Τα κλειστά χαρτιά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η "συνταγή" του Μπέρμιγχαμ κι η τελευταία "ανάσα" πριν τον ιστορικό τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα στην OPAP Arena.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού. Απόψε (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HDMEGALIVE SPORT24) δίνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας του, αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League, ο οποίος πραγματοποιείται στην OPAP Arena.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για το ιστορικό αυτό ματς. Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Τρίτη με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξασκήθηκαν στην κυκλοφορία και το πρεσάρισμα σε κλειστούς χώρους, όπως και στα τελειώματα.

Ο Ισπανός προπονητής εδώ και μέρες επαναλαμβάνει πως δεν θα αλλάξει την συνταγή του. Θα μείνει πιστός στην φιλοσοφία, στα πράγματα και τις συνήθειες, οι οποίες έχουν φέρει τον Ολυμπιακό στον τελικό μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι, θα ήταν λάθος να αλλάξουμε το οτιδήποτε, είναι το τελευταίο παιχνίδι, να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, γιατί έτσι φτάσαμε εδώ" ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Το πλάνο ενδεκάδας του Μεντιλίμπαρ

Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Εκεί, όπου οι Πειραιώτες κέρδισαν με το εμφατικό 4-2 την αγγλική ομάδα με το χατ τρικ του Ελ Κααμπί (16΄, 29΄, 56΄) και το τέρμα του Έσε (67΄)

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην Φιορεντίνα (σε σχηματισμό 4-3-3) με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του, τον Κάρμο και τον Ρέτσο στα στόπερ, τους Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο στα χαφ και τους Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Υπενθυμίζεται, ότι στον αγώνα ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκης, στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 2-0 χάρις τα γκολ του Ελ Κααμπί (10΄, 78΄), ο Μεντιλίμπαρ είχε μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα, κι αυτή αναγκαστική, καθώς ο Κίνι είχε πάρει τη θέση του τραυματία Ορτέγκα.

Ο Βάσκος κόουτς, πάντως, ποντάρει πολλά στη βοήθεια και σε άλλων παικτών οι οποίοι μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να κάνουν τη διαφορά, όπως είναι οι Γιόβετιτς, Όρτα και Μασούρας, ενώ για την άμυνα διαθέσιμοι είναι ο Ντόη και ο Κίνι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!-ThemaSports
02/07 @ 21:48

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα -ThemaSports
02/07 @ 19:10

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα

Η τρίτη θητεία του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο είναι πλέον επίσημη.

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
02/07 @ 18:13

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!

Τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, που έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027-ThemaSports
02/07 @ 17:54

Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027

Στην ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός κίπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και μεταβαίνει άμεσα στην Ολλανδία.

Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028-ThemaSports
02/07 @ 17:54

Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Παπέ Σισέ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!-ThemaSports
01/07 @ 23:41

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!

Η περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα germanijak.hr.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ