Ο Παναθηναϊκός AKTOR με αναφορά του στις αρχές και την πολιτεία ζήτησε παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων και μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη στο ΣΕΦ για το Game 4 με τον Ολυμπιακό για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της ανακοίνωσης των "ερυθρολεύκων" μετά το Game 3 που ανέφερε την φράση "Ραντεβού στο ΣΕΦ".

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε την παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων και μεγαλύτερης αστυνομικής δύναμης ενόψει του Game 4 με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Stoiximan Basket League στο ΣΕΦ (21:15).

Συγκεκριμένα, με αναφορά που έστειλε χθες (11/6) προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, την οποία κοινοποίησε επίσης στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, την ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς, το "τριφύλλι" ζητάει να ληφθούν έκτακτα μέτρα για το Game 4.

Η αιτία για αυτή την αναφορά ήταν η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά το τέλος του Game 3 - όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε και μείωσε σε 2-1 την σειρά - η οποία έγραφε: "Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ".

Οι "πράσινοι" θεωρούν πως οι αρχές και η πολιτεία πρέπει να λάβουν μέτρα για την συγκεκριμένη ανακοίνωση, θεωρώντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" στοχοποίησαν τους διαιτητές με την ανακοίνωσή τους, ενώ η φράση "Ραντεβού στο ΣΕΦ" ενέχει απειλή κατά του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του Game 4.

Παράλληλα, το "τριφύλλι" προσθέτει στην ίδια αναφορά ότι είναι διαχρονική απειλή του Ολυμπιακού να δυναμιτίζει το κλίμα με ανακοινώσεις κατά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς και να υποκινεί πράξεις βίας, παραθέτοντας ως παραδείγματα την οριστική διακοπή του 4ου τελικού την σεζόν 2009/10 και του 3ου τελικού την σεζόν 2012/13, όπως και την παρ' ολίγον διακοπή του πέμπτου τελικού την σεζόν 2016/17.

Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός AKTOR επισημαίνει στο ίδιο κείμενο ότι ο λόγος που ζητάει την ισχυρή αστυνομική δύναμη είναι για να εξασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση στο ΣΕΦ και η παραμονή στο γήπεδο, ενώ η παρουσία δύο εισαγγελέων ζητήθηκε επειδή στο παρελθόν είχαν κινδυνεύσει ζωές, αλλά και προκειμένου να εφαρμοστούν κατά γράμμα οι κανονισμοί για κάθε παράνομη και επικίνδυνη ενέργεια.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπανούλης: «Προσπάθησα να φέρω στην ομάδα όσα έζησα σαν παίκτης - Όσο δουλεύεις σκληρά κερδίζεις»-ThemaSports
08/07 @ 00:01

Σπανούλης: «Προσπάθησα να φέρω στην ομάδα όσα έζησα σαν παίκτης - Όσο δουλεύεις σκληρά κερδίζεις»

Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του τελικού του Προολυμπιακού Τουρνουά κόντρα στην Κροατία για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε πως προσπάθησε να φέρει στην ομάδα όσα έζησε σαν παίκτης, ενώ σημείωσε πως όσο δουλεύεις σκληρά, κερδίζεις.

Βασικός υποψήφιος ο Γιάννης για σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!-ThemaSports
07/07 @ 23:44

Βασικός υποψήφιος ο Γιάννης για σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το φαβορί για να κρατήσει την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Στον όμιλο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς η Ισπανία - Προκρίθηκε με κορυφαίο τον Λορέντζο Μπράουν!-ThemaSports
07/07 @ 23:33

Στον όμιλο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς η Ισπανία - Προκρίθηκε με κορυφαίο τον Λορέντζο Μπράουν!

Η Ισπανία έπαιζε στην έδρα της, στη Βαλένθια, ήθελε ακόμα μία πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την πήρε με τη νίκη κόντρα στις Μπαχάμες με 86-78 στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά. Μπαίνει στον Α’ όμιλο απέναντι και στην Ελλάδα.

Δάκρυσε ο συγκλονιστικός Γιάννης, το ΣΕΦ φώναζε ρυθμικά το όνομα του! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/07 @ 23:19

Δάκρυσε ο συγκλονιστικός Γιάννης, το ΣΕΦ φώναζε ρυθμικά το όνομα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του τελικού στο προολυμπιακό τουρνουά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάθισε στον πάγκο συγκινημένος.

Με 101 μέλη η ελληνική αποστολή στο Παρίσι μετά την πρόκριση της Εθνικής ανδρών στο μπάσκετ!-ThemaSports
07/07 @ 23:08

Με 101 μέλη η ελληνική αποστολή στο Παρίσι μετά την πρόκριση της Εθνικής ανδρών στο μπάσκετ!

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κερδίζοντας στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά την Κροατία με 80-69.

Ο όμιλος και το πρόγραμμα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!-ThemaSports
07/07 @ 22:55

Ο όμιλος και το πρόγραμμα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Δείτε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στον όμιλο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ