Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-Άρης, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ο Άρης κέρδισε δίκαια. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε, είναι να διαχειριστούμε τα θέματα τα δικά και όπως είδατε, είχαμε αντίπαλο μία πολύ καλή ομάδα. Δεν σηκώνει κριτική το παιχνίδι αυτό.

Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα προσπάθησαν για το καλύτερο και αυτό έχει σημασία για την Ανόρθωση αυτή την στιγμή. Τελειώνει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει σίγουρα πολύ προβληματισμένους για την επόμενη μέρα.

Αυτό που καταφέραμε τους τελευταίους δύο μήνες δεν ήταν η νίκη σε κάθε παιχνίδι με τα προβλήματα που μας ταλάνιζαν. Ήταν πολύ δύσκολο, όμως υποσχεθήκαμε να μπαίνουμε σε όλα παιχνίδια με πάθος, δύναμη και να κρατήσουμε την περηφάνια και την ιστορία της Ανόρθωσης ψηλά. Αυτό νομίζω το έκαναν όλα τα παιδιά.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά και την αγάπη μου για όσους προσπάθησαν για το καλύτερο αυτής της ομάδας σε αυτές τις στιγμές. Να απολογηθούμε και να ζητήσουμε συγνώμη στον κόσμο, ο οποίος αυτή την στιγμή κάνει μια τεράστια προσπάθεια και φέρνει εις πέρας έναν στόχο για το γήπεδο.

Για τη νέα σεζόν, να ξεκινήσουμε προσγειωμένα, ταπεινά και να θέσουμε πραγματικούς στόχους. Το μήνυμα είναι ότι η Ανόρθωση ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλει να φέρει Κύπρο τον Μουσταφά Σεκ για ενίσχυση της άμυνας-ThemaSports
30/06 @ 22:33

Θέλει να φέρει Κύπρο τον Μουσταφά Σεκ για ενίσχυση της άμυνας

Στο στόχαστρο της Ανόρθωσης για το αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος Μουσταφά Σεκ, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως στόπερ.

Ευχές σε Μιχάλη Ιωάννου -ThemaSports
30/06 @ 11:37

Ευχές σε Μιχάλη Ιωάννου

Ευχές από την ΚΟΠ στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Μιχάλη Ιωάννου για τα γενέθλιά του.

Ανακοίνωσε Kaiyne Woolery η Ανόρθωση-ThemaSports
29/06 @ 18:21

Ανακοίνωσε Kaiyne Woolery η Ανόρθωση

Η ανακοίνωση.

Το άλλο ζήτημα με τον Ζίφκοβιτς-ThemaSports
29/06 @ 11:26

Το άλλο ζήτημα με τον Ζίφκοβιτς

Δεν χαλά η μετεγγραφή του Ζίφκοβιτς στην Ανόρθωση. Διευκρινίστηκε ότι το οικονομικό ζήτημα που προέκυψε δεν ήταν με την Κυπριακή ομάδα.

Κανένα ενδιαφέρον από την Ανόρθωση για τον Κουέν...-ThemaSports
28/06 @ 16:00

Κανένα ενδιαφέρον από την Ανόρθωση για τον Κουέν...

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον 29χρονο Αυστριακό εξτρέμ, Andreas Kuen (Αντρέας Κουέν).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ