Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο πρόεδρο του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα 76α γενέθλια της Ομόνοιας: «Η Ομόνοια είναι τρόπος ζωής, μόνο οι Ομονοιάτες μπορούν να το καταλάβουν. Είναι ένας λόγος ύπαρξης μας, είναι τα ιδανικά μας και οι αξίες που κουβαλούμε από την ίδρυση μας μέχρι σήμερα. Είναι η τεράστια η ευθύνη μας να διατηρήσουμε την Ομόνοια ισχυρή, να είναι αιώνια όπως λέμε, Ομόνοια αιώνια. Είναι βαριά η ιστορία της Ομόνοιας. Με το να έχεις 106 τίτλους σε όλα τα αθλήματα, αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά δημιουργούν αυτή τη μεγάλη ιστορία. Αυτά τα ιδανικά και τις αξίες που κουβαλά, είναι υποχρέωση όλων μας να τα τιμούμε και να τα εφαρμόζουμε αιώνια».

Για τη Γενική Συνέλευση: «Θα είναι προς το τέλος Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παπασταύρου που συνεχίσαμε τη συμφωνία, μια συμφωνία που διασφαλίζει τα οικονομικά του σωματείου. Να ευχηθούμε να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους. Ένα μεγάλο μέρος του χρέους της Ομόνοιας συνεχίζεται να εξοφλείται από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το χρέος του σωματείου είναι γύρω στα 8 εκατομμύρια. Μέσα σε έξι χρόνια μειώθηκε το χρέος μας κατά 10 εκατομμύρια. Από αυτά τα 8 εκατομμύρια, τα 5 αφορούν φόρους και ΦΠΑ, για τα οποία έχουν γίνει διακανονισμοί από την ποδοσφαιρική εταιρεία. Για τα άλλα 3 εκατομμύρια πρέπει να εξευρεθούν πόροι και να πληρωθούν από το σωματείο».

Για τα τμήματα ποδηλασίας και δρομέων: «Το τμήμα ποδηλασίας και δρομέων συμμετέχουν σε πάρα πολλούς αγώνες αλλά αυτοί οι τίτλοι δεν μπαίνουν μέσα στους 106 που είπαμε προηγουμένως».

Για το τμήμα καλαθόσφαιρας: «Είχαμε πει πέρσι ότι θα σταματήσουμε για ένα χρόνο. Μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα ανακοινώσουμε ότι θα αγωνιζόμαστε στη Β’ Κατηγορία».

Για το ενδιαφέρον του Παφιακού για τον Νικόλα Ελευθερίου: «Σίγουρα η Ομόνοια του πρόσφερε εκπαίδευση, σπίτι, τον βοηθήσαμε με τις σπουδές του. Ξοδέψαμε πάρα πολλά λεφτά για τον αυτόν τον πετοσφαιριστή. Του κάναμε μια πρόταση για 4 χρόνια. Μας απάντησε ότι έχει πιο ψηλή πρόταση από άλλο σωματείο και του είπαμε το σωματείο που ενδιαφέρεται, να στείλει επίσημη πρόταση στην Ομόνοια. Ένας αθλητής που θέλει να φύγει από ένα σωματείο, δεν μπορείς να τον κρατάς με το ζόρι».

Για την ποδοσφαιρική ομάδα: «Ανακοινωθήκαν κάποιες αλλαγές. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δούμε την εξέλιξη. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Για τον Φαμπιάνο: «Ο Φαμπιάνο είναι ένας τερματοφύλακας που άφησε τη δική του σφραγίδα. Να δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται στην επιτροπή που χειρίζεται τα θέματα. Όλα θα ανακοινωθούν στην ώρα τους».

Για το γηπεδικό: «Το γηπεδικό προχωρά. Είναι μια διαδικασία που παίρνει το χρόνο της. Γίνονται συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους. Πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημέρωση για το φιλικό με την Κρακοβία-ThemaSports
02/07 @ 17:11

Ενημέρωση για το φιλικό με την Κρακοβία

Η ενημέρωση από την Ομόνοια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προετοιμασία της Ομόνοιας στην Πολωνία-ThemaSports
02/07 @ 13:10

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προετοιμασία της Ομόνοιας στην Πολωνία

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις της Ομόνοιας στο Κιέλτσε

Ομόνοια:  Η αναχώρηση για Πολωνία (Βίντεο)-ThemaSports
02/07 @ 13:00

Ομόνοια: Η αναχώρηση για Πολωνία (Βίντεο)

Δείτε τα πλάνα αναχώρησης για την Πολωνία μαζί με δηλώσεις από Κούσουλο και Νταμπράουσκας

Νταμπράουσκας για Ντιουνκού: «Έχει τεράστιες δυνατότητες και όλα τα προσόντα»-ThemaSports
02/07 @ 00:01

Νταμπράουσκας για Ντιουνκού: «Έχει τεράστιες δυνατότητες και όλα τα προσόντα»

Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV παραχώρησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος έκανε αναφορά και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων, Άλφα Ντιουνκού.

ΗΘΕΛΑΝ τον Φαμπιάνο που είχε ένα ΟΝΕΙΡΟ!-ThemaSports
01/07 @ 21:51

ΗΘΕΛΑΝ τον Φαμπιάνο που είχε ένα ΟΝΕΙΡΟ!

Ο Φαμπιάνο μιλώντας στην πρεμιέρα της OMONOIA ΤV αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες.

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ - Έρχονται ανακοινώσεις για το γήπεδο!-ThemaSports
01/07 @ 19:57

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ - Έρχονται ανακοινώσεις για το γήπεδο!

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου μίλησε στην πρεμιέρα της OMONOIA TV.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ