Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία ιστορική στιγμή για την επαρχία μας, κάτι που έλειπε όλα αυτά τα χρόνια και είναι μια δικαίωση για τους ιδιοκτήτες και τον κόσμο της ομάδας. Η επαρχία της Πάφου έχει ταλαιπωρηθεί ποδοσφαιρικά και είναι το λιγότερο ένας τίτλος γι’ αυτό τον κόσμο. Η Πάφος δεν κοιμήθηκε το Σάββατο και ακόμα όλο αυτό συνεχίζεται. Η δίψα φάνηκε. Είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Ξέσπασε ο κόσμος, μπήκε και στο γήπεδο, ξεφύγαμε λίγο, αλλά υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί».

Για το ότι ο κ. Ντουμπόφ είπε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν καταφέραμε να ήμασταν διεκδικητικοί στο πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Πριν δύο χρόνια ήμασταν εκεί έναν γύρο, φέτος μείναμε μακριά από νωρίς. Αυτό εννοούσε ο κ. Ντουμπόφ, ότι η ομάδα θα διεκδικήσει και τους δύο τίτλους. Δεν υποτιμώ το Κύπελλο, είναι πελώριο γεγονός για την πόλη μας. Έχω και μια πικρία, γιατί ξέροντας την ποιότητα που βγάλαμε στον τελικό, δεν ανταποκρίνεται στην 5η θέση που τερματίσαμε».

Για τον προπονητή ο οποίος αμφισβητήθηκε: «Ήταν η πρώτη του χρονιά και για τον οποιονδήποτε είναι δύσκολη η πρώτα χρονιά. Όπως χρειάζονται προσαρμογή και οι ποδοσφαιριστές, χρειάζονται και οι προπονητές. Έγινε πιο σοφός στην πορεία, το ίδιο και εμείς. Η βαθμολογική μας θέση δεν ήταν καλή, το λέγαμε συνεχώς. Κρατήσαμε σωστό επίπεδο και ηρεμία γύρω από την ομάδα και αυτή η ηρεμία απέδωσε καρπούς με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για το αν θα συνεχίσει: «Έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν».

Για την επόμενη μέρα, για τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους και τους δανεικούς: «Ο Γκολντάρ έχει συμβόλαιο. Έχουμε το δικαίωμα ανανέωσης με τον Τζάτζα και συνεχίζει στην ομάδα. Γι’ αυτούς που μας ενδιαφέρουν να μείνουν, κάναμε μια κουβέντα και είπαμε ότι θα μιλήσουμε πιο σοβαρά μετά τον τελικό. Αν δεν κατακτούσαμε το Κύπελλο και δεν βγαίναμε στην Ευρώπη, θα ήταν μια καταστροφική χρονιά. Δεν λέω ότι θα το κάνουμε αυτό κάθε χρόνο, αλλά η ομάδα επένδυσε, γίνεται σοβαρή δουλειά και κάποτε πρέπει να πετύχεις στόχους. Θα προχωρήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές, όπως και με νέους μεταγραφικούς στόχους. Ο τεχνικός Διευθυντής με το τμήμα σκάουτινγκ συνεχώς αξιολογούν στόχους. Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις».

Για το αν είναι σε καλό δρόμο οι περιπτώσεις των Ικόκο και Τάνκοβιτς: «Είναι σε καλό δρόμο και νομίζω ότι η μπάλα είναι στα πόδια της ομάδας. Η Πάφος FC προσφέρει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές και σε ανέσεις και στο οικονομικό και είναι εύκολο να πείσουμε κάποιον να μείνει που είναι κάποια χρόνια εδώ και βλέπει τι γίνεται».

Για το αν θα κρατήσουν τον Ρους που ήταν εξαιρετικός στον τελικό και αγωνιζόταν ως δανεικός: «Θα προσπαθήσουμε. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, πολυθεσίτης. Είναι σε καλή ηλικία, θα είναι και στο EURO και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Για εμένα ήταν ο κορυφαίος στον τελικό, έκανε εξαιρετική δουλειά κόντρα στον Σεμέδο και ήταν κλειδί».

Για τους Μπότσκαϊ και Πέπε που είναι δανεικοί: «Και οι δύο θέλουν να μείνουν. Η ομάδα τους έχει τον πρώτο λόγο και όχι οι παίκτες και εμείς».

Για το αν τους ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές από άλλες Κυπριακές ομάδες: «Δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Οποιοσδήποτε καλός παίκτης μας ενδιαφέρει».

Για τον Ντάλσιο: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Την επομένη του τελικού είδαμε ρεπορτάζ για συγκεκριμένο Κύπριο που είναι στο εξωτερικό και δεν είχαμε ιδέα».

Για το που θα παίξει η ομάδα του χρόνου και ποια έδρα θα δηλώσει στην Ευρώπη: «Είναι πιο εύκολο να δηλώσουμε έδρα για την Ευρώπη, παρά για το πρωτάθλημα. Είναι πονεμένη ιστορία. Θεωρώ ότι για την Ευρώπη είμαστε πιο κοντά στο 'Αλφαμέγα'. Θα μπορέσει η ομάδα να κάνει sold out σε ένα γήπεδο 25 λεπτά μακριά από την επαρχία μας. Για την έδρα του πρωταθλήματος θα αφήσω κάποιους της πολιτικής σκηνής να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Προσπαθούμε για γήπεδο μόνοι μας και δεν έχουμε γήπεδο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι τραγικό».

Για το αν θα κλείσει το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Αυτό αποφασίστηκε σε μια απόφαση τραγική από τον ΚΟΑ για ανακατασκευή ταρτάν 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Μια λάθος απόφαση που γίνεται δύο και τρεις φορές λάθος αν υλοποιηθεί. Θέλουμε αυτά που βάλαμε στο τραπέζι αν μπορούν να προχωρήσουν ή όχι».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ