Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Γενικός αρχηγός της Ομόνοιας Αραδίππου και πρώην πρόεδρος του Σωματείου, Δημήτρης Μακρής, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τον Λόρια: «Όντως ήρθαμε σε συμφωνία με τον Λόρια, ένας έμπειρος τερματοφύλακας που θα είναι στο Euro στη Γερμανία και όταν τελειώσει θα έρθει απευθείας στην Κύπρο. Θεωρούμε πως θα βοηθήσει και θα βοηθήσει και 2-3 άλλους νεαρούς τερματοφύλακες που θα έχουμε».

Για τα λεφτά που θα πάρει η ομάδα από τη συμμετοχή του στο Euro: «Δεν ξέρουμε σίγουρα πόσα θα είναι, δεν είναι αυτός ο σκοπός, τον κλείσαμε για την εμπειρία και για τον χαρακτήρα του».

Για τον Γιώργο Χριστοδούλου του Οθέλλου: «Επίσημα δεν έκλεισε, μας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής και τον ενδιαφέρει κι αυτόν να παίξει σε εμάς στην Α’ Κατηγορία. Ποντάρουμε στους Κύπριους παίκτες και όλες οι ομάδες πρέπει να σκέφτονται έτσι».

Για τις ανανεώσεις: «Πάμε καλά, ένας βασικός κορμός από πέρσι συνεχίζει και φέτος κοντά μας, το 80% είναι Κύπριοι, ανακοινώθηκαν ήδη κάποιοι».

Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Πάτρικ Βαλβέρδε που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας: «Είναι στην Κύπρο από πέρσι, έκανε καλή σεζόν και θεωρούμε ότι μπορεί κι αυτός να βοηθήσει την ομάδα μας».

Για τις επόμενες κινήσεις και τους Κύπριους: «Έχουμε να κάνουμε άλλες έξι με εφτά μεταγραφές ακόμη για να θεωρείται πως ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός. Χρειάζονται τις ευκαιρίες τους οι Κύπριοι, δείχνουν χαρακτήρα, πάθος, πείσμα και αγαπούν την ομάδα. Οι ξένοι είναι καλοί, έχουν ποιότητα, αλλά βασιζόμαστε πολύ στους Κύπριους και κτίζουμε προσεκτικά την ομάδα πάντα στα οικονομικά πλαίσια που μπορούμε, έτσι κάναμε και πέρσι. Ο κόσμος σίγουρα θα είναι στο πλευρό μας, το έδειξε και πέρσι, είναι διψασμένος να δει την ομάδα στην Α’ Κατηγορία».

Για την προετοιμασία: «Θα γίνει στις ανακαινισμένες μας εγκαταστάσεις στην Αραδίππου, μπορεί να πάμε και 1-2 βδομάδες στα ορεινά. Αρχίζουμε στις 8 Ιουλίου.

Για το αν η Ομόνοια Αραδίππου πλησίασε τον Τρισκόφσκι: «Όχι, δεν πλησιάσαμε τον Τρισκόφσκι, εννοείται ότι είναι πολυτέλεια για ομάδες σαν τη δική μας. Ξέρουμε πως θα ψάξει για ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, δεν δείξαμε ενδιαφέρον και θεωρούμε πως και στο οικονομικό κομμάτι είμαστε μακριά από τέτοιον ποδοσφαιριστή. Θα κάνουμε ότι μπορούμε με προσεκτικές κινήσεις για να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, να το απολαύσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σκεφτόμαστε για δανεικούς και μιλάμε με ομάδες που έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους για να μας παραχωρηθούν κάποιοι παίκτες, απλά θα πρέπει να δουν από την προετοιμασία τους ποιους θα κρατήσουν και ποιους θα δώσουν».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαρκείας Ομόνοιας Αραδίππου: «Η ιστορία και η φανέλα σου βαριά»-ThemaSports
02/07 @ 17:35

Διαρκείας Ομόνοιας Αραδίππου: «Η ιστορία και η φανέλα σου βαριά»

Η Ομόνοια Αραδίππου παρουσίασε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Με σλόγκαρ «Η ιστορία και η φανέλα σου βαριά».

Ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε Κύπρου και Κουρούπη-ThemaSports
30/06 @ 12:25

Ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε Κύπρου και Κουρούπη

Η Ομόνοια Αραδίππου ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, Θεοδόση Κύπρου και Θεόφιλο Κουρούπη, με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Επίσημο του Αναστασίου-ThemaSports
28/06 @ 09:54

Επίσημο του Αναστασίου

Η Ομόνοια Αραδίππου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Αναστασίου. 

Συλλυπητήρια από Ερμή σε Ομόνοια Αραδίππου -ThemaSports
26/06 @ 12:30

Συλλυπητήρια από Ερμή σε Ομόνοια Αραδίππου

Απεβίωσε η μητέρα του προέδρου της Ομόνοιας Αραδίππου

Συλλυπητήρια από την Ομόνοια Αραδίππου-ThemaSports
26/06 @ 09:06

Συλλυπητήρια από την Ομόνοια Αραδίππου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ομόνοια Αραδίππου  

Ανανέωσε Φώτη η Ομόνοια Αραδίππου-ThemaSports
25/06 @ 17:40

Ανανέωσε Φώτη η Ομόνοια Αραδίππου

Ανακοίνωση από την Ομόνοια Αραδίππου για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κρίστιαν Φώτη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ