδάδ. «Αγκάλιασαν» την παραμονή οι γηπεδούχοι.

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ-ThemaSports
16/05 @ 22:12

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ

Η εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε την λίστα 25 παικτών για το Euro 2024. Πολλοί αστέρες, αλλά και επιστροφή του Καντέ στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024-ThemaSports
16/05 @ 22:08

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024

Η εθνική Ολλανδίας ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024. Η λίστα περιλαμβάνει 30 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα κοπούν μίνιμουμ τέσσερις.

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!-ThemaSports
16/05 @ 20:53

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!

Μπορεί να μην είναι καν… ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις κατηγορίες για τις 115 παραβιάσεις κανονισμών, από το 2009 μέχρι και το 2018. Αν όμως είναι, τα ενδεχόμενα τιμωρίας που προκύπτουν, είναι τρία και όχι… δύο. Δεν είναι μόνο η αφαίρεση βαθμών και ο υποβιβασμός. Υπάρχει και κάτι ακόμη, το οποίο οι Άγγλοι φίλοι άλλων ομάδων της Premier League, αντιμετωπίζουν σαν… χάδι!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ