Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης, Γιώργος Παπέττας, ο οποίος μίλησε για όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το πόσες μεταγραφές έγιναν μέχρι τώρα: «Τρεις οι νέες προσθήκες. Συμπληρώσαμε το παζλ με τους τερματοφύλακες. Πήραμε τον Αντεμπάγιο και συμφωνήσαμε με τον Παναγιώτη Παναγιώτου, που ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα μας. Αποκτήθηκε και ο Σιών Ιωάννου. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε την επικοινωνία μας με ποδοσφαιριστές. Είμαστε και σε προχωρημένη επαφή με Ισραηλινό επιθετικό που πέρσι έπαιζε στην πρώτη κατηγορία του Ισραήλ».

Για τις ανανέωσεις: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν έξι παίκτες που συνεχίζουν από πέρσι. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα μείνουν και οι έξι. Είναι μόνο Κύπριοι αυτοί προς το παρόν. Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε κάτι παραπάνω, γιατί περιμένουμε τις αποφάσεις του προπονητή. Είναι ξεκάθαρο ότι πάμε σε μια εντελώς νέα ομάδα και θέλουμε να αποφύγουμε τα όποια λάθη. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί σε σημαντικό βαθμό ο σχεδιασμός, ούτως ώστε στις 2 Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Για το αν ενδιαφέρουν οι δανεικοί: «Οι δανεικοί ποδοσφαιριστές νοουμένου ότι θα τους πετύχεις, σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπου οι ομάδες τους θέλουν να τους δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής με δανεισμό. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό, το πιο σημαντικό είναι το οικονομικό».

Για τους επιχειρηματίες στο Παραλίμνι: «Πρώτα να πούμε ότι ο κόσμος στο Παραλίμνι στήριξε πολλές φορές την Ένωση. Δυστυχώς αυτά τα λεφτά δεν επαρκούν, είναι πάρα πολύ μεγάλα τα μπάτζετ. Σίγουρα ένας επιχειρηματίας δεν έχει υποχρέωση μόνο προς την Ένωση. Μακάρι να είναι καλά οι άνθρωποι που βοηθούν. Στο ποδόσφαιρο είναι λίγο αμφίρροπα τα πράγματα, είδαμε πολλούς μεγάλους επιχειρηματίες να μην αποχωρούν ως επιτυχημένοι, μπορεί αυτό στο τέλος της ημέρας να είναι αποτρεπτικό».

Για τις ακαδημίες της Ένωσης: «Μπαίνουμε σε άλλα χωράφια. Δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω τι γίνεται στις ακαδημίες. Δεν είναι μόνο η Ένωση που έχει ακαδημίες στην περιοχή. Ο καθένας βλέπει την ομάδα του».

Για το πότε να περιμένουμε την επόμενη μεταγραφή: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως έχουμε κάτι».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφώνησε και έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές!-ThemaSports
04/07 @ 14:04

Συμφώνησε και έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές!

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΕΝΠ...

ΕΝΠ: Ενίσχυση στο τεχνικό τιμ-ThemaSports
02/07 @ 21:05

ΕΝΠ: Ενίσχυση στο τεχνικό τιμ

Η ΕΝΠ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας της με το Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο «Εκ Φύσεως» και τους φυσιοθεραπευτές Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και Τάσο Αντωνίου, καθώς και με τους φυσιοθεραπευτές Κωνσταντίνο Καρσό και Νικόλα Τούμπα.

Επίσημο για Adebayo Adeleye-ThemaSports
02/07 @ 14:19

Επίσημο για Adebayo Adeleye

Η ανακοίνωση.

Ξεκινάει προετοιμασία η Ένωση (Φωτογραφίες)-ThemaSports
02/07 @ 11:25

Ξεκινάει προετοιμασία η Ένωση (Φωτογραφίες)

Φουλάρουν οι μηχανές στην ομάδα του Παραλιμνίου ενόψει της νέας σεζόν

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Gottlieb-ThemaSports
01/07 @ 16:09

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Gottlieb

Επίσημα παίκτης της ΕΝΠ ο Niv Gottlieb.

Αποχωρεί ο Ντρέκσα-ThemaSports
27/06 @ 17:33

Αποχωρεί ο Ντρέκσα

Μετά από 3 χρόνια ο Πάβελ Ντρέκσα αποχωρεί από την Ένωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ