Πίσω στο 2015, ξεκινούσε μια προσπάθεια, με την οποία ήθελε οι οπαδοί της Λίβερπουλ να πάψουν ν' αμφιβάλλουν για την ομάδα τους και να τη στηρίξουν με πίστη. Εκείνος δεν θεωρεί πως είναι δικό του επίτευγμα αυτό που συνέβη. Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε άλλη ερμηνεία στην ιστορική δήλωση της προ 9 ετών παρουσίασης του και η αλήθεια είναι πως την έκανε ακόμα πιο όμορφη!

Ακολουθήστε μας στο Google news

«From doubters to believers». Τη διαβάσαμε χιλιάδες φορές, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, έγινε λογότυπο σε μπλουζάκια και καπέλα. Έγινε το μότο του Γιούργκεν Κλοπ στη θητεία του στη Λίβερπουλ, με το σύλλογο να έχει τον Γερμανό ως σημείο αναφορά στα βιβλία της ιστορίας του κλαμπ. Βλέπετε, είναι τρομερά σπάνιο να «δέσουν» τόσο πολύ το ποδοσφαιρικό και ανθρώπινο DNA ενός προπονητή μ' εκείνο μιας τόσο ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εννέα χρόνια μετά, ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγες μέρες προτού πέσει η αυλαία της σπουδαίας παρουσίας του στο «Άνφιλντ», δίνει πια άλλη ερμηνεία στην πιο ιστορική του δήλωση. Για την ακρίβεια, αυτός δεν άλλαξε ποτέ τον τρόπο που αντιλήφθηκε εκείνο που είπε. Απλά ήθελε να δει το αποτέλεσμα. Και τώρα που μπορεί να το εκφράσει ελεύθερα, έκανε ακόμα πιο όμορφη εκείνη την κουβέντα – υπόσχεση που είχε δώσει στον κόσμο των «κόκκινων».

«Είναι ένα τρομερά ιδιαίτερο κλαμπ η Λίβερπουλ. Εγώ δεν έκανα κανέναν να πιστέψει σε αυτή την ομάδα. Απλά τους υπενθύμισα πως ορισμένες φορές βοηθάει να έχεις πίστη...».

Γιούργκεν, θα λείψεις τόσο πολύ...

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»-ThemaSports
01/07 @ 22:01

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του Ρενάτο Σάντσες συνέδεσε και πάλι με τον Ολυμπιακό Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο.

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»-ThemaSports
01/07 @ 21:04

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»

Ανακοίνωση με φόντο το μέλλον από την Τσέλσι, έκανε δικό της και επίσημα τον Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2030. Τρομερά ενθουσιασμένος ο «μικρός», όνειρο για αυτόν η Premier League!

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!-ThemaSports
01/07 @ 17:02

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη ανακοίνωσε η Μπενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έως το 2029.

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα! -ThemaSports
01/07 @ 16:32

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα!

Τρέλα, όνειρα και φαντασία. Πόσες ακόμα λέξεις χωράνε, για να περιγράψει κάποιος την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων, μία ημέρα σαν και σήμερα (01/07) το 2004, για να στείλει την Ελλάδα στον τελικό του EURO!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ