Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Απόστολος Μακρίδης, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τον Μπαντία: «Είναι μια γνώριμη λύση, ήταν και ο μοναδικός προπονητής στον Εθνικό που πουλήθηκε στην ΑΕΚ. Έχει μια πολύ καλή μεθοδολογία, γνωρίζει τους πάντες, χαίρει εκτίμησης. Νομίζω ότι έχουμε τη χημεία και γι’ αυτό έγινε η πρόσληψη. Δεν λέω πως η απόφαση για την επιλογή προπονητή δεν ήταν εύκολη, όμως δεν ήταν δύσκολο να τον πείσουμε. Μπορεί οικονομικά να ήταν πιο κάτω από αυτά που έψαχνε, αλλά ξέρει τα κατατόπια και ήταν και για τον ίδιο μια πιο ασφαλής επιλογή».

Για τα μεταγραφικά: «Είμαστε προς το τέλος. Αποκτήσαμε ήδη πέντε παίκτες και θα αποκτήσουμε ακόμη 2-3 και τελειώνουμε. Θέλουμε αριστερό μπακ, εξτρέμ και επιθετικό. Είμαστε κοντά με τον Βενιζέλου. Το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Εθνικό, είναι να καλύψουμε τα γκολ που χάνουμε από τον Καμπρέρα και τον Μάριο. Κλείσαμε τον Χουλιάν Μπονετό και τον Νικολά Αντερέγκεν. Οι Σέρβοι, Αργεντίνοι και Ελλαδίτες ενσωματώνονται πιο εύκολα στην Κύπρο και γι’ αυτό πάντα εξετάζουμε τις συγκεκριμένες επιλογές. Είμαστε κοντά σε Βραζιλιάνο τερματοφύλακα».

Για τον Καμπρέρα: «Κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά πλέον ανήκει στην ομάδα του. Ξέρω πως έχει προτάσεις από 2-3 ομάδες από Κύπρο, αλλά και από εξωτερικό από Ουγγαρία και Βουλγαρία. Γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα».

Για τον Μάριο Ηλία: «Πρόταση δεν ήρθε, θεωρώ όμως ότι θα φύγει. Έχει προϋποθέσεις για να φύγει. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο».

Για την προετοιμασία: «Θα πάμε στην Πτολεμαΐδα στην Ελλάδα, θα κάνουμε φιλικά με Καλλιθέα και Ατρόμητο. Θα κάνουμε και στην Κύπρο με Απόλλωνα και Ανόρθωση».

Για τον στόχο στο νέο πρωτάθλημα: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον Εθνικό ο Ιωάννου -ThemaSports
26/06 @ 11:50

Στον Εθνικό ο Ιωάννου

Ανακοίνωσε άλλη μια μεταγραφή ο Εθνικός Άχνας

Συναντήθηκε με Κίκη Φιλίππου ο Μάριος Ηλία...-ThemaSports
22/06 @ 10:19

Συναντήθηκε με Κίκη Φιλίππου ο Μάριος Ηλία...

Συνεχίζονται οι επαφές της Πάφος FC με τον Εθνικό για τον Μάριο Ηλία.

Να «αρπάξει» την ευκαιρία!-ThemaSports
15/06 @ 11:00

Να «αρπάξει» την ευκαιρία!

Στον Εθνικό Άχνας ο Κωνσταντίνος Βενιζέλου και τη νέα σεζόν θέλει να «αρπάξει» την ευκαιρία.

Στον Εθνικό ο Βενιζέλου -ThemaSports
14/06 @ 12:45

Στον Εθνικό ο Βενιζέλου

Ενισχύεται με Κυπριακό στοιχείο ο Εθνικός

Καμπρέρα και Μάριος Ηλία... Σημαντικό ΚΕΝΟ!-ThemaSports
16/06 @ 10:54

Καμπρέρα και Μάριος Ηλία... Σημαντικό ΚΕΝΟ!

Ως γνωστόν ο Καμπρέρα δεν συνεχίζει στον Εθνικό και χθες ο τεχνικός διευθυντής των Αχνιωτών είπε, ότι δύσκολα θα συνεχίσει και ο Μάριος Ηλία στην προσφυγική ομάδα.

Σίγουρος για Μάριο Ηλία...-ThemaSports
12/06 @ 14:39

Σίγουρος για Μάριο Ηλία...

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού, Απόστολος Μακρίδης, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Μάριος Ηλία θα αποχωρήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο από την ομάδα της Άχνας...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ