Πανέτοιμος και απολύτως ήρεμος, εν όψει του μεγάλου τελικού του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα, ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην OPAP Arena.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει το Europa Conference League, κόντρα στη Φιορεντίνα (29/05, 22:00), στην OPAP Arena, με στόχο να γράψει ιστορία, ως η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρουσιάστηκε απολύτως ήρεμος, τονίζοντας πως κάθε παίκτης που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι», μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βάσκου τεχνικού:

«Είναι πολύ μεγάλη η ομοιότητα του πώς φτάσαμε μέχρι εδώ. Ωστόσο, είναι διαφορετικές ομάδες, που έδωσαν διαφορετικά παιχνίδια. Η μοναδική ομοιότητα είναι πως φτάσαμε μέχρι τον τελικό.

 

Ναι και μάλιστα στις ίδιες θέσεις. Έχουμε δύο επιθετικούς από το Μαρόκο, ιδιαίτερα ο Αγιούμπ Ελ Καμπί μας έχει βοηθήσει πολύ, έχει προσφέρει πάρα πολύ για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Πέτυχε άλλωστε πέντε γκολ, στα δύο ματς των ημιτελικών.

 

 

Είναι πολύ καλό να έχει τέτοιες προσωπικότητες μέσα στην ομάδα. Μέσα σε αυτήν την κατάσταση βέβαια, είμαστε όλοι χαρούμενοι. Ο Ροντινέι σίγουρα είναι πάντα εύθυμος.

 

Έχουμε άλλους δέκα εκτός από τον Ελ Κααμπί. Μπορεί να είπε αυτό, αλλά έχουμε άλλους δέκα παίκτες και είμαστε σίγουροι, πως όπως και εμείς, έτσι και η Φιορεντίνα θα κοιτά όλη την ενδεκάδα μας. Σεβόμαστε τον Ελ Κααμπί και εκτιμάμε όσα μας έχει προσφέρει, αλλά κάθε παίκτης μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

 

Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε ότι κάναμε, και μας βοήθησε να φτάσουμε ως εδώ. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τελικό, όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αυτός είναι ο τρόπος, έτσι φτάσαμε μέχρι εδώ.

 

Δεν είμαι τόσο παρατηρητικός, ώστε να κοιτώ τα μάτια των παικτών. Είμαι όμως απόλυτα ικανοποιημένος από την τελευταία προπόνηση και είδα την όρεξή τους για αυτό το παιχνίδι. Ακόμα κι αν δεν έχουν δώσει τα πάντα στην προπόνηση, σίγουρα θα πρέπει να τα δώσουν αύριο.

 

Φυσικά και υπάρχει το κίνητρο, η δίψα, το πάθος. Θα ήταν ανόητος όποιος δεν είχε όρεξη για το αυριανό παιχνίδι. Είναι μία στιγμή, που όλοι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα και ανυπομονούν.

Οπωσδήποτε, το ματς με τη Μακάμπι απέδειξε σε όλους αλλά και στον εαυτό μας, τι μπορούσαμε να κάνουμε. Στο ημίχρονο, αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Εκεί, πήραμε δύναμη και για τη συνέχεια.

 

Είμαι πάρα πολύ ήρεμος, περιμένω την τελευταία προπόνηση. Είναι όλη η ομάδα πάρα πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί τίποτα, ίσως αύριο, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα να αρχίσω να σκέφτομαι διάφορα.

Έχω αποφασίσει για το αυριανό πλάνο και για τους παίκτες. Η διαδρομή μας ως τώρα είναι ένας μαραθώνιος, έχουμε περάσει από πολύ καλές στιγμές, με μία μόνο πολύ άσχημη. Τώρα έχουμε φτάσει στο τέλος της διαδρομής και βρισκόμαστε εδώ».

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!-ThemaSports
02/07 @ 21:48

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα -ThemaSports
02/07 @ 19:10

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα

Η τρίτη θητεία του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο είναι πλέον επίσημη.

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
02/07 @ 18:13

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!

Τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, που έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027-ThemaSports
02/07 @ 17:54

Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027

Στην ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός κίπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και μεταβαίνει άμεσα στην Ολλανδία.

Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028-ThemaSports
02/07 @ 17:54

Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Παπέ Σισέ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!-ThemaSports
01/07 @ 23:41

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!

Η περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα germanijak.hr.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ