Πόλυς Χαραλάμπους

Έπαθε πανωλεθρία η Ομόνοια στον τελικό του κυπέλλου. Στην 3η συνεχόμενη παρουσία της, ήταν λες και δεν διεκδίκησε καν το τρόπαιο…Το γκολ της Πάφου από τα αποδυτήρια (από την «άσπρη βούλα) αποσυντόνισε εντελώς την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, δεν συνήλθε ποτέ…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμα και στις στιγμές του πρώτου ημιχρόνου, που έβαλε σχετική πίεση προς τα τετράγωνα του Ίβουσιτς. Στην επανάληψη οι παίχτες του Καρσέδο, ολοκλήρωσαν την διαδικασία εξασφάλισης του κυπέλλου, από την ομάδα που την κέρδισε τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, χωρίς να ζοριστούν παρα πολύ.

Το γεγονός που ξάφνιασε και πλήγωσε τους 9 χιλιάδες που πήγαν γήπεδο, όπως και τους υπόλοιπους οπαδούς του τριφυλλιού, ήταν το ότι οι παίχτες του Αναστασίου, δεν «πάτησαν» στο τερέν του ΓΣΠ.

Μερικοί πιο ρεαλιστές οπαδοί, σημειώνουν πάντως, ότι το ότι έκλεισε αποτυχημένα η σεζόν, ενδεχομένως να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι για τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Τουλάχιστον λένε, δεν θα επαναπαυτεί στις δάφνες ενός τροπαίου, για να μην κάμει όσα πρέπει, για να εμβολιαστεί η ομάδα σε θέσεις που «πονάει».

Εννοείται, ότι η Ομόνοια χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση, με ποιοτικούς και με προσωπικότητα ποδοσφαιριστές. Για να καταστεί πιο ανταγωνιστική, ειδικά στην οδό διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Χθες κι αν το συνειδητοποίησε ο Παπασταύρου, ότι πλέον η Πάφος, γίνεται ακόμα πιο δυνατή «παίχτρια» στις εγχώριες διοργανώσεις.

Συμφωνούμε με κάποιους που υπογραμμίζουν, ότι μερικοί παίχτες έχουν «φάει τα ψωμιά τους» στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Γιάννης Αναστασίου αναλαμβάνοντας τα καινούργια του καθήκοντα (Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού), λογικά θα είναι μια από τις πρώτες επισημάνσεις που θα κάνει στον εργοδότη του…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθρέφτης το γήπεδο, αν «βγάζει αυλάκια» ο Ντε Αλμέιδα… -ThemaSports
07/07 @ 09:37

Καθρέφτης το γήπεδο, αν «βγάζει αυλάκια» ο Ντε Αλμέιδα…

«Γκατούζο του Μπενίν» τον αποκαλούν κάποιοι στην Γαλλία, τον Σέσσι Ντ’ Αλμέιδα. Τον 28χρονο Γάλλο, με καταγωγή από το Μπενίν, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα αποτελέσει την έκτη μετεγγραφή του Απόλλωνα.

Το «ανέκδοτο» περί αυξημένων απαιτήσεων των Κυπρίων παιχτών (VIDEO) -ThemaSports
04/07 @ 09:47

Το «ανέκδοτο» περί αυξημένων απαιτήσεων των Κυπρίων παιχτών (VIDEO)

Η Ομοσπονδία ουσιαστικά πέτυχε μια «τρύπα στο νερό» με την απόφαση που έλαβε τις προάλλες για στήριξη του Κύπριου ποδοσφαιριστή…

Βαρβάτη προσθήκη ο Ελάντερ! -ThemaSports
04/07 @ 08:53

Βαρβάτη προσθήκη ο Ελάντερ!

Γενικά δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε συχνά την λέξη «μπαμ». Δεν θα το κάμουμε ούτε για τον Σουηδό στόπερ Ελάντερ (αριστερά στην φωτό), τον οποίο ανακοίνωσε χθες βράδυ η Ομόνοια, κάνοντας μπόλικη διαφήμιση στο οπαδικό κανάλι της ομάδας που εκπέμπει εδώ και μερικά 24ωρα, μέσω της πλατφόρμας της Cytavision (στην θέση 240).

Άργησαν στην ΑΕΛ; -ThemaSports
03/07 @ 08:10

Άργησαν στην ΑΕΛ;

Στην ΑΕΛ μέχρι στιγμής ανακοίνωσαν τέσσερις μετεγγραφές. Των Κυπρίων Ζαχαρίου, Ραφαήλ Μάμα, Φιλιώτη και του Νοτιοαφρικανού Σίνγκ.

Σε δίλημμα για την «χειροβομβίδα» που λέγεται Τσίκο… -ThemaSports
02/07 @ 07:52

Σε δίλημμα για την «χειροβομβίδα» που λέγεται Τσίκο…

Πενήντα χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να καταβάλει η Ανόρθωση, για να κάμει δικό της τον Τσίκο Μπάνζα. Βασικά αυτός ήταν ο όρος που δεν εκπληρώθηκε, για τον οποίο έκανε λόγο χθες η επίσημη Νέα Σαλαμίνα.

Θα τα κανονίσει η διοικούσα επιτροπή για Τσίκο; -ThemaSports
01/07 @ 13:17

Θα τα κανονίσει η διοικούσα επιτροπή για Τσίκο;

Πριν «στεγνώσει το μελάνι» στο σχόλιο που κάναμε για την υπόθεση Τσίκο Μπάνζα, αν έκανε σωστές δουλειές η διοίκηση Σάντη, ήρθε το επίσημο ανακοινωθέν από τη Νέα Σαλαμίνα…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ