Η ΑΛΤΟΣ, έπειτα από δική μας επισήμανση, αντιλήφθηκε το λάθος που είχε κάνει με τις λίστες εκκίνησης των ημιτελικών στα 110μ. με εμπόδια ανδρών και μερίμνησε (αφού μας ευχαρίστησε) να ταυτίσει αυτές που αναγράφονται στα live results με αυτές στα reports (pdf).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως μας ενημέρωσαν οι αλλαγές από την τεχνική επιτροπή έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς να μπορούν να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο έγιναν αυτές.

Όπως και να έχει, σήμερα το βράδυ (8/6/24, 21:12 ώρα Κύπρου), η Ναταλία Χριστοφή θα στηθεί στον βατήρα του 4ου διαδρόμου της πρώτης ημιτελικής σειράς, στοχεύοντας τον καλύτερο φετινό της χρόνο για να έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό.

Στην ίδια σειρά θα τρέξουν η Νο1 στην ευρωπαϊκή κατάταξη Ντιτάντζι Καμπούτζι (Ελβετία) και η Νο5 Σάρα Λαβίν (Ιρλανδία) και άλλες υπολογίσιμες αθλήτριες όπως βλέπετε στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Για τον Μίλαν Τράικοβιτς (Νο8 στην Ευρώπη) η μετακίνησή του από την πρώτη στην τρίτη ημιτελική σειρά των 110μ. με εμπόδια προκάλεσε κάποια ερωτηματικά, αφού ο ίδιος τοποθετήθηκε στον 7ο διάδρομο και μαζί του θα τρέξουν οι φορμαρισμένοι Λορέντζο Σιμονέλι (Ιταλία, 13.21, Νο4) και Ενρίκε Γιόπις (Ισπανία, 13.26, Νο7).

Ωστόσο, όποιοι και να είναι οι αντίπαλοί του, ο Μίλαν Τράικοβιτς έχει την εμπειρία να χειριστεί σωστά την κούρσα και να κλείσει θέση στον βραδινό τελικό.

* Να θυμίσουμε ότι, από τις τρεις προκριματικές σειρές προκρίνονται στον τελικό οι δύο πρώτοι / πρώτες κάθε σειράς και οι δύο καλύτεροι χρόνοι. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για σήμερα το βράδυ, των γυναικών στις 23:08 και των ανδρών στις 23:18 (ώρες Κύπρου).

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!-ThemaSports
27/06 @ 17:03

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!

Η Μαρία Πρεβολαράκη ως πρώτη επιλαχούσα, μιας και είχε την υψηλότερη βαθμολογία, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»-ThemaSports
27/06 @ 13:23

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ