Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον Δρ. Ιωάννη Ντουρουντό για Προπονητή Φυσικής Κατάστασης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με τον Δρ. Ιωάννη Ντουρουντό ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Προπονητή Φυσικής Κατάστασης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο Δρ. Ιωάννης Ντουρουντός ειδικεύεται στην ανάπτυξη και βελτίωση της απόδοσης ποδοσφαιριστών, έχοντας πλούσια εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1978, έχει ολοκληρώσει σπουδές υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένου διδακτορικού (Ph.D.) στην Εργοφυσιολογία και Βιοχημεία, μεταπτυχιακού (M.Sc.) στις Επιστήμες της Προπόνησης και Διατροφής, και πτυχίου (B.Sc.) στη Φυσική Αγωγή και Αθλητικές Επιστήμες.

Ως κάτοχος του διπλώματος U.E.F.A (A) και με εκτενή εμπειρία στην ανάλυση τακτικής ποδοσφαίρου, έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης και απόδοσης σε διάφορες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης, η Αλ Ράεντ, ο Πανθρακικός, ο Πανιώνιος, ο Παναιτωλικός, ο Λεβαδειακός, και η Skoda Ξάνθη. Επίσης, υπήρξε ξανά Προπονητής Φυσικής Κατάστασης της ομάδας μας το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Οι επιτυχίες του περιλαμβάνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ 1 με τον Ολυμπιακό (2016-2017) και του πρωταθλήματος της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ 2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2019-2020). Έχει επίσης συμμετάσχει στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League με τον Ολυμπιακό Πειραιώς (2017-2018).

Η επιστημονική του κατάρτιση και η διδασκαλία του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης τον καθιστούν έναν από τους πλέον καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα της φυσικής αγωγής και αθλητικής προπόνησης. Ο Δρ. Ντουρουντός είναι γνωστός για την καινοτόμο προσέγγισή του και την αφοσίωσή του στη βελτίωση της απόδοσης των αθλητών του.

Καλωσορίζουμε τον Δρ. Ιωάννη Ντουρουντό στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του.
Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ»

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λούθερ Σινγκ: Η Μπράγκα, η «έκρηξη» του 2019 και η… προσγείωση στην Λεμεσό-ThemaSports
30/06 @ 09:57

Λούθερ Σινγκ: Η Μπράγκα, η «έκρηξη» του 2019 και η… προσγείωση στην Λεμεσό

Την πρώτη μετεγγραφή παίχτη, που δεν έχει προϋπηρεσία στο κυπριακό πρωτάθλημα, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΑΕΛ. Ο λόγος για τον 26χρονο Νοτιοαφρικανό (κάτοχο διαβατηρίου Ινδίας) επιθετικό Λούθερ Σίνγκ.

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου-ThemaSports
29/06 @ 19:00

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου

Η ανακοίνωση.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ-ThemaSports
29/06 @ 16:36

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ

Στην ΑΕΛ έχουν εντοπίσει αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν ενώπιον τους πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Αιχμές του Μόρσεϊ για την ΑΕΛ-ThemaSports
28/06 @ 22:13

Αιχμές του Μόρσεϊ για την ΑΕΛ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τζόναθαν Μόρσεϊ παραχώρησε δηλώσεις στη σουηδική ιστοσελίδα «Fotbollskanalen», όπως αναφέρει ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε μείωση απολαβών που του είχε προταθεί και αποχώρησε.

Ενημέρωση της ΑΕΛ για το πρόγραμμα προετοιμασίας-ThemaSports
28/06 @ 21:34

Ενημέρωση της ΑΕΛ για το πρόγραμμα προετοιμασίας

Η ΑΕΛ ενημέρωσε για το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

ΑΕΛίστας ο Σινγκ!-ThemaSports
28/06 @ 20:06

ΑΕΛίστας ο Σινγκ!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούθερ Σινγκ, με συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ