Τέσσερα παιχνίδια, «πονταρίσματα» που δεν θυμάται, όλα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, με κοινό χαρακτηριστικό τους να κερδίσει η Νιούκαστλ. Ο Σάντρο Τονάλι μίλησε ανοιχτά για το στοίχημα και όσα… πρόλαβε να παίξει στην Premier League!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αλήθεια είναι πως τα νέα που προέκυψαν για τον Σάντρο Τονάλι είναι θετικά. Διότι μετά τους 10 μήνες αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Νιούκαστλ, που του είχε επιβάλλει η FA, η «ιστορία» μοιάζει να φτάνει στο τέλος της.

Η FA του επέβαλλε αισίως δίμηνο αποκλεισμό με αναστολή, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν «ποντάρει» ξανά, τότε θα αγωνιστεί κανονικά από τις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τις «καρακάξες».

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι, πως μάθαμε ποια ήταν τα παιχνίδια, στα οποία υπέπεσε στον εν λόγω στοιχηματισμό. Είναι τέσσερα, το ένα τίθεται υπό αμφισβήτηση και το ποσό που κατέθετε σε κάθε ένα από αυτά, δεν έγινε γνωστό, διότι δεν θυμόταν τα «πονταρίσματά» του.

Η πρώτη περίπτωση λοιπόν είναι αυτή που δεν έχει διευκρινιστεί, με τον Ιταλό να έχει παίξει είτε τη νίκη της ομάδας του επί της Μπράιτον στο «Άμεξ», τον Σεπτέμβριο, είτε επί της Μπέρνλι, τον ίδιο μήνα. Στην πρώτη περίπτωση, η Νιούκαστλ έχασε με 3-1, ενώ στην δεύτερη, επικράτησε με 2-0. Σε αμφότερα ματς, ο Τονάλι αγωνίστηκε κανονικά.

Επόμενο παιχνίδι ήταν ο «άσος» της Νιούκαστλ επί της Μπρέντφορντ, ξανά τον Σεπτέμβριο. Επετεύχθη ο στόχος, επικράτησαν οι «καρακάξες» με 1-0.

Τρίτο ματς ήταν το «διπλό» της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», στην 2η αγωνιστική της Premier League. Εκεί, ο Τονάλι αγωνίστηκε 67 λεπτά, αλλά η Νιούκαστλ έχασε δύσκολα με 1-0.

Τελευταίο «ποντάρισμα» ήταν αυτό απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου». Το μοναδικό παιχνίδι από όσα είχε επιλέξει να «τζογάρει» και δεν πήρε καν χρόνο συμμετοχής. Ολοκληρώθηκε στο 2-2, ο Ιταλός έχασε εκ νέου τα χρήματά του.

Συνολικά λοιπόν, ο Σάντρο Τονάλι στοιχημάτισε σε τέσσερις αναμετρήσεις και στην καλύτερη των περιπτώσεων κέρδισε στο 50% αυτών. Αγωνίστηκε σε τρεις εξ’ αυτών και δεν σκόραρε σε καμία!

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιορεντίνα: "Έφυγαν" πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, πάει για sold-out-ThemaSports
17/05 @ 11:56

Φιορεντίνα: "Έφυγαν" πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, πάει για sold-out

Η Φιορεντίνα αναμένεται να βρεθεί κανονικά με εννιά χιλιάδες οπαδούς στον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena. Σύμφωνα με τη La Nazione έχουν πωληθεί ήδη πέντε χιλιάδες εισιτήρια.

Από που θα δείτε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Νάπολι (Μεταδόσεις 17/05)-ThemaSports
17/05 @ 08:00

Από που θα δείτε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Νάπολι (Μεταδόσεις 17/05)

Γεμάτο τηλεοπτικό πρόγραμμα - δεσπόζει το Φιορεντίνα - Νάπολι

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League-ThemaSports
17/05 @ 00:00

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League

Η Λιντς πήρε την πρόκριση για τον τελικό των playoffs της Championship. Επικράτησε 4-0 της Νόριτς και έκλεισε εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ. Περιμένει την Γουέστ Μπρομ ή την Σαουθάμπτον.

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις-ThemaSports
16/05 @ 23:25

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις

Η Μπέτις προηγήθηε δύο φορές στην έδρα της Λας Πάλμας, ωστόσο το τελικό 2-2 δεν την απομάκρυνε από την 7η Ρεάλ Σοσιεδάδ. «Αγκάλιασαν» την παραμονή οι γηπεδούχοι.

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ-ThemaSports
16/05 @ 22:12

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ

Η εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε την λίστα 25 παικτών για το Euro 2024. Πολλοί αστέρες, αλλά και επιστροφή του Καντέ στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024-ThemaSports
16/05 @ 22:08

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024

Η εθνική Ολλανδίας ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024. Η λίστα περιλαμβάνει 30 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα κοπούν μίνιμουμ τέσσερις.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ