Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε μήνυμα υπόσχεσης στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε ο «δικέφαλος του Βορρά» να καταφέρει να βρεθεί στην league phase του ανανεωμένου Champions League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

O ΠΑΟΚ γιόρτασε χθες μαζί με τον κόσμο του, σε μια ειδική εκδήλωση, την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την σεζόν που μας πέρασε.

Ο ισχυρός άντρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, έστειλε το δικό του βιντεοσκοπημένο «μήνυμα» που υπενθυμίζει την πίστη του για το καλό του συλλόγου αλλά και πως θα κάνει ό,τι περνάει από το «χέρι» του για να βρεθεί η ομάδα στην league phase στο ανανεωμένο Champions League της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά το «μήνυμα» του ιδιοκτήτη και πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είμαι πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θέλω να το ξέρετε! Να το θυμάστε! Ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι ακόμα μπροστά. Εγώ είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι οι δύσκολες εποχές μάς ενώνουν ακόμη περισσότερο, απολύτως πεπεισμένος ότι για να πετύχεις νίκη, δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο πεδίο της μάχης.

Αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε κι εμείς πετύχαμε! Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στην βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας, προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δε γίνεται να μην μας υπολογίζουν… Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σας συγχαίρω ξανά! Ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνεται τι στόχους έχουμε μπροστά μας. Και δεν είναι μόνο οι αθλητικές επιτυχίες, αλλά και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, η κατασκευή της Νέας Τούμπας. Χωρίς υποδομές, χωρίς σύγχρονες υποδομές, δεν γίνεται τίποτα. Σας είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι όλη τη χρονιά εσείς δείξατε απόλυτη κατανόηση, πίστη και ενότητα γύρω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ!».

Πηγή: sportday.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Νάσου Κωνσταντίνου: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας-ThemaSports
01/07 @ 11:06

Δολοφονία Νάσου Κωνσταντίνου: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας

«Ήταν μεταξύ των ατόμων που τους επιτέθηκαν και τους ανάγκασαν να εισέλθουν στο οδόστρωμα», είπε η εισαγγελέας.

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ-ThemaSports
01/07 @ 09:41

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30.000.000 ευρώ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!-ThemaSports
01/07 @ 00:03

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!

Συνεχίζονται τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με Μαροκινό δημοσιογράφο να τονίζει πως θα βρεθεί αύριο (01/07) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»-ThemaSports
30/06 @ 17:52

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»

Σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime», αναφέρεται στον Ελλαδίτη επιθετικό, Νίκο Καρέλη, για τον οποίο η ομάδα του Αγρινίου πέρσι είχε ρίξει «άκυρο» σε πρόταση 150.000 ευρώ και φέτος - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται - ζορίζεται να βρει ανάλογη πρόταση ακόμα και στην Κύπρο...

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!-ThemaSports
30/06 @ 17:08

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!

Σύμφωνα με σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Super League ή στην Κύπρο, με τα δημοσιεύματα από το Ιράν για προχωρημένες επαφές με την ομάδα... Τράκτορ (!), να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο-ThemaSports
30/06 @ 15:40

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Νόρντιν Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο, με το deal να οριστικοποιείται τις επόμενες ημέρες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ