Το Βέλγιο θα παρουσιαστεί με 25 παίκτες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με έναν λιγότερο παίκτη σε σχέση με το δικαίωμα που έχει θα παραταχθεί το Βέλγιο στο Euro 2024.

Ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» Ντομενικο Τεντέσκο, ανακοίνωσε πως θα πάρει μαζί του στη Γερμανία 25 και όχι 26 παίκτες, καθώς αποφάσισε να «κόψει» τους Αρνέ Έγκελς και Μαντέλα Κεϊτά, που είχαν κληθεί για συμπληρωματικό ρόλο.

Ο Τεντέσκο επιβεβαίωσε ότι ο Κουν Κάστελς θα είναι ο πρώτος τερματοφύλακας για το Βέλγιο, από τη στιγμή που ο Τιμπό Κουρτουά αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας. Ο πρώτος αγώνας του Βελγίου στο Euro 2024 είναι εναντίον της Σλοβακίας στη Φρανκφούρτη στις 17 Ιουνίου.

Η λίστα της ομάδας είναι αρκετά ανανεωμένη, αλλά δεσπόζουν και πάλι παίκτες όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Ρομέλου Λουκάκου.

Τερματοφύλακες: Κοέν Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Τόμας Καμίνσκι (Λούτον), Ματς Σελς (Νότιγχαμ).

Αμυντικοί: Τίμοθι Καστάνιε (Φούλαμ), Μαξίμ Ντε Κάουπερ (Κλαμπ Μπριζ), Ζενό Ντεμπάστ (Άντερλεχτ), Βάουτ Φαές (Λέστερ), Τόμας Μενιέ (Τραμπζονσπόρ), Γιαν Βερτόνχεν (Άντερλεχτ), Αρτούρ Τεατέ (Ρεν), Αξέλ Βίτσελ (Ατλέτικο).

Μέσοι: Γιανίκ Καράσκο (Αλ Σαμπάμπ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Ορέλ Μανγκαλά (Λιόν), Αμαντού Ονανά (Έβερτον), Γιούρι Τίλεμανς (Άστον Βίλα), Αρτούρ Μερμέιρεν (Ατλέτικο), Άστερ Βρανκς (Βόλφσμπουργκ).

Επιθετικοί: Γιοάν Μπακαγιόκο (Αϊντχόφεν), Σαρλ Ντε Κέλεταρ (Αταλάντα), Ζερεμί Ντοκού (Μάντσεστερ Σίτι), Ρομέλου Λουκάκου (Ρόμα), Ντόνι Λουκεμπάκιο (Σεβίλλη), Λοίς Οπέντα (Λειψία), Λεάντρο Τροσάρ (Άρσεναλ).

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ενδεκάδες του αγώνα Αυστρία-Τουρκία-ThemaSports
02/07 @ 21:00

Οι ενδεκάδες του αγώνα Αυστρία-Τουρκία

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Αυστρία και Τουρκία στην τελευταία «μάχη» της φάσης των «16» του Euro 2024!

LIVE: Αυστρία-Τουρκία (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)-ThemaSports
02/07 @ 21:12

LIVE: Αυστρία-Τουρκία (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Αυστρία και Τουρκία κοντράρονται το βράδυ της Τρίτης (2/7, 22:00) στη Λειψία, σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση που θα δώσει το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024 και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της.

Σκούπισε τους Ρουμάνους με Χάκπο και Μάλεν και πέρασε πανάξια στους «8» η Ολλανδία-ThemaSports
02/07 @ 20:56

Σκούπισε τους Ρουμάνους με Χάκπο και Μάλεν και πέρασε πανάξια στους «8» η Ολλανδία

Η Ολλανδία πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνισή της στο Euro 2024 και καθοδηγούμενη από έναν εντυπωσιακό Χάκπο (γκολ και ασίστ) και έναν αφηνιασμένο Μάλεν (σκόραρε δις ως αλλαγή), επιβλήθηκε 3-0 της Ρουμανίας και προκρίθηκε άξια στους "8".

Euro 2024, Αυστρία - Τουρκία: Οι Τούρκοι με "όπλο" τους την απειλή, οι Αυστριακοί την υψηλή πίεση-ThemaSports
02/07 @ 12:50

Euro 2024, Αυστρία - Τουρκία: Οι Τούρκοι με "όπλο" τους την απειλή, οι Αυστριακοί την υψηλή πίεση

Η Αυστρία και η Τουρκία μονομαχούν στη φάση των 16 του Euro 2024. Ας δούμε μερικά χρήσιμα στοιχεία, για να είστε πανέτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση

Ρονάλντο: "Και οι πιο δυνατοί άνθρωποι έχουν αυτές τις ημέρες, αυτό θα είναι το τελευταίο μου Euro"-ThemaSports
02/07 @ 10:08

Ρονάλντο: "Και οι πιο δυνατοί άνθρωποι έχουν αυτές τις ημέρες, αυτό θα είναι το τελευταίο μου Euro"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας μετά την πρόκριση επί της Σλοβενίας εξήγησε τους λόγους που συγκινήθηκε, αλλά και την επιθυμία του να εκτελέσει εκείνος πρώτος το πέναλτι.

Πλάνταξε στο κλάμα ο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι, προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/07 @ 09:10

Πλάνταξε στο κλάμα ο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι, προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν (Φωτογραφία)

Απίστευτες σκηνές στην παράταση της Πορτογαλίας με την Σλοβενία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει τα κλάματα μετά το χαμένο πέναλτι

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ