Ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή ο Παφιακός

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Νέος προπονητής του Kuutio Homes Παφιακού ο Γιώργος Πλατρίτης 

 

Νέα σελίδα ανοίγει φέτος στην προπονητική του καριέρα ο Γιώργος Πλατρίτης, ο άνθρωπος που ως πετοσφαιριστής συνέδεσε όσο λίγοι στην Ιστορία της κυπριακής πετόσφαιρας το όνομα του με τους τίτλους.

 

Ο Γιώργος Πλατρίτης έχοντας δέκα πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και έξι σούπερ cup στο παλμαρέ του βαδίζει αισίως φέτος στην τρίτη χρονιά του ως προπονητής και θα φοράει την ένδοξη φανέλα του Παφιακού έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή!

 

Ως προπονητής, ο κ. Πλατρίτης από την πρώτη του κιόλας χρονιά, το 2022-2023, κατάφερε να βρεθεί στον τελικό κυπέλλου ως φιναλίστ με την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Φέτος αναλαμβάνει προπονητής του Kuutio Homes Παφιακού. 

 

Μιλώντας στο Γραφείο Τύπου της ομάδας ο κ. Πλατρίτης αναφέρει ότι "στόχος του ως προπονητής, είναι ότι ήταν και ως πετοσφαιριστής , δηλαδή ο πρωταθλητισμός. Η διαφορά, όπως λέει, είναι ότι ως προπονητης ξεκινάς απο το μηδέν και πρέπει να ξεχάσεις οτι έκανες τόσα χρόνια ως αθλητής. 

 

Ερωτηθείς για το πως βλέπει τα πράγματα στη φετινή προσπάθεια του Παφιακού να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του Κυπριακού βόλει ο κ. Πλατρίτης αναφέρει τα εξής: "φαινεται οτι στον Παφιακό τα τελευταία χρόνια γίνεται σωστή δουλειά κάτι που τον εχει σταθεροποιήσει στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και το μόνο που του λείπει είναι η κατάκτηση ενος τίτλου.Έχουν γίνει προσεγμένες κινήσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση για περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ κάτι που θα μας κάνει περισσότερο απαιτητικούς στους στόχους που έχουν τεθει.

 

Τέλος, αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας ο νέος προπονητής του Παφιακού σημειώνει πως είναι σημαντικό η ομάδα να έχει τους φίλους της δίπλα της. "Σίγουρα χρειαζόμαστε τον κόσμο να είναι δίπλα μας σε καθε παιχνίδι. Ο κοσμος στα γηπεδα του βόλεϊ χρειάζεται να δει αποτελέσματα, θελει να δει νίκες, να πειστεί και μετα να έρθει στο γηπεδο και αυτό είναι η δική μας δουλειά για την οποία θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα την κάνουμε προσπαθώντας σκληρά. 

 

#pafiakos #monopafiakos #pafiakosvolleyball🔵⚪🏐

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας-ThemaSports
17/06 @ 20:17

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Στις 17 Ιουνίου 2022 έφυγε από τη ζωή ο Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
07/06 @ 09:59

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ

Το σωματείο Ροτσίδης Μάμμαρι ανακοινώνει τη συνεργασία του με το σωματείο ΑΠΟΕΛ στο τμήμα Πετόσφαιρα στην επαρχία Λευκωσίας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του τμήματος.

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!-ThemaSports
29/05 @ 20:38

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!

Το… (εδώ κι ένα μήνα) πρέσινγκ του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς, καθώς ντύνει ξανά στα «πράσινα» τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου και γεμίζει με ποιότητα, ελληνικό στοιχείο και εμπειρία τις θέσεις των ακραίων.

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα-ThemaSports
21/05 @ 19:44

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα

Η ομάδα Κορασίδων U16 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα U16 Γυναικών.

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ