Ο Παντελής Βασιλείου αποχώρησε από την ΑΕΛ Λακατάμιας και αναμένεται ότι θα είναι στο τεχνικό τιμ του Κώστα Καϊάφα στον Σπάρτακο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Σπάνια στο ποδόσφαιρο ή λύση μιας συνεργασίας με ένα προπονητή δημιουργεί αισθήματα χαράς και περηφάνιας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια απόλυτα πετυχημένη συνεργασία. Ανακοινώνουμε, λοιπόν, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της ομάδας μας Παντελή Βασιλείου. Αν και επιθυμία μας ήταν να παραμείνει στην ομάδα δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην πρόταση που δέχθηκε να αποτελεί μέλος του προπονητικού επιτελείου της α’ ομάδας του Σπάρτακου Κιτίου ο οποίος θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΚΟΠ» αναφέρει η ΑΕΛ Λακατάμιας.

«Τα συναισθήματα στον σύλλογο μας είναι ανάμεικτα αφού από την μία μας στεναχωρεί που χάνουμε τον προπονητή που μας οδήγησε στις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου μας, με την κατάκτηση του Κυπέλλου, του Σούπερ Καπ, αλλά και τις τρεις συνεχόμενες χρονιές στα προκριματικά της ένταξης στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Από την άλλη η περηφάνια μας είναι μεγάλη γιατί ο σύλλογος μας του έδωσε την ευκαιρία να δείξει την δουλειά του και να δεχτεί μια πρόταση που αποτελεί μεγάλο άλμα στην καριέρα του» συνεχίζει.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Παντελή σε ευχαριστούμε που μεγάλωσες την ΑΕΛ μας. Το Δ.Σ του σωματείου αλλά και ο κόσμος της ΑΕΛ σου εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριπλή ανανέωση-ThemaSports
06/07 @ 22:59

Τριπλή ανανέωση

Ο Χαλκάνορας Ιδαλίου ανακοίνωσε την αναέωση της συνεργασίας του, με τους Anderson Max Oliveira, Χρήστο Ιορδανίδη και Δημήτρη Ηροδότου.

Ανακοίνωσε Μιχαηλίδη και Βασιλέα-ThemaSports
05/07 @ 15:59

Ανακοίνωσε Μιχαηλίδη και Βασιλέα

Η ανακοίνωση της ΑΠΕΠ.

Ανακοίνωσε την επιστροφή Χρυσοστόμου-ThemaSports
04/07 @ 12:16

Ανακοίνωσε την επιστροφή Χρυσοστόμου

H ανακοίνωση του Χαλκάνορα.

Ανανέωσε ο Δημητρίου-ThemaSports
04/07 @ 12:55

Ανανέωσε ο Δημητρίου

Η ανακοίνωση της Κοφίνου.

Δεύτερη θητεία...-ThemaSports
04/07 @ 10:22

Δεύτερη θητεία...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕΚ Κολοσσίου.

Η νέα διοίκηση του Διγενή Μόρφου-ThemaSports

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ