Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει όπως όλα δείχνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή, για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει τον τίτλο!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Άρη για το τελευταίο ματς της χρονιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που έμελλε να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιστορικά του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται (19/05, 20:00) τον ΠΑΟΚ και μετά τα χθεσινά (15/05) αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής των playoffs, ο τίτλος για τον «δικέφαλο του Βορρά» περνάει από την έδρα του μισητού αντιπάλου του.

Θυμίζουμε, ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη -με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει τη Λαμία- προκειμένου να σηκώσει την κούπα, αλλά αυτό, φυσικά, μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού στον Άρη δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι ο μεγάλος τους αντίπαλος θα πάρει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδό τους.

Για αυτόν τον λόγο, αλλά και επειδή ο κόσμος θέλει να «ξεπροβοδίσει» την ομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον στόχο στις τάξεις των φίλων της ομάδας να είναι ο εξής: «Ούτε ένα εισιτήριο απούλητο»!

Ήδη, από… πριν τα χθεσινά παιχνίδια, η κινητικότητα ήταν μεγάλη και οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν από σήμερα ακόμα μεγαλύτερη για το μεγαλύτερο ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Άρης είναι αήττητος φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Άρης ξεκίνησε με ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα στις 17/9/2023.

Ακολούθησε η νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 στις 7/1/2024 με τα γκολ των Σουλεϊμάνοφ (46') και Σαβέριο (59'), ενώ ο Άρης έφυγε νικητής από την Τούμπα στις 10 Μαρτίου χάρη στο τέρμα του Λορέν Μορόν στο 31' για τα playoffs.

Oι παίκτες του Άρη θέλουν να κρατήσουν αυτό το αήττητο, κυρίως για τους εαυτούς τους, τη φανέλα και τον κόσμο τους, στο κυριακάτικο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Χαριλάου, και κλείνουν τα αυτιά τους σε όσα γράφονται και ακούγονται.

Τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τις τιμές να είναι οι εξής:
ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 3 15,00 €
ΘΥΡΑ 2 25,00 €
ΘΥΡΑ 9 30,00 €
ΘΥΡΑ 7 40,00 €
ΘΥΡΑ VIP («Άλκης Καμπανός») 125,00 €

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 και 10 ευρώ στις Θύρες 7, 9.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024.

Επίσης θα διατίθενται από τη Δευτέρα (13/05) από το ARIS F.C. Store (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Κυριακή 19/05 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ -να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"-ThemaSports
05/07 @ 15:12

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ζητώντας του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια.

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/07 @ 19:58

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αμρ Ουάρντα δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την εθνική ομάδα της Αιγύπτου απέναντι στην Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου-ThemaSports
04/07 @ 11:32

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Στη φυλακή οδηγείται ο 27χρονος που καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Εφετείο για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!-ThemaSports
04/07 @ 11:24

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!

Eάν ο Ελ Κααμπί αποχωρήσει, τότε τη θέση του στον Ολυμπιακό θα πάρει ο Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας!

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)-ThemaSports
04/07 @ 11:00

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε στη δημοσιότητα την ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-24.

 Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα-ThemaSports
04/07 @ 08:04

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αλβανού τερματοφύλακα στην «Ένωση», την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ