Για το αυριανό (08/05, 22:00) «τελικό» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να στέκεται στη δίψα και στο κίνητρο που έχει η ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με πίστη στην πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, πέταξε η αποστολή του Ολυμπιακού, για το αυριανό πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των playoffs με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Με δηλώσεις του, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στη δίψα και το κίνητρο που έχει η ομάδα του όπως και τα τελευταία δύο χρόνια που προκρίθηκε στους «4», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως άπαντες το θέλουν και το πιστεύουν πολύ, ενώ η πρόκριση θα είναι το επιστέγασμα μιας σκληρής προσπάθειας με αναποδιές και δυσκολίες καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για τον πέμπτο τελικό με την Μπαρτσελόνα: «Θα ήθελα να πω πως γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι η 3η χρονιά που παίζουμε πέμπτο παιχνίδι. Από τη μία θα θέλαμε κάθε χρονιά να έχουμε τελειώσει νωρίτερα, γιατί τα ματς αυτά έχουν ιδιαίτερη ψυχολογική και πνευματική επιβάρυνση. Από την άλλη, για αυτό ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ, για να έχουμε τη δυνατότητα παίκτες, προπονητές να παίζουμε τόσο σημαντικά και μεγάλα παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι που παίζουμε πέμπτο παιχνίδι, απέναντι στην Μπαρτσελόνα μια τόσο μεγάλη ομάδα για να περάσουμε στο φάιναλ φορ. Ξέρουμε πως δεν είμαστε στο γήπεδό μας και δεν είμαστε το φαβορί. Όμως, σε κάθε περίπτωση έχουμε τις πιθανότητές μας αν παίξουμε καλά να περάσουμε».

Για το αν θα παίξει κάποιο ρόλο η μεγάλη διαφορά της νίκης στο 4ο ματς: «Το τελευταίο παιχνίδι κρίθηκε με μεγάλη διαφορά, όμως, δεν ξέρεις ποτέ στο επόμενο πως θα λειτουργήσει αυτό. Συχνά λειτουργεί ως κίνητρο στον αντίπαλο γιατί νιώθει πληγωμένος. Από την άλλη, εμείς είδαμε πως αν ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και παίξουμε καλά, το ταβάνι μας είναι ψηλό και μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε».

Για το πόσο πολύ θέλει την πρόκριση: «Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε την ίδια δίψα και το ίδιο κίνητρο που είχαμε την πρώτη χρονιά που πήγαμε στο φάιναλ φορ πριν δύο χρόνια. Το θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύουμε πως θα είναι το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας αυτή τη χρονιά, όσον αφορά τις πολλές αναποδιές και τους τραυματισμούς που είχαμε. Αν τελικά τα καταφέρουμε θα είμαστε και πάλι δύσκολος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε».

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αξέχαστο Final Four στο Βερολίνο: H Euroleague ετοίμασε την mini movie από το «πράσινο» έπος! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/06 @ 20:00

Το αξέχαστο Final Four στο Βερολίνο: H Euroleague ετοίμασε την mini movie από το «πράσινο» έπος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Euroleague ετοίμασε την mini movie από το έπος του Παναθηναϊκού Aktor στο Βερολίνο και παρουσίασε ένα βίντεο 11' αφιερωμένο σε όσα έγιναν στο Final Four.

EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA-ThemaSports
06/06 @ 19:44

EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA

Ο Μάικ Τζέιμς πήρε τον τίτλο του MVP της χρονιάς στη EuroLeague και από την Ένωση Παικτών της διοργάνωσης.

Από τον πάτο στην κορυφή: Το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού και το 7ο αστέρι!-ThemaSports
01/06 @ 00:24

Από τον πάτο στην κορυφή: Το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού και το 7ο αστέρι!

Ένα εξαιρετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube αναδεικνύει την απίθανη μετάβαση του Παναθηναϊκού από τη «θλίψη» της περσινής σεζόν στην καταξίωση της φετινής.

Παναθηναϊκός: Μπήκε το 7ο αστέρι στο παρκέ του ΟΑΚΑ!-ThemaSports
31/05 @ 18:47

Παναθηναϊκός: Μπήκε το 7ο αστέρι στο παρκέ του ΟΑΚΑ!

Το κέντρο του παρκέ του ΟΑΚΑ κοσμεί το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού AKTOR.

Σλούκας: «Νιώθω αχόρταγος, θέλω και το 8ο»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
31/05 @ 16:18

Σλούκας: «Νιώθω αχόρταγος, θέλω και το 8ο»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Σλούκας φιλοξενήθηκε στο ΟΠΑΠ Game Time και μίλησε για όλους και για όλα. Για τον Αταμάν, τον Ομπράντοβιτς, το μέλλον του και την όρεξη που έρχεται... τρώγοντας.

Η δήλωση Σλούκα ότι «πέρσι έχασα το τρόπαιο, αλλά δεν με ενδιαφέρει», προκάλεσε ΟΡΓΗ στον κόσμο του Ολυμπιακού-ThemaSports
28/05 @ 13:57

Η δήλωση Σλούκα ότι «πέρσι έχασα το τρόπαιο, αλλά δεν με ενδιαφέρει», προκάλεσε ΟΡΓΗ στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Σλούκας έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι αχάριστος προς τον οργανισμό του Ολυμπιακού, έναν οργανισμό που του έδωσε πάρα πολλά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ