Ανάρτηση από το Αθλητικό Σωματείο Λυθροδόντας όπου γίνεται απολογισμός της σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

📢 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Μία ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της, η πρώτη μας ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. 

Μπορούμε να γράψουμε πολλά, να εκφράσουμε με εκατοντάδες φράσεις και προτάσεις, κείμενα ολόκληρα... 

Μια χρονιά γεμάτη με πολύ έντονα συναισθήματα, μια χρονιά με χαρές και λύπες, μια χρονιά με εκατοντάδες κόσμο στο πλάι μας να μας στηρίζει. 

Ξέρετε πολλοί θεωρούν πώς ένα Σωματείο είναι επιτυχημένο εάν και εφόσον υλοποιήσει τους στόχους που θέτει απ την αρχή, εμείς όμως είμαστε γεμάτοι απο χαρά και περηφάνια που κερδίσαμε το μεγαλύτερο τρόπαιο που μπορεί να έχει μια τοπική/ ερασιτεχνική ομάδα στο Αγροτικό, κερδίσαμε τον κάθε Λυθροδοντιάτη και Λυθροδοντιάτισα απο τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους ηλικιακά. 

Εάν αυτό δεν είναι η επιβράβευση του αγώνα που κάνουμε εδώ και 10 μήνες τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Αγωνιστικά ναι, θέσαμε αρκετούς αλλά και υψηλούς στόχους, δεν υλοποιήθηκαν όλοι, αυτό όμως μας κάνει πιο δυνατούς για να επανέλθουμε πιο δυνατοί και με περισσότερο πείσμα. 
Οι στόχοι ήταν τρεις, Πρωτάθλημα/ Κύπελλο/ Άνοδος στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. 

Η ομάδα μας δίκαια στέφθηκε Πρωταθλήτρια ΑΠΟΕΣΠ με τον πρώτο στόχο να υλοποιείται πλήρως. 

Στο Κύπελλο φτάσαμε μέχρι τον ημιτελικό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. 

Στο Πρωτάθλημα Ένταξης ΣΤΟΚ φτάσαμε μέχρι εκεί που έπρεπε, στη φάση των "8" όπου η νίκη ισοδυναμούσε με άνοδο, φτάσαμε μέχρι εκεί που όλο το χωριό έβραζε σαν καζάνι και ζητούσε την άνοδο, εκεί όπου περίπου 650 συγχωριανοί μας βρέθηκαν στις κερκίδες τραγουδώντας για την ομάδα 120 λεπτά, μέχρι εκεί που σχεδόν το όνειρο θα γινόταν πραγματικότητα,  

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως η μοίρα μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι και χάσαμε την άνοδο στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, εκεί που πραγματικά δεν μετράει ποια ομάδα είναι καλύτερη αλλά ποια είναι πιο τυχερή, δεν ήμασταν εμείς όμως η πιο τυχερή. 
Στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ τερματίσαμε στην 7η θέση. 

Για εμάς ως Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Ισχύς Λυθροδόντας η χρονιά ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη λοιπόν, και τους λόγους τους έχουμε αναφέρει πιο πάνω. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε έναν απο εσάς για το βροντερό παρόν σας σε όλους τους αγώνες της ομάδας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, εξάλλου όπως αποδείχτηκε στο τέλος της ημέρας όπου παίξαμε φέτος ήταν έδρα μας γιατί μας ακολουθήσατε παντού! 

Παράλληλα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χορηγούς της ομάδας μας που μας στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο, έτσι ώστε να κυλήσουν όλα όπως έπρεπε! 

Μείνετε συντονισμένοι για νέα ανακοίνωση η οποία θα αφορά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας η οποία θα είναι και εκλογική. 

Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι σε όλους!
#ACL #WeAreFamily #StrongerTogether

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η ομάδα μας  θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο»-ThemaSports
02/07 @ 18:01

«Η ομάδα μας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο»

Ανακοίνωση από το ΘΟΙ Λακατάμιας ενόψει της νέας σεζόν...

Καλωσόρεσε Χριστοδούλου η ΑΕΖ-ThemaSports
01/07 @ 23:33

Καλωσόρεσε Χριστοδούλου η ΑΕΖ

Η ανακοίνωσε της ΑΕΖ.

Συμβόλαιο από την ΠΑΕΕΚ στον 17χρονο Ευσταθίου!-ThemaSports
01/07 @ 07:03

Συμβόλαιο από την ΠΑΕΕΚ στον 17χρονο Ευσταθίου!

Ανακοίνωση της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας για το επαγγελματικό συμβόλαιο με τον 17χρονο Χρήστο Ευσταθίου που προέρχεται από τις ακαδημίες του προσφυγικού σωματείου.

Ποστάρισμα με Πογιατζή-ThemaSports
01/07 @ 07:22

Ποστάρισμα με Πογιατζή

Το ποστάρισμα της Κώμας του Γιαλού.

Διευθυντής ακαδημίας ο Ανδρέας Κωνσταντίνου-ThemaSports
01/07 @ 07:41

Διευθυντής ακαδημίας ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Το Δ.Σ του Εθνικού Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον προπονητή κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ακαδημίας στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ