Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυπελλούχων Πολύβιος Παλιούρας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη συνάντηση με τον ΚΟΑ: «Δεν μπορούμε να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, διότι δεν έχουμε κάτι επίσημο. Υπήρξε καλό κλίμα στη συνάντηση και θέλουμε να βρεθεί μία λύση που θα συμφέρει τους πάντες. Η ομάδα μας δεν θέλουμε να μείνει «άστεγη» την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Φαίνεται ότι υπάρχει θετική πρόθεση σε όλες τις πλευρές, έχουμε προτείνει και μεις κάποιες λύσεις και να μην υπάρχει κανένα παράπονο, από κανέναν φορέα για κανένα άθλημα. Θα περιμένουμε, χρειάζεται υπομονή για να παρθούν αποφάσεις. Θα περιμένουμε να δούμε εάν θα κοινοποιηθούν θετικές αποφάσεις ή θα υπάρξει κάποια ανατροπή».

Για το καλό κλίμα όλων των πλευρών: «Γενικότερα υπήρξε θετικό κλίμα στη συνάντηση, ευελπιστώ να πάμε όλα καλά, έτσι ώστε να βρούμε μία λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Θα θέλαμε να μείνουμε σπίτι μας ως ομάδα. Θα ήταν κρίμα η κυπελλούχος και μία ομάδα που θα εκπροσωπήσει την πόλη και την Κύπρο στην Ευρώπη να είναι χωρίς «σπίτι» ουσιαστικά. Ευελπιστούμε πως οι πάντες θα αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και θα «προχωρήσουμε» θετικά».

Ποιες είναι οι λύσεις; Πάμε για νέα αναβολή στο «Στέλιος Κυριακίδης»; «Αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις για να μην μιλάμε θεωριτικά και στο τέλος έχουμε κάποια ανατροπή. Περιμένουμε το επίσημο του πράγματος. Από τη στιγμή που υπάρχει καλή θέληση ευελπιστούμε ότι θα πάνε όλα καλά».

Πότε θα έρθουν οι απαντήσεις από τον ΚΟΑ; «Τα επόμενα 24ώρα ευελπιστούμε πως θα έχουμε απαντήσεις, διότι τα πράγματα είναι πιεστικά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου που είχαμε τις προηγούμενες σεζόν. Υπάρχει μεγάλη πίεση του χρόνου και θέλουμε να γνωρίζουμε τα δεδομένα. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τη νέα σεζόν. Δεν έχουμε καμία απόφαση, περιμένουμε, παρά το θετικό της εξέλιξης και το εξαιρετικό κλίμα από όλες τις πλευρές».

Για τα θέματα του προγραμματισμού: «Ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά, πρέπει να τρέξουμε σε όλους τους τομείς για να προλάβουμε τον χρόνο. Η ομάδα δουλεύει συνεχώς. Είναι κάποια πράγματα που είναι κάπως πρωτογνωρα για εμάς, λειτουργούμε σε πιο ευρωπαϊκές βάσεις. Θα τρέξουμε τα θέματα σε κάθε τομέα, έτσι ώστε να λειτουργήσουμε σωστά. Από τη στιγμή που θέλουμε να μπούμε στις “μεγάλες” ομάδες του νησιού, καλούμαστε αυτές τις εμπειρίες που θα πάρουμε να τις εκμεταλλευτούμε κατάλληλα. Το πρόγραμμα σε όλους τους τομείς. Ξεκινάμε περίπου στις 20 Ιουνίου την προετοιμασία, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τρεις εβδομάδες διακοπές. Οι παίκτες θα επιστρέψουν εδώ ή στο σημείο που θα γίνει η προετοιμασία».

Για τις κινήσεις στο ρόστερ: «Δεν θα κάνουμε πολλές κινήσεις, θεωρούμε πως έχουμε έναν καλό κορμό που πρέπει να διατηρηθεί στην ομάδα. Πάνω στον κορμό πρέπει να μπουν οι κατάλληλες πινελιές για να ανέβει περισσότερο το επίπεδο. Μπορεί να πείραμε το κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα δεν πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε, άρα αυτό μας δείχνει ότι πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα και να εμφανιστούμε έτοιμοι. Χρειάζεται δουλειά και προσεκτικές κινήσεις».

Για Τάνκοβιτς και Ικόκο: «Καταθέσαμε πρόταση ανανέωσης, περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις των παικτών και της διοίκησης. Με τον Τάνκοβιτς ήταν άκρως θετικό το κλίμα. Με τον Ικόκο δεν είναι εύκολη η υπόθεση της ανανέωσης. Θα δούμε, όμως περιμένουμε ως ομάδα. Στόχος μας δεν είναι να μείνουν μόνο αυτοί οι ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε να “κρατήσουμε” τα καλά μας χαρτιά και να κάνουμε ποιοτικές προσθήκες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ