Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του και για τις μεγάλες στιγμές που ζει η πόλη της Πάφου μετά από αυτή την ιστορική επιτυχία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε κυπελλούχοι και είναι μεγάλη μας χαρά. Όλες οι προσπάθειες των τελευταίων ετών αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Είμαστε ευχαριστημένοι, διότι οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, αποδίδουν καρπούς πλέον. Αυτό ήταν το πρώτο μας “μεγάλο” τρόπαιο, η αλήθεια είναι ότι έλειπε ένας τίτλος από την Πάφο και είναι ότι καλύτερο ο τρόπος που ήρθε αυτός. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Ο κόσμος μας στήριξε πολύ. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική την περσινή και τη φετινή περίοδο σε κάθε δοκιμασία και σε κάθε έδρα. Οι 7000 Παφίτες ήθελαν κύπελλο και εμείς καλούμαστε να τους πιστώσουμε μερίδιο της επιτυχίας».

Για το κυνήγι των τελευταίων ετών για έναν τίτλο και την εμφάνιση στον τελικό: «Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε έτοιμοι κόντρα σε έναν έμπειρο και σπουδαίο αντίπαλο. Η Πάφος FC ήθελε να μπει με δύναμη και πάθος στον αγώνα. Η ομάδα ήθελε να δείξει πως ήταν αποφασισμένη για τον τίτλο. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε το τρόπαιο, διότι τέτοιες ευκαιρίες δεν εμφανίζονται συχνά. Για εμάς ήταν η τελευταία διέξοδος αυτή η διοργάνωση για τίτλο αλλά και για συμμετοχή στην Ευρώπη. Ήταν ένας μεγάλος στόχος το τρόπαιο, αλλά και η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άρα είναι διπλό το κέρδος από την στιγμή που δεν τα πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα».

Για το αν θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση των προκριματικών: «Δεν το γνωρίζουμε, όμως έτσι δείχνει ως τώρα. Είναι πρόκληση για εμάς, είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα πάρουμε πολύτιμες εμπειρίες. Δεν είναι δυνατόν να μείνουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Κάθε σεζόν θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να δυναμώνουμε ως ομάδα. Θεωρώ ότι η Πάφος έχει εισχωρήσει στο κλαμπ των δυνατών ομάδων του νησιού, αυτό οφείλουμε να το διαφυλάξουμε και να έχουμε βελτίωση σε κάθε τομέα, έτσι ώστε να μην σταματήσει η άνοδος των τελευταίων ετών. Η επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολη, άρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παραμείνουμε προσγειωμένοι ως χαρακτήρες και να αποδείξουμε ότι μπορούμε για καλύτερα πράγματα».

Για τον χάρτη του Κυπριακού ποδοσφαίρου που αλλάζει: «Είναι ξεκάθαρο πως αλλάζει ο χάρτης. Σιγά σιγά βλέπουμε καλύτερα δομημένες ομάδες. Ήταν όλες οι ομάδες ανταγωνιστικές. Θεωρώ ότι ο υγιής φίλαθλος είχε βαρεθεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια στους αγωνιστικούς χώρους. Όταν υπάρχει η αγωνία για το αποτέλεσμα μιας διοργάνωσης, κρατάει το προϊόν σε υψηλό επίπεδο. Μόνο υγεία προκαλεί αυτό. Έχουμε ακούσει πολλά για τα οικονομικά και θεωρώ ότι είναι παράλογο, διότι εκπέμπουμε υγεία ως ομάδα».

Για τους στόχους στις διοργανώσεις της UEFA: «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, πρέπει να φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα για να ανταποκριθεί σε όλες τις διοργανώσεις. Η σεζόν θα είναι απαιτητική και δύσκολη, άρα χρειάζεται έντονη δουλειά».

Για την προετοιμασία και τις λεπτομέρειες: «Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν περίπου τρεις εβδομάδες ξεκούρασης. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Ο χρόνος είναι πιεστικός και δεν θα έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Μας κάνει χαρούμενους αυτό, διότι έχουμε και την Ευρώπη. Τα πάντα θα τα κονονίσει η διοίκηση και θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες».

Για το συμβόλαιο του Καρσέδο: «Ο κόουτς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως είναι στην κρίση της διοίκησης. Έχει μάθει το Κυπριακό πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητες του. Δεν πετύχαμε τους στόχους στο πρωτάθλημα, όμως στην ομάδα υπήρξε προστασία, η οποία μας οδήγησε να φτάσουμε σε κάτι καλό. Θα περιμένουμε τις αποφάσεις της διοίκησης».

Για το γήπεδο των υποχρεώσεων στην Ευρώπη: «Το “Αλφαμέγα” είναι εκείνο που μας ενδιαφέρει και βρισκόμαστε κοντά. Η απόσταση είναι βολική για τον κόσμο μας, καθώς θα ήταν κρίμα να χρειαστεί να ταξιδέψουν πιο μακριά. Σημασία έχει να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και να μην ταλαιπωρείται».

Για το “Στέλιος Κυριακίδης”: «Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη ουσιαστική. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την έδρα μας θα ήταν καλό να σκεφτούν ξανά τα πλάνα για το γήπεδο μας. Θα ήταν κρίμα μία κυπελλούχος ομάδα που θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μείνει χωρίς στέγη. Τις αποφάσεις τους πρέπει να τις σκεφτούν ξανά».

Για τις σκέψεις ενός ιδιόκτητου γηπέδου: «Αν δεν υπάρξει κάτι νεότερο με το “Στέλιος Κυριακίδης”, αυτό λέει η λογική ότι θα συμβεί. Οι άνθρωποι της ομάδας θα βρουν έναν χώρο για ιδιόκτητο γήπεδο της Πάφος FC. Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό, περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσει η υπόθεση».

Για τους Ικόκο και Τάνκοβιτς: «Γενικότερα θα μιλήσω και θα τονίσω ότι υπάρχουν επαφές με τον Τάνκοβιτς και με άλλους παίκτες. Θέλουμε κάποιοι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν, έτσι ώστε να κρατηθεί ένας ισχυρός βασικός κορμός της ομάδας και στη συνέχεια να γίνουν ποιοτικές κινήσεις. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποιες δύσκολες περιπτώσεις παικτών που έγιναν προτάσεις και θέλουμε να τους κρατήσουμε στο σύνολο. Ο Ρους είναι δύσκολη περίπτωση, διότι θα είναι περιζήτητος. Από εκεί και πέρα, θα δούμε πως θα ολοκληρωθούν τα πράγματα και με τους δανεικούς που έχουμε. Στη συνέχεια θα γίνουν ισχυρές κινήσεις για ενίσχυση, έτσι ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, άλλωστε οφείλουμε να εξελισσόμαστε ως σύνολο».

Για το ενδιαφέρον προς τον Ντάλσιο: «Θεωρώ ότι είναι νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφές. Σίγουρα όσο περνούν οι μέρες θα έχουμε νεότερα που θα ανακοινωθούν, ωστόσο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα ονόματα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά για τις μεταγραφές»-ThemaSports
05/07 @ 14:14

«Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά για τις μεταγραφές»

Tο μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι - Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά»-ThemaSports
05/07 @ 12:37

«Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι - Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε το μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ενδιαφέρει τους Παφίτες-ThemaSports
04/07 @ 12:54

Ενδιαφέρει τους Παφίτες

Ενημέρωση από την Πάφο για τα εισιτήρια του αγώνα στη Σουηδία.

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC-ThemaSports
03/07 @ 21:33

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρεται σε ενδιαφέρον της Πάφου για τον Ραφαέλ Ποντέλο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό -ThemaSports
03/07 @ 20:13

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό

Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Πάφου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ