Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Νικολάου

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία:

Για την επιστροφή του στην ομάδα ως προπονητής: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω αγαπήσει τον κόσμο και νομίζω έχω αγαπηθεί. Δεν το κρύβω ότι είχα στο μυαλό μου κάποτε να έρθω ως προπονητής σε αυτή την ομάδα και το έχω καταφέρει. Γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου και θέλω να δουλέψω να δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος».

Για αυτό τον στόχο: «Τα δεδομένα είναι καλά και υπάρχει αισιοδοξία. Ειδικά και με τις τελευταίες κινήσεις».

Για την πορεία του: «Είμαι αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο, γίνεται καλή δουλειά στην Κύπρο και με το UEFA Pro. Νιώθω ότι μπορώ να προχωρήσω και αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια».

Αν παίρνει ότι του αξίζει ο Κύπριος προπονητής: «Υπάρχει μια εντύπωση όπως και στους ποδοσφαιριστές ότι οι ξένοι είναι καλύτεροι. Απλά χρειάζεται πίστη και μπορείς να προχωρήσεις. Όπως τον Ηλία Χαραλάμπους που

Για τους συνεργάτες του: «Ο Κυριάκος Πολυκάρπου θα παραμείνει μαζί μου, είμαστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε με προπονητή τερματοφυλάκων και γυμανστή»

Για το ρόστερ: «Είναι ένας από τους στόχους μας η ομάδα να αποτελείται κυρίως από Κύπριους. Θεωρώ ότι με έναν καλό κορμό μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι χαρούμενος για τις τρεις μεταγραφές. Ο Κίσσας είναι έμπειρος, όπως και ο Χαραλάμπους και τους θέλουμε και στα αποδυτήρια. Για τον Λεωνίδα Κονομή, τον ξέρω από τα 16 του πολύ σύντομα θεωρώ ότι θα τον δούμε και στην Α’ κατηγορία».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Είμαστε σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για να παραμέινουν. Όσον αφορά τους ξένους υπήρχαν κάποια ψηλά συμβόλαια. Θα δούμε ποιοι θα μείνουν, είμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές».

Για τον μόλις ένα Κύπριο προπονητή στην Α’ κατηγορία και αυτή τη χρονιά: «Είναι νωρίς ακόμη γιατί οι ομάδες κτίζονται, θεωρώ ότι Πάφος, Άρης, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια θα είναι στην πρώτη εξάδα, θεωρώ ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα σε λίγο καιρό. Μας στεναχωρεί αυτό που γίνεται με τους προπονητές, όπως ο Μαρίνος Σατσιάς και ο Αλέξης Γαρπόζης. Έδειξαν το έργο τους αλλά οι ομάδες τους δεν τους εμπιστεύονται»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακάρα στην ΟΠΑΠ Αρένα-ThemaSports
16/06 @ 12:45

Ολυμπιακάρα στην ΟΠΑΠ Αρένα

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού Λευκωσίας βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια

ΧΑΜΟΣ και στο Ηράκλειο για τις δύο ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/06 @ 23:17

ΧΑΜΟΣ και στο Ηράκλειο για τις δύο ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε και στο Ηράκλειο για να δει από κοντά τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού, το τρόπαιο του Conference League και του Youth League.

Ποστάρισμα Καπαρτή για Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/06 @ 13:24

Ποστάρισμα Καπαρτή για Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βαλάντης Καπαρτής έστειλε τις ευχές του για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που γιορτάζει 93 χρόνια ζωής.

Αυτό είναι το επετειακό σήμα του Ολυμπιακού για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/05 @ 16:47

Αυτό είναι το επετειακό σήμα του Ολυμπιακού για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σεζόν θα βρει τον Ολυμπιακό να συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό επετειακό σήμα.

Ολυμπιακός: Φάκελος συμβόλαια - Όλες οι εισηγήσεις του Μεντιλίμπαρ!-ThemaSports
19/05 @ 13:58

Ολυμπιακός: Φάκελος συμβόλαια - Όλες οι εισηγήσεις του Μεντιλίμπαρ!

Ο Ποντένσε θέλει να συνεχίσει και η υπόθεσή του είναι απόλυτα ελεγχόμενη από την ΠΑΕ, τον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες και τον ίδιο. Τι συμβαίνει με Φορτούνη, Μασούρα, Τζολάκη, Ορτα, Ελ Καμπί, Κάρμο, Ναβάρο, Ιμπόρα, Κίνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξι «τελικοί», δύο τίτλοι, ένας ποδοσφαιρικός ΑΘΛΟΣ και μια τεράστια πρόκληση-ThemaSports
30/04 @ 10:04

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξι «τελικοί», δύο τίτλοι, ένας ποδοσφαιρικός ΑΘΛΟΣ και μια τεράστια πρόκληση

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έξι "τελικούς" που είναι όλη η χρονιά, τόσο στο Conference League όσο και στη Stoiximan Super League, έχοντας μπροστά τους έναν άθλο και μια πρόκληση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ