Πόλυς Χαραλάμπους

Πάνε σε νέα έκτακτη συνέλευση τα μέλη της Ανόρθωσης, για να εγκρίνουν ή να απορρίψουν μια διαφοροποιημένη πρόταση (σε σχέση μ’ αυτήν που απορρίφθηκε την περασμένη Δευτέρα) για μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαίδη στο σωματείο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το διαφορετικό, είναι στο «πακέτο» της πρότασης, καθώς αναφέρεται ότι η επέκταση της σύμβασης διαχείρισης θα είναι για ένα χρόνο (μέχρι τον Μάιο του 2025) κι όχι για άλλα δέκα χρόνια.

Δεν έχουμε μάθει από επίσημη πηγή, ποιο είναι το ακριβές σκεπτικό που διαφοροποιήθηκε το συγκεκριμένο σημείο.

Άνθρωποι που ασχολούνται με εταιρικά και νομικά ζητήματα, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ερμήνευσαν την εν λόγω αλλαγή ως μια προσωρινή κίνηση για να μην «πεθάνει» η εταιρεία διαχείρισης, της οποίας την δεδομένη στιγμή κύριος μέτοχος είναι ο Χρήστος Πουλλαιδης.

Ουσιαστικά για να μην χρειαστεί να πληρωθεί ο λογαριασμός των χρεών της εταιρίας (είναι γύρω στα 11,5 εκατομμύρια ευρώ), τα οποία εννοείται ότι αν γίνει μεταβίβαση των μετοχών στο σωματείο, τότε αυτόματα αναλαμβάνει και την ευθύνη τους (όσων εμπίπτουν στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ).

Στη διάρκεια της έκτακτης συνέλευσης, λογικά θα ενημερωθούν τα μέλη, γιατί αποφασίστηκε να… κρατηθεί στη ζωή η εταιρεία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού.

Την ίδια στιγμή, κυκλοφορούν πληροφορίες ότι υπάρχει ομάδα μελών που ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να αναλάβουν την διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας…

Όποιοι κι αν είναι αυτοί, δεν θα είναι με τις… ευλογίες Πουλλαίδη. Επειδή, με την μεταβίβαση των μετοχών του τελευταίου στο σωματείου, αυτομάτως δεν χρειάζεται η δική του έγκριση για το ποιοι θα κάνουν κουμάντο στην διαχείριση της ομάδας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτο Ανορθωσιάτικο μήνυμα από Ζίβκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 19:36

Πρώτο Ανορθωσιάτικο μήνυμα από Ζίβκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ζίβκο Ζιβκοβίτς ξεναγήθηκε στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αμέσως μετά τις υπογραφές και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Ανόρθωσης.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ-ThemaSports
02/07 @ 18:19

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Θα έχει και αναποδιές και φουρτούνες η πορεία της Κυρίας, όμως ο Οκκάς δείχνει καλός καπετάνιος στην υλοποίηση του σχεδιασμού για το ρόστερ της νέας σεζόν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δικός της Živko Živković!-ThemaSports
02/07 @ 13:53

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δικός της Živko Živković!

Η ανακοίνωση.

Κατάθεση δέκα χιλιάδες ευρώ από τους φίλους της Ανόρθωσης -ThemaSports
02/07 @ 12:18

Κατάθεση δέκα χιλιάδες ευρώ από τους φίλους της Ανόρθωσης

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι φίλοι της Κυρίας από την εκδήλωση στο Μαγειρείο ταβερνάκι στην Λεμεσό

Ο Ζίβκοβιτς είναι στην Κύπρο  (Βίντεο)-ThemaSports
02/07 @ 09:45

Ο Ζίβκοβιτς είναι στην Κύπρο (Βίντεο)

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς βρίσκεται στην Κύπρο και είναι έτοιμος να ανακοινωθεί και επίσημα από την Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ