Για τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα, αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε ο Σαντιάγο Έσε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις στη «Marca» παραχώρησε ο Σαντιάγκο Έσε, πριν τον μεγάλο του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα (22:00) στην OPAP Arena με έπαθλο το τρόπαιο του Europa Conference League.

Ο κεντρικός χαφ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην ηρεμία που έφερε η έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και στα όσα τους έχει ζητήσει στο σημερινό ματς, ενώ συνέκρινε τους φίλους των Πειραιωτών με τον Αργεντινό οπαδό, κάνοντας λόγο πως λατρεύουν το ποδόσφαιρο.

 

 

«Ο Χοσέ μας έχει δώσει πολλή ηρεμία από την πρώτη μέρα που έφτασε. Θέλει να ζήσουμε το παιχνίδι για ενενήντα λεπτά και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση ούτε να χαμηλώσουμε την ένταση για ένα δευτερόλεπτο. Μας λέει να μην κουραζόμαστε να κάνουμε τα πράγματα καλά. Θέλει να είμαστε σωστή ομάδα, τόσο στην προπόνηση όσο και στην ξεκούραση, την ακρίβεια και την καλή καθημερινή προπόνηση», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τους φίλους των «ερυθρόλευκων».

«Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τρελαίνονται για το ποδόσφαιρο και έχουν πολύ πάθος για τον σύλλογο. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο και φωνάζουν και τραγουδούν ασταμάτητα. Μοιάζουν πολύ με τον Αργεντινό οπαδό λόγω του πώς νιώθουν και της αγάπης που έχουν για τον σύλλογο. Νιώθω πολύ αγαπητός από τους οπαδούς, μου δείχνουν την αγάπη τους καθημερινά και είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η άφιξη μου στην Ελλάδα με έχει κάνει να μεγαλώσω σε πτυχές ωριμότητας. Άρχισα να παίζω αγώνες Europa League και Conference League εναντίον μεγάλων αντιπάλων όπου πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος ή σε υψηλή ένταση μέχρι το τέλος του αγώνα. Είναι πολύ υψηλό επίπεδο ζήτησης και νομίζω ότι σήμερα το να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια μου έχει δώσει εμπειρία για τα επόμενα χρόνια της καριέρας μου.

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Θέλετε πάντα να συνεχίσετε να κάνετε άλματα ανάπτυξης στην καριέρα σας και να προσπαθείτε να φτάσετε όσο πιο ψηλά γίνεται όσον αφορά τα πρωταθλήματα και τις ομάδες, αλλά από προσωπική άποψη είναι κάτι από το οποίο προσπαθώ πάντα να μείνω έξω και αφήνω τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου να το φροντίζουν».

Τέλος, για το ενδιαφέρον της Μπέτις το περασμένο καλοκαίρι, τόνισε: «Ναι, το περασμένο καλοκαίρι ήταν ταραχώδες. Υπήρχαν μερικές ενδιαφερόμενες ομάδες που ήρθαν να μιλήσουν με τον ατζέντη μου και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Το θέμα της Μπέτις ήταν κάτι πολύ ωραίο... Είχα την ευκαιρία να μιλήσω τότε με τον Ραμόν Πλάνες ο οποίος με ακολουθούσε, που ενδιαφερόταν, και για κάποιον με την καριέρα του να με ακολουθεί είναι τιμή για κάποιον ως παίκτη. Δυστυχώς, οι χρόνοι διαβατηρίων καθυστέρησαν όλες αυτές τις "ευκαιρίες". Όμως, όπως λέω πάντα, τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είχα την ευκαιρία να ενταχθώ σε έναν σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, κάτι που είναι φανταστικό και τον οποίο είμαι πολύ ευγνώμων που έζησα απίστευτα πράγματα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!-ThemaSports
02/07 @ 21:48

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα -ThemaSports
02/07 @ 19:10

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα

Η τρίτη θητεία του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο είναι πλέον επίσημη.

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
02/07 @ 18:13

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!

Τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, που έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027-ThemaSports
02/07 @ 17:54

Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027

Στην ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός κίπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και μεταβαίνει άμεσα στην Ολλανδία.

Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028-ThemaSports
02/07 @ 17:54

Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Παπέ Σισέ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!-ThemaSports
01/07 @ 23:41

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!

Η περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα germanijak.hr.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ