Το Euro 2024 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κορυφαίους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών», ωστόσο, είναι και τα ανερχόμενα αστέρια που θα… λάμψουν με την παρουσία τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγαλύτερη διεθνής παράσταση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί 14 Ιουλίου στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στο Euro θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε κάποια από τα μεγαλύτερα ταλέντα που «σουλατσάρουν» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε το πόσο επιδραστικοί θα είναι και με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ξεκίνημα από τον 16 χρονο Λαμίν Γιαμάλ

Το παιδί θαύμα της Μπαρτσελόνα γεννήθηκε το 2007! Ο λόγος για τον Λαμίν Γιαμάλ ο οποίος κουβαλάει ήδη το… βάρος του επόμενου ηγέτη των Καταλανών.

Τον περασμένο Απρίλιο, σε ηλικία 15 ετών και 290 ημερών, έγινε ο νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τους «μπλαουγκράνα».

Ο 16χρονος ακραίος επιθετικός διανύει μια ονειρική χρονιά, βάσει των συνθηκών και της ηλικίας του.

Σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τα «μπλαουγκράνα» μετράει 6 γκολ και 8 ασίστ, όντας εκ των κορυφαίων επιθετικών της ομάδας του Τσάβι.

Ο Τσάβι πήρε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, τον καλλιέργησε σωστά και σήμερα μας παρουσιάζει έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή. Έναν παίκτη ικανό σε αυτή τη νεαρή ηλικία να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στους μεγάλους.

Ο «ηγέτης» και πρωταθλητής Γερμανίας, Φλόριαν Βιρτς

Ο δρόμος προς την κορυφή για τον Φλόριαν Βιρτς δεν ήταν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς σε ηλικία -μόλις- 18 ετών υπέστη ρήξη χιαστού, πάνω που βρισκόταν στο απόγειο των αγωνιστικών του επιδόσεων.

Επόμενος στόχος του Γερμανού μέσου είναι να κερδίσει θέση βασικού στο Euro 2024. Ο μεσοεπιθετικός των «ασπιρίνων» μέτρησε 11 γκολ και 12 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη σκόραρε 10 τέρματα και 4 ασίστ.

Ο 21χρονος ήταν ένας από τους πολλούς πρωταγωνιστές στην «τρελή» πορεία της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο, που κατέκτησε αήττητη το πρώτο πρωτάθλημα και το Κυπέλλο Γερμανίας, ενώ δεν τα κατάφερε στον τελικό του Europa League απέναντι στην Αταλάντα.

Όπως είναι λογικό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στο γερμανικό πρωτάθλημα για την σεζόν 2023/2024.

Το «κανόνι» Χόιλουντ που θέλει να ηγηθεί στην Δανία

Ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ράσμους Χόιλουντ, το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί συνεχώς σε πρωτοσέλιδα σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι άδικα.

Όταν καταφέρνεις να σε αποκαλούν «ο επόμενος Έρλινγκ Χάαλαντ», πρέπει να είσαι πραγματικά ξεχωριστός.

Ο Δανός αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράσμους Χόιλουντ έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στο επιθετικό κομμάτι, θέλοντας να ηγηθεί της Εθνικής του προσπαθώντας να κάνει το βήμα παραπάνω και να προκριθεί την επόμενη φάση.

Ο 20χρονος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» έχει καταγράψει φέτος τριάντα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα δέκα φορές και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Ο «πρωταθλητής Ευρώπης» Αρντά Γκιουλέρ… θέλει να το βήμα παραπάνω με την Τουρκία

Ο Αρντά Γκιουλέρ γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 2005 σε ένα προάστιο της Άγκυρας.

Στη Τουρκία δεν άργησαν να μείνουν με το στόμα ανοιχτό με αυτά που έβλεπαν από τον νεαρό αστέρα.Ένα 18χρονο παιδί έπαιρνε στις πλάτες του ολόκληρη τη Φενέρ.

Οι γεμάτες εμφανίσεις του «μοιραία» τον έφεραν και στην εθνική ομάδα. Εκεί γνώρισε γρήγορα την αγάπη από σύσσωμο το τουρκικό κοινό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής το προηγούμενο καλοκαίρι επέλεξε την Ρεάλ Μαδρίτης αντί για Μπαρτσελόνα σε μία απόφαση που συζητήθηκε αρκετά.

Ο 19χρονος την φετινή χρονιά ταλαιπωρήθηκε αρκετά με μικροτραυματισμούς καθυστερώντας πολύ να κάνει το ντεμπούτο του.

Αυτό είχε σαν συνέπεια να αγωνιστεί με την «βασίλισσα» 12 φορές βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα έξι.

 

 

Ο Τσάβι Σίμονς θέλει να ηγηθεί τον «οράνιε»

Παρότι μόλις 21 ετών ο νεαρός μέσος έχει ήδη χτίσει το μύθο του. Ξεκίνησε για να γίνει το πρόσωπο της Μπαρτσελόνα μετά από την εποχή του Μέσι, αλλά το πρότζεκτ αυτό δεν προχώρησε.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στις ακαδημίες της Παρί και από εκεί και έπειτα πήρε φόρα, χωρίς να παίξει για τους Παριζιάνους.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε «παπάδες» στην Αιντχόφεν την περασμένη χρονιά, και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λειψία από την Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας μια μαγική κούρσα στη Bundesliga.

Σε 32 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε οκτώ τέρματα και έδωσε 13 ασίστ.

Παράλληλα πρόσφερε σημαντικά και στη πορεία της γερμανικής ομάδας στο Champions League με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

 

monobala.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ενδεκάδες του αγώνα Αυστρία-Τουρκία-ThemaSports
02/07 @ 21:00

Οι ενδεκάδες του αγώνα Αυστρία-Τουρκία

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Αυστρία και Τουρκία στην τελευταία «μάχη» της φάσης των «16» του Euro 2024!

LIVE: Αυστρία-Τουρκία (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)-ThemaSports
02/07 @ 21:12

LIVE: Αυστρία-Τουρκία (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Αυστρία και Τουρκία κοντράρονται το βράδυ της Τρίτης (2/7, 22:00) στη Λειψία, σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση που θα δώσει το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024 και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της.

Σκούπισε τους Ρουμάνους με Χάκπο και Μάλεν και πέρασε πανάξια στους «8» η Ολλανδία-ThemaSports
02/07 @ 20:56

Σκούπισε τους Ρουμάνους με Χάκπο και Μάλεν και πέρασε πανάξια στους «8» η Ολλανδία

Η Ολλανδία πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνισή της στο Euro 2024 και καθοδηγούμενη από έναν εντυπωσιακό Χάκπο (γκολ και ασίστ) και έναν αφηνιασμένο Μάλεν (σκόραρε δις ως αλλαγή), επιβλήθηκε 3-0 της Ρουμανίας και προκρίθηκε άξια στους "8".

Euro 2024, Αυστρία - Τουρκία: Οι Τούρκοι με "όπλο" τους την απειλή, οι Αυστριακοί την υψηλή πίεση-ThemaSports
02/07 @ 12:50

Euro 2024, Αυστρία - Τουρκία: Οι Τούρκοι με "όπλο" τους την απειλή, οι Αυστριακοί την υψηλή πίεση

Η Αυστρία και η Τουρκία μονομαχούν στη φάση των 16 του Euro 2024. Ας δούμε μερικά χρήσιμα στοιχεία, για να είστε πανέτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση

Ρονάλντο: "Και οι πιο δυνατοί άνθρωποι έχουν αυτές τις ημέρες, αυτό θα είναι το τελευταίο μου Euro"-ThemaSports
02/07 @ 10:08

Ρονάλντο: "Και οι πιο δυνατοί άνθρωποι έχουν αυτές τις ημέρες, αυτό θα είναι το τελευταίο μου Euro"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας μετά την πρόκριση επί της Σλοβενίας εξήγησε τους λόγους που συγκινήθηκε, αλλά και την επιθυμία του να εκτελέσει εκείνος πρώτος το πέναλτι.

Πλάνταξε στο κλάμα ο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι, προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/07 @ 09:10

Πλάνταξε στο κλάμα ο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι, προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν (Φωτογραφία)

Απίστευτες σκηνές στην παράταση της Πορτογαλίας με την Σλοβενία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει τα κλάματα μετά το χαμένο πέναλτι

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ