Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του και την επόμενη ημέρα της αποτυχίας κατάκτησης του πρωταθλήματος στην τελευταία αγωνιστική.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αρχικά εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του ανθρώπου που έχασε την ζωή του βλέποντας τον αγώνα έξω από την Αρένα. Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή όλα είναι δευτερεύοντα. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τώρα για το αγωνιστικό, για εμάς η εβδομάδα που τελείωσε δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Φτάσαμε στην πηγή με μια τρομερή αντεπίθεση αλλά δεν ξεδιψάσαμε με μια ισοπαλία που για εμάς δεν ήταν αρκετή. Δώσαμε τα συγχαρητήριά μας στον ΑΠΟΕΛ παρά την τεράστια απογοήτευση που νιώθαμε», είπε.

Και συνέχισε: «Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω την πίκρα, τη στεναχώρια και την απογοήτευση. Δεν έχουμε παράπονο, γιατί η ομάδα μας πήγε να κάνει το ακατόρθωτο. Από την 8η θέση καταφέραμε να παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό για εμάς».

Για την επόμενη ημέρα: «Όσο είμαστε στην πορεία από την έλευση του Άντρου Καραπατάκη, που έχουμε καταστεί μόνιμοι πρωταγωνιστές, οφείλουμε σιγά-σιγά να πεισμώσουμε, να δουλέψουμε, να διατηρήσουμε αυτή την ενότητα για να παραμείνουμε και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στη νέα σεζόν. Η ενότητα που ζήσαμε φέτος ήταν απίστευτη. Ο κόσμος μας υποστήριξε και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν που βγήκαμε στο παράθυρο του ξενοδοχείου και είδαμε τον κόσμο να μας επευφημεί. Σίγουρα αυτές οι στιγμές έχουνε μείνει χαραγμένες και πρέπει να κρατήσουμε τη σύνδεση της ομάδας με τον κόσμο γιατί όλοι σαν ένα θα μπορέσουμε στο μέλλον να χαρούμε περισσότερες επιτυχίες».

Για το θέμα του προπονητή και των προσθαφαιρέσεων: «Όλα θα γίνουν με τον τρόπο που πρέπει. Ο Τσάβι Ρόκα αναλαμβάνει όλα τα θέματα. Είναι πολλά θέματα ανοιχτά, του προπονητή όπως και των ποδοσφαιριστών που θα μείνουν και θα φύγουν. Από τη στιγμή που έπεσε η αυλαία, μπαίνουν επί τάπητος τα θέματα προγραμματισμού. Έχει γίνει κάποια προεργασία. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις. Καλούμαστε να τοποθετήσουμε τα κομμάτια του παζλ ενόψει της νέας σεζόν. Έχουμε ακόμη μέχρι τις 25 Ιουλίου που θα δώσουμε το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, να κλείσουμε τα περισσότερα από τα ανοιχτά μέτωπα».

Για τα τηλεοπτικά και την Primetel: «Αντιλαμβάνεστε ότι μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη., Είναι θέματα που τα χειρίζεται ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Θα δούμε τα συμφέροντα του σωματείου».

Για το Κόνφερενς Λιγκ: «Πάντα κάθε σεζόν όταν εξασφαλίζεις ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο στόχος είναι η διάκριση. Πόσω μάλλον για τη δική μας που φτάσαμε μέχρι τους 16. Στόχος είναι να ανταπεξέλθουμε και να φτάσουμε στη διάκριση. Το θέμα είναι να εκπροσωπήσουμε επάξια το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ-ThemaSports
03/07 @ 09:48

ΑΕΚ: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Απόψε (19:00) στην Ολλανδία, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δυνατό τεστ, στο οποίο ο Χουάν Φεράντο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ-ThemaSports
01/07 @ 14:28

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ

Συνεχίζει σε ψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία της η ΑΕΚ.

Μάριος Παναγιώτου, ο νέος τεχνικός της Κ19-ThemaSports
01/07 @ 13:55

Μάριος Παναγιώτου, ο νέος τεχνικός της Κ19

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μάριο Παναγιώτου για προπονητή της Κ19.

Διέψευσε για Ντιουνκού-ThemaSports
01/07 @ 12:18

Διέψευσε για Ντιουνκού

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, διέψευσε τις πληροφορίες που λένε ότι η ομάδα του είχε κάνει πρόταση στον Ντιουνκού τις προηγούμενες ημέρες.

«Ο αρχικός προγραμματισμός ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί στην πορεία» - Τι είπε για Καμπρέρα, Πονς-ThemaSports
01/07 @ 12:05

«Ο αρχικός προγραμματισμός ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί στην πορεία» - Τι είπε για Καμπρέρα, Πονς

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος σχολίασε τη μεταγραφή Καμπρέρα και όχι μόνο.

Έδωσε τα χέρια με Καμπρέρα, υπέγραψε και πόζαρε με την κιτρινοπράσινη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
01/07 @ 09:10

Έδωσε τα χέρια με Καμπρέρα, υπέγραψε και πόζαρε με την κιτρινοπράσινη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα αποτελεί από σήμερα ο Έντσο Καμπρέρα που έκανε... θραύση την περσινή σεζόν (2023-2024) με τη φανέλα του Εθνικού!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ