Ανδρέας Σταύρου

Η ικανοποίηση είναι τεράστια για το πρωτάθλημα αλλά υπάρχει και η επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επικρατεί χαμός με την καλή έννοια στον ΑΠΟΕΛ, καθώς μετά την κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος πλέουν όλοι σε πελάγη ευτυχίας. Η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος μετά από 5 χρόνια και η επόμενη μέρα η οποία κρίνεται σημαντική θα έρθει με μεγάλη ηρεμία και άνεση.

Η επιστροφή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένας στόχος που κυνηγούσαν οι γαλαζοκίτρινοι από το 2019. Το κύρος αυτής της διοργάνωσης μαζί με τα οικονομικά δεδεομένα είναι κάτι που θα δώσει τεράστια βοήθεια στον ΑΠΟΕΛ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι η ομάδα θα μπει στους ομίλους των αστεριών.

Το ότι παίζει όμως στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι και μια τριπλή ευκαιρία να μπει ο ΑΠΟΕΛ σε ομίλους εάν υπάρξουν αποκλεισμοί. Σίγουρα ο μεγάλος στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και οι άλλες δύο διοργανώσεις είναι κερδοφόρες.

Στο κομμάτι επόμενη μέρα υπάρχουν εκκρεμμότητες. Πρώτο και φλέγον θέμα είναι εκείνο του προπονητή. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο οδήγησε την ομάδα στον τίτλο αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που έτριξε η καρέκλα του. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το μέλλον του και επειδή υπάρχουν διάφορες φήμες περί παραμονής του ή όχι, αναμένονται εξελίξεις άμεσα. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφές με τον Νταβίντ Γκαγιέγο...

Κάτι άλλο που θα απασχολήσει την διοίκηση ΑΠΟΕΛ είναι η ανανέωση των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους. Αν εξαιρέσουμε τους Εφραίμ και Κρέσπο που κρέμασαν τα παπούτσια, αλλά και τους Δώνη, Ζεφτέ, Εντουάρντο, Καραμανώλη, Τομανέ και Σιπριάνο όπου η διοίκηση έχει την επιλογή να τους ανανεώσει, υπάρχουν στο σύνολο άλλοι 11 παίκτες που αξιολογηθούν από τους διοικούντες μαζί με την τωρινή ή την καινούρια τεχνική ηγεσία. Πρόκειται για τους Κβιλιτάια, Ντάλσιο, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Βιγιαφάνεζ, Γουήλερ, Χριστοδούλου, Τσεμπάκ, Πολυκάρπου και Βρόντης.

Τα μέτωπα είναι πάρα πολλά, αυτή την στιγμή υπάρχουν πανηγυρισμοί αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν και στον ΑΠΟΕΛ καλούνται να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για την επόμενη μέρα των πρωταθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετρίδης στο «Goal N’ Roll» για τον τίτλο, μπάτζετ, Ευρώπη, Σα Πίντο, Γκαγιέγο και άλλα

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!-ThemaSports
08/07 @ 18:58

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!

Ο μάνατζερ του Λάσα Ντβάλι, Λάσα Οντιλάνζε παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα στη Γεωργία σχετικά με το ποσό που έδινε η ομάδα της Ιαπωνίας στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Ντβάλι.

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»-ThemaSports
08/07 @ 18:13

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»

Σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Χ (πρώην «Twitter»), ο δημοσιογράφος Μάρκο Μόλα ανέφερε ότι ο ιαπωνικός σύλλογος Urava Red Diamonds ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι.

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 15:27

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε δηλώσεις στην Cablenet, όπου μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...-ThemaSports
07/07 @ 22:24

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», τονίζοντας ότι το κίνητρο της Ευρώπης και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο...

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»-ThemaSports
07/07 @ 22:12

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»

Ο Γερμανός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου, μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet.

Πάτησε γήπεδο ο Μάγιερ - Απόψε οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/07 @ 20:07

Πάτησε γήπεδο ο Μάγιερ - Απόψε οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, βρίσκεται στην Σερβία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των πρωταθλητών Κύπρου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ