Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/05) το πρωί στο οίκημα του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό στη Λευκωσία, η συνέντευξη Τύπου του Σαββατιάτικου (18/05, 20:00) τελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφος FC.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο πρόεδροι και προπονητές των δύο φιναλίστ, αλλά οι αρχηγοί, Ιωάννης Κούσουλος και Μάριος Δημητρίου.

Όλα όσα ειπώθηκαν:

Ρομάν Ντουμπόφ (Πρόεδρος Πάφος FC):

«Είναι μεγάλο γεγονός ο τελικός κυπέλλου και ειδικά για εμάς που συμμετέχουμε για πρώτη φορά. Ελπίζω να κάνουμε αξέχαστη τη βραδιά για τον κόσμο και την πόλη της Πάφου».

Σταύρος Παπασταύρου (Πρόεδρος Ομόνοιας):

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε για 3η συνεχόμενη φορά στον τελικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στην Πάφος FC που είναι στον τελικό. Ελπίζουμε για ένα καλό και καθαρό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Χουάν Κάρλος Καρσέδο (Προπονητής Πάφος FC): «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στον τελικό, για τον κόσμο μας, την πόλη και όσους είναι κοντά στην ομάδα. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε για πρώτη φορά το κύπελλο».

Για το αν μπορεί να εκπλήξει ο ένας προπονητής τον άλλον: «Είναι δύσκολο, ήδη παίξαμε πριν λίγες μέρες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες».

Για το αν θα είναι αποτυχημένη η σεζόν αν δεν κατακτηθεί το κύπελλο: «Έχουμε ισχυρά κίνητρα στον τελικό. Είμαστε σε καλή φάση και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε».

Γιάννης Αναστασίου (Προπονητής Ομόνοιας): «Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχει ένας προπονητής ή ποδοσφαιριστής σε έναν τελικό. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο το να κερδίσεις ένα τρόπαιο. Έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε τη χρονιά με ένα τρόπαιο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κάναμε τους τελευταίους μήνες για να επιβραβεύσουμε τους εαυτούς μας. Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, το ίδιο και ο κόσμος και η καλύτερη ομάδα, ίσως και λίγο τυχερή να νικήσει».

Για τους τραυματίες Φαμπιάνο, Σεμέδο και Στεπίνσκι: «Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτοί που θα είναι έτοιμοι, θα μπουν στο γήπεδο».

Για το αν μπορεί να εκπλήξει ο ένας προπονητής τον άλλον: «Δεν έχουμε πολλά να κρύψουμε. Το στυλ παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά των παικτών είναι συγκεκριμένα. Η θέληση για τη νίκη και η συγκέντρωση θα παίξουν ρόλο».

Για το αν αφαιρεί πίεση το γεγονός ότι η ομάδα του εξασφάλισε θέση στην Ευρώπη: «Δεν είναι επιτυχία για την Ομόνοια το ότι εξασφαλίσαμε την Ευρώπη. Δεν είναι επιτυχία η 3η θέση. Σίγουρα σου δίνει μία περισσότερη ελευθερία, αλλά τη μεγάλη ομάδα την χαρακτηρίζουν τα τρόπαια».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο τελικός και αν θα δώσει το παρών ο νέος προπονητής στο γήπεδο: «Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το κίνητρο. Θέλω να κλείσουμε τη σεζόν ως επιτυχημένη. Όχι, ο νέος προπονητής δεν θα είναι παρών».

Μάριος Δημητρίου (Αρχηγός Πάφος FC): «Είναι ιστορικής σημασίας για μας και την πόλη ο τελικός. Ελπίζουμε ότι θα χαμογελάσουμε τελευταίοι και θα κατακτήσουμε το κύπελλο».

Για το πως αισθάνεται που θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε: «Μια ερώτηση που την ακούω συχνά εδώ και ένα μήνα. Είμαστε επαγγελματίες, σίγουρα θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Ιωάννης Κούσουλος (Αρχηγός Ομόνοιας): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά στον τελικό. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Coca-Cola της περιόδου 2024-2025-ThemaSports
13/06 @ 14:11

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Coca-Cola της περιόδου 2024-2025

Η ΚΟΠ δημοσιεύει την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Coca - Cola 2024 - 2025.

«Παράθυρο» για να... ΜΗΝ γίνει ο τελικός κυπέλλου της νέας σεζόν στο ΓΣΠ!-ThemaSports
05/06 @ 15:22

«Παράθυρο» για να... ΜΗΝ γίνει ο τελικός κυπέλλου της νέας σεζόν στο ΓΣΠ!

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, σύμφωνα με την προκύρηξη, ο τελικός κυπέλλου της νέας σεζόν (2024-2025), θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, όμως θα υπάρχει ένα... «παράθυρο» για να γίνει σε άλλο γήπεδο!

Επεξήγηση της φάσης του πέναλτι στον τελικο Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/05 @ 15:44

Επεξήγηση της φάσης του πέναλτι στον τελικο Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ επεξηγεί τη φάση του 3ου λεπτού του τελικού Κυπέλλου Coca - Cola στην οποία καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Πάφου μετά από On field review.

Πάφος FC: Η 9η ομάδα εκτός TOP-5 που... «σπάει το ρόδι»! (ΛΙΣΤΑ)-ThemaSports
21/05 @ 20:19

Πάφος FC: Η 9η ομάδα εκτός TOP-5 που... «σπάει το ρόδι»! (ΛΙΣΤΑ)

Είθισται να λέμε πως το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, αλλά στην Κύπρο αυτό το κλισέ το βλέπουμε σπάνια να παίρνει «σάρκα και οστά», αφού τις περισσότερες φορές το τρόπαιο το σηκώνει ομάδα που βρίσκεται στο... TOP-5 στις κατακτήσεις.

ΜΠΡΟΥΝΟ / ΣΕΜΕΔΟ -ThemaSports
19/05 @ 00:28

ΜΠΡΟΥΝΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Έδωσαν τα χέρια Μπρούνο και Σεμέδο, μετά το τέλος του τελικού.

ΠτΔ: «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία-Ο προπονητής κέρδισε τον τελικό!»-ThemaSports
18/05 @ 22:18

ΠτΔ: «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία-Ο προπονητής κέρδισε τον τελικό!»

Μίλησε στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ ο ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου. Ευτυχισμένος καθώς η Πάφος είναι η ομάδα του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ