Δήλωση... παραμονής από τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ δήλωσε αποφασισμένος να μείνει στη Λίβερπουλ και μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο του αρχηγού των «κόκκινων» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολλανδός σέντερ μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Ντόρτμουντ.

«Η προσοχή είναι τώρα στα τελευταία δύο παιχνίδια και στη συνέχεια ο σύλλογος θα εστιάσει στο ποιος είναι ο νέος προπονητής. Θα υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο κι εγώ είμαι μέρος της» δήλωσε ο 32χρονος άσος και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κάτι για μένα να συζητήσω (αναφορικά με το μέλλον μου), επειδή δεν υπάρχει κάποιο νέο. Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αγαπώ το σύλλογο και μπορείτε να το δείτε αυτό επίσης. Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου ήδη. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και δεν θα έλεγα ότι το τρομακτικό είναι η σωστή λέξη, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό αυτό που θα συμβεί τώρα. Ας δούμε λοιπόν».

Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην εφετινή Premier League αντιμετωπίζοντας την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ (13/5) και φιλοξενώντας τη Γουλβς στο «Άνφιλντ» (19/5).

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»-ThemaSports
01/07 @ 22:01

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του Ρενάτο Σάντσες συνέδεσε και πάλι με τον Ολυμπιακό Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο.

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»-ThemaSports
01/07 @ 21:04

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»

Ανακοίνωση με φόντο το μέλλον από την Τσέλσι, έκανε δικό της και επίσημα τον Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2030. Τρομερά ενθουσιασμένος ο «μικρός», όνειρο για αυτόν η Premier League!

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!-ThemaSports
01/07 @ 17:02

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη ανακοίνωσε η Μπενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έως το 2029.

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα! -ThemaSports
01/07 @ 16:32

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα!

Τρέλα, όνειρα και φαντασία. Πόσες ακόμα λέξεις χωράνε, για να περιγράψει κάποιος την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων, μία ημέρα σαν και σήμερα (01/07) το 2004, για να στείλει την Ελλάδα στον τελικό του EURO!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ