Ανακοίνωση από τη Θύρα 9:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Η πιο ονειρική χρονιά φτάνει στο τέλος της με αμέτρητες δράσεις, κοινωνικές, πολιτικές και οπαδικές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της ανόδου στην 1η κατηγορία, καταφέρνοντας για πολλούς το ακατόρθωτο. Μια χρονιά που είδε την ΘΥΡΑ 9 να μεγαλώνει, να δυναμώνει και να μεγαλουργεί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Μια χρονιά στην οποία κάναμε τους πάντες να μιλούν για εμάς.

Όπως κάθε χρόνο που κλείνει μια οπαδική χρονιά, πραγματοποιείται η Εκλογική-Τακτική μας Συνέλευση όπου γίνεται η ανασκόπηση της χρονιάς και καταρτίζεται η νέα μας Επιτροπή και Γραμματεία, η οποία θα καλεστεί να οδηγήσει την ΘΥΡΑ 9 ακολουθώντας πάντοτε τις γραμμές που η Γενική Συνέλευση θα υποδείξει. Καλούμε λοιπόν όλα μας τα στελέχη ανά το Παγκύπριο να παρευρεθούν στην πιο σημαντική εδώ και χρόνια συνέλευση της οργανωμένης μας κερκίδας, που θα πραγματοποιηθεί στον Κεντρικό μας Σύνδεσμο την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Η χρονιά που μας έρχεται μας βρίσκει εκεί που παραδοσιακά ανήκουμε, στην 1η κατηγορία, αντιμετωπίζοντας τους φυσικούς μας αντιπάλους. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε το πώς η ΘΥΡΑ 9 θα είναι κοντά στην ομάδα, αφού τα δεδομένα της κάρτας οπαδού μπαίνουν ξανά στην ποδοσφαιρική μας δράση.

Τις αποφάσεις τις παίρνει πάντοτε ο κόσμος γι’ αυτό και πρέπει όλοι μας να δώσουμε το παρών μας και να δώσουμε ιδέες, προτάσεις και εισηγήσεις για το τι πρέπει να πράξουμε την επερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη που είναι τακτοποιημένα τα τελευταία δύο χρόνια. Για υποβολή υποψηφιότητας στην Γραμματεία της ΘΥΡΑ9 μέχρι και τις 3 Ιουνίου.

Συνεχίζουμε από εκεί που έχουμε μείνει, με όραμα και πάθος για να παραδώσουμε την βαριά μας ιστορία στις νέες γενιές, και στο νέο ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΟ αίμα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζει με διπλές προπονήσεις η Ομόνοια 29Μ (Φωτογραφίες)-ThemaSports
06/07 @ 11:35

Συνεχίζει με διπλές προπονήσεις η Ομόνοια 29Μ (Φωτογραφίες)

Η Ομόνοια 29Μ ενημερώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας με διπλές προπονήσεις.

Συνεχίζει στα Κυπριακά «σαλόνια» ο Ψάλτης! Η νέα του ομάδα...-ThemaSports
04/07 @ 15:24

Συνεχίζει στα Κυπριακά «σαλόνια» ο Ψάλτης! Η νέα του ομάδα...

Την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού, Πάρη Ψάλτη που έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

Ενίσχυση στον «άσο» για την Ομόνοια 29Μ - Ανακοινώθηκε το deal!-ThemaSports
03/07 @ 10:14

Ενίσχυση στον «άσο» για την Ομόνοια 29Μ - Ανακοινώθηκε το deal!

Την απόκτηση του Γάλλου τερματοφύλακα Baptiste Reynet ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ