Την ευκαιρία να πικάρουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού έλαβαν οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού AKTOR που έμειναν στην «Uber Arena» για τον ημιτελικό των Πειραιωτών με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τους οπαδούς του Ολυμπιακού πίκαραν οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού AKTOR που έμειναν στην «Uber Arena» για το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Final Four της Euroleague.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των «πρασίνων» -οι οποίοι νωρίτερα είδαν την ομάδα τους να παίρνουν σπουδαία πρόκριση επί της Φενέρ για τον τελικό- έβλεπαν την ισπανική ομάδα να είναι καταιγιστική κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο τους.

Με τους Πειραιώτες, λοιπόν, να βρίσκονται στο -23 (47-24) οι οπαδοί του «τριφυλλιού» φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Κώστα Σλούκα.

Ως πικάρισμα φυσικά, για τη μετακίνηση του Έλληνα άσου από τον Ολυμπιακό στην ομάδα τους το περασμένο καλοκαίρι και την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει τη φετινή σεζόν.

Εν συνεχεία, δε, φώναξαν και «παίξτε σκάκι» ως πικάρισμα, αυτή τη φορά, για το παρατσούκλι «σκακιστής» που συνοδεύει τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Υπενθυμίζεται ότι το εισιτήριο κάθε φιλάθλου συμπεριλαμβάνει και τα τέσσερα παιχνίδια του Final Four, τα οποία φυσικά μπορεί να παρακολουθήσει ανεξαρτήτως εάν παίζει ή όχι η ομάδα του.

Εξού και έχουν παραμείνει αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR στην «Uber Arena» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αξέχαστο Final Four στο Βερολίνο: H Euroleague ετοίμασε την mini movie από το «πράσινο» έπος! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/06 @ 20:00

Το αξέχαστο Final Four στο Βερολίνο: H Euroleague ετοίμασε την mini movie από το «πράσινο» έπος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Euroleague ετοίμασε την mini movie από το έπος του Παναθηναϊκού Aktor στο Βερολίνο και παρουσίασε ένα βίντεο 11' αφιερωμένο σε όσα έγιναν στο Final Four.

EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA-ThemaSports
06/06 @ 19:44

EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP και από την ELPA

Ο Μάικ Τζέιμς πήρε τον τίτλο του MVP της χρονιάς στη EuroLeague και από την Ένωση Παικτών της διοργάνωσης.

Από τον πάτο στην κορυφή: Το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού και το 7ο αστέρι!-ThemaSports
01/06 @ 00:24

Από τον πάτο στην κορυφή: Το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού και το 7ο αστέρι!

Ένα εξαιρετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube αναδεικνύει την απίθανη μετάβαση του Παναθηναϊκού από τη «θλίψη» της περσινής σεζόν στην καταξίωση της φετινής.

Παναθηναϊκός: Μπήκε το 7ο αστέρι στο παρκέ του ΟΑΚΑ!-ThemaSports
31/05 @ 18:47

Παναθηναϊκός: Μπήκε το 7ο αστέρι στο παρκέ του ΟΑΚΑ!

Το κέντρο του παρκέ του ΟΑΚΑ κοσμεί το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού AKTOR.

Σλούκας: «Νιώθω αχόρταγος, θέλω και το 8ο»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
31/05 @ 16:18

Σλούκας: «Νιώθω αχόρταγος, θέλω και το 8ο»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Σλούκας φιλοξενήθηκε στο ΟΠΑΠ Game Time και μίλησε για όλους και για όλα. Για τον Αταμάν, τον Ομπράντοβιτς, το μέλλον του και την όρεξη που έρχεται... τρώγοντας.

Η δήλωση Σλούκα ότι «πέρσι έχασα το τρόπαιο, αλλά δεν με ενδιαφέρει», προκάλεσε ΟΡΓΗ στον κόσμο του Ολυμπιακού-ThemaSports
28/05 @ 13:57

Η δήλωση Σλούκα ότι «πέρσι έχασα το τρόπαιο, αλλά δεν με ενδιαφέρει», προκάλεσε ΟΡΓΗ στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Σλούκας έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι αχάριστος προς τον οργανισμό του Ολυμπιακού, έναν οργανισμό που του έδωσε πάρα πολλά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ