Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την καριέρα του, τις επιλογές του, την Ιταλία και την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό που τον έκανε περήφανο γιατί όπως σημείωσε αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ βγήκε πρωταθλητής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την ώρα που στην Ιταλία τον θεωρούν ως έναν από τους βασικούς υποψηφίους να αντικαταστήσουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Κάλιαρι ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του τόνισε ότι είναι δικαίωμα του, το οποίο έχει κερδίσει να κάνει ο ίδιος τις επιλογές της καριέρας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την πρόκληση του Champions League αλλά και την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό και τι σημαίνει για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Δικεφάλου:

"Όλοι εδώ στη Ρουμανία μου... σπάνε τα μπ@λ@κια για να πάω σε άλλο πρωτάθλημα, στη Δυτική Ευρώπη. Ας πούμε ότι η Ιταλία θα ήταν πιο εύκολη, υπάρχουν περισσότερες διασυνδέσεις, μιλάω επίσης ιταλικά. Με παρακολουθούν και το ξέρω αυτό. Αλλά πού θα μπορούσα να πάω; Κάπου στο κάτω μέρος του πίνακα. Δείτε ποιοι ξένοι προπονητές είναι στην Ιταλία. Κανένας! Υπήρχε ο Μουρίνιο, αλλά έφυγε. Είναι πολύ δύσκολο, κατά 99% θα έπρεπε να πάω σε μια ομάδα που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Κέρδισα το δικαίωμά να αναλύω και να επιλέγω που θα είμαι.

Το 2019 έφυγα από τον ΠΑΟΚ και το 2021 που έπρεπε να διαλέξω, επέλεξα τον ΠΑΟΚ αν και όλοι με συμβούλευαν να μην πάω, ήταν τεράστιο ρίσκο, αλλά αυτό ένιωσα. Πάντα έπαιρνα τις αποφάσεις μου με βάση το συναίσθημα και όχι για να χτίσω την καριέρα μου. Ένιωσα ότι με ελκύει ακόμη αυτό το μέρος, άφησα κάποια πράγματα στη μέση. Η πρόκριση στο Champions League, η σχέση με τον ιδιοκτήτη, οι σκέψεις κάποιων προσώπων πως έφυγα για τα χρήματα, που δεν ήταν αλήθεια...".

Για την πρόκληση του Champions League:

"Θα είναι δύσκολο, αλλά θα είμαστε το φαβορί στους προκριματικούς. Δεν αντιλαμβάνεσαι τι μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα από τη δουλειά μας, ειδικά εκεί στη Θεσσαλονίκη. Ένιωσα ότι έχω τεράστια, τεράστια ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, των κοινωνικών προβλημάτων, του γεγονότος ότι η Αθήνα ανέκαθεν περιφρονούσε τη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύς ο κόσμος που βρίσκει τη χαρά του μέσα από τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ. Πιστέψτε με, είναι ακριβώς έτσι. Είδα οικογένειες, παιδιά, ηλικιωμένους στους δρόμους να μας χαιρετούν και να χαίρονται με την καρδιά τους".

Για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό:

"Η νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League με έκανε περήφανο και θα εξηγήσω γιατί. Είμαστε οι πρωταθλητές μιας χώρας που έβγαλε νικητή σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχω βαρεθεί ούτως ή άλλως λίγο με τους ανθρώπους που κάπως απαξιώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να ξέρετε ότι είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, με πολύ οργανωμένους και ισχυρούς συλλόγους, και στο γήπεδο είναι πολύ καλά οργανωμένες ομάδες και επιθετικά και αμυντικά, δεν είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα".

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Νάσου Κωνσταντίνου: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας-ThemaSports
01/07 @ 11:06

Δολοφονία Νάσου Κωνσταντίνου: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας

«Ήταν μεταξύ των ατόμων που τους επιτέθηκαν και τους ανάγκασαν να εισέλθουν στο οδόστρωμα», είπε η εισαγγελέας.

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ-ThemaSports
01/07 @ 09:41

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30.000.000 ευρώ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!-ThemaSports
01/07 @ 00:03

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!

Συνεχίζονται τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με Μαροκινό δημοσιογράφο να τονίζει πως θα βρεθεί αύριο (01/07) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»-ThemaSports
30/06 @ 17:52

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»

Σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime», αναφέρεται στον Ελλαδίτη επιθετικό, Νίκο Καρέλη, για τον οποίο η ομάδα του Αγρινίου πέρσι είχε ρίξει «άκυρο» σε πρόταση 150.000 ευρώ και φέτος - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται - ζορίζεται να βρει ανάλογη πρόταση ακόμα και στην Κύπρο...

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!-ThemaSports
30/06 @ 17:08

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!

Σύμφωνα με σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Super League ή στην Κύπρο, με τα δημοσιεύματα από το Ιράν για προχωρημένες επαφές με την ομάδα... Τράκτορ (!), να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο-ThemaSports
30/06 @ 15:40

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Νόρντιν Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο, με το deal να οριστικοποιείται τις επόμενες ημέρες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ