Παρότι δεν υπάρχει κάποια σφοδρή αντιπαλότητα, το τρόπαιο του πρωταθλητή γυαλίζει το μάτι και στην Αρμάνι Μιλάνο και στη Βίρτους Μπολόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κι εκεί λοιπόν συνέβησαν κάποια γεγονότα στον χθεσινό τρίτο τελικό με επίκεντρο τη διαιτησία.

Χαμός στο Game 3 των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, που βρήκε νικήτρια την Αρμάνι με 81-78, κάνοντας το 2-1 στη σειρά με την Βίρτους.

Λούκα Μπάνκι και Μάρκο Μπελινέλι εμφανίζονται να έβρισαν τους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα, με αφορμή την απόφαση να δοθεί η μπάλα στους γηπεδούχους, με 2" να μένουν για το φινάλε, μετά την εξέταση του ριπλέι.

Τόσο ο προπονητής, όσο κι ο σταρ της Βίρτους κινδύνευαν με αποκλεισμό τεσσάρων αγώνων, αλλά όπως όλα δείχνουν θα τιμωρηθούν μόνο με πρόστιμο και θα δώσουν κανονικά το “παρών” στον τέταρτο τελικό.

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος: «Τεράστιος παικταράς ο Βεζένκοφ, δεν χωρούσε σε εμάς - Γιατί πανηγυρίζετε σαν να πήρατε το Ευρωπαϊκό;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 12:14

Γιαννακόπουλος: «Τεράστιος παικταράς ο Βεζένκοφ, δεν χωρούσε σε εμάς - Γιατί πανηγυρίζετε σαν να πήρατε το Ευρωπαϊκό;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε με story του στο Instagram την επιστροφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως «είναι τρομερός παικταράς, αλλά δεν χωρούσε στον Παναθηναϊκό».

Σάσα Βεζένκοφ: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και τον κάνει ΜΙΔΑ της Ευρώπης!-ThemaSports
04/07 @ 18:58

Σάσα Βεζένκοφ: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και τον κάνει ΜΙΔΑ της Ευρώπης!

Η μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) στον Ολυμπιακό βρίσκεται προ των πυλών, με τους ερυθρόλευκους να προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον 28χρονο σούπερ σταρ. Δείτε όλα τα δεδομένα για τη νέα αστρονομική συμφωνία.

Σκάει η ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο Βεζένκοφ!-ThemaSports
04/07 @ 18:31

Σκάει η ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο Βεζένκοφ!

Ο Σάσα Βεζένκοβ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς αποφάσισε να αφήσει πίσω το NBA και τους Ράπτορς και είπε "όχι" στο ενδιαφέρον που είχε εκφράσει ο Παναθηναϊκός.

Ελλάδα-Αίγυπτος: Πετάει για τα ημιτελικά σε μία ακόμα «γαλανόλευκη» παράσταση στο ΣΕΦ!-ThemaSports
04/07 @ 08:02

Ελλάδα-Αίγυπτος: Πετάει για τα ημιτελικά σε μία ακόμα «γαλανόλευκη» παράσταση στο ΣΕΦ!

Ένα 24ωρο μετά την επιβλητική νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, η Εθνική κλειδώνει την πρωτιά στον όμιλο αντιμετωπίζοντας την Αίγυπτο.

Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα: Πανέτοιμη για το πρώτο βήμα στον... δρόμο προς το Παρίσι η «γαλανόλευκη»!-ThemaSports
03/07 @ 08:57

Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα: Πανέτοιμη για το πρώτο βήμα στον... δρόμο προς το Παρίσι η «γαλανόλευκη»!

Η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται απόψε στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τη Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ.

Προολυμπιακό: Τα δέκα αστέρια που πρέπει να παρακολουθήσετε στο τουρνουά του ΣΕΦ-ThemaSports
02/07 @ 17:33

Προολυμπιακό: Τα δέκα αστέρια που πρέπει να παρακολουθήσετε στο τουρνουά του ΣΕΦ

Η ώρα για το Προολυμπιακό Τουρνουά έφτασε και το SPORT24 σάς παρουσιάζει τα δέκα αστέρια που πρέπει να παρακολουθήσετε στους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ