"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εν αναμονή των κεντρικών αποφάσεων απ’ την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναφορικά με τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ομάδας, η Ελλάδα έχει μπροστά της στις 7 Ιουνίου το μεγάλο φιλικό με τη Γερμανία στο Μεχενγκλάνμπαχ, το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε της «νασιονάλμανσαφτ» ενόψει του EURO 2024.

Προκειμένου να μην υπάρξει κενό στον πάγκο της Εθνικής, η διοίκηση της ΕΠΟ ενημέρωσε ήδη τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Νίκο Παπαδόπουλο πως θα αναλάβει καθήκοντα προπονητή στην ανδρική ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Borussia Park».

 
 

Αυτή θα είναι η 10η συνάντηση της Ελλάδας με τη Γερμανία και η δεύτερη σε φιλικό αγώνα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους για τελευταία φορά στις 22 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου τα «πάντσερ» νίκησαν με 4-2.

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»-ThemaSports
30/06 @ 17:52

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»

Σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime», αναφέρεται στον Ελλαδίτη επιθετικό, Νίκο Καρέλη, για τον οποίο η ομάδα του Αγρινίου πέρσι είχε ρίξει «άκυρο» σε πρόταση 150.000 ευρώ και φέτος - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται - ζορίζεται να βρει ανάλογη πρόταση ακόμα και στην Κύπρο...

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!-ThemaSports
30/06 @ 17:08

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!

Σύμφωνα με σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Super League ή στην Κύπρο, με τα δημοσιεύματα από το Ιράν για προχωρημένες επαφές με την ομάδα... Τράκτορ (!), να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο-ThemaSports
30/06 @ 15:40

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Νόρντιν Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο, με το deal να οριστικοποιείται τις επόμενες ημέρες.

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έρχονται ο Κοστίνια και ο Ντάνι Γκαρθία-ThemaSports
30/06 @ 15:00

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έρχονται ο Κοστίνια και ο Ντάνι Γκαρθία

Ώρα αφίξεων για τον Ολυμπιακό, καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να βρίσκονται στον Πειραιά για τους ερυθρόλευκους, ο Ντάνι Γκαρθία και ο Κοστίνια

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Σισέ!-ThemaSports
30/06 @ 14:15

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Σισέ!

Στο «Ελ. Βενιζέλος» αφίχθη ο Παπέ Αμπού Σισέ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Σενάρια για συμφωνία με Αλ Χολούντ για Σαμάτα!-ThemaSports
30/06 @ 10:39

Σενάρια για συμφωνία με Αλ Χολούντ για Σαμάτα!

Σε συμφωνία με την Αλ Χολούντ της Σαουδικής Αραβίας φέρνουν τον ΠΑΟΚ δημοσιεύματα από Αφρική και Αραβία για την παραχώρηση του Αλί Σαμάτα!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ