Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τις μεταγραφές των Κυπριακών ομάδων: «Αν για τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια υπάρχουν σκέψεις για λίγες και καλές μεταγραφές, υπάρχουν ομάδες όπως ο Απόλλωνας για παράδειγμα που χρειάζεται πολλές κινήσεις. Θα λέγαμε ότι είναι νωθρή η μεταγραφική περίοδος. Εγώ το εκλαμβάνω όμως ότι θέλουν να είναι πιο προσεκτικές οι ομάδες. Δεν βλέπω και καμία διάθεση από κάποια ομάδα για να κάνει μεταγραφή αεροδρομίου. Θέλουν να φέρουν παίκτες που θα αποδειχθούν χρήσιμοι στη συνέχεια και όχι παλτά όπως το είπατε. Δεν θέλουν να κάνουν λάθη».

Για τον Τεχέρα: «Έχω την καλύτερη γνώμη. Παίκτης με προσωπικότητα, αυτοπεποίθηση, κρατά μπάλα και ξέρει πότε θα δώσει ρυθμό. Είναι ένας σίγουρος παίκτης, πιστεύω ότι δεν έκανε λάθος ο ΑΠΟΕΛ. Έχει το πόδι για το γκολ, όμως εξαρτάται από τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα».

Για τους Βιγιαφάνιες και Κβιλιτάια: «Ήταν καλός παίκτης, πολύ καλό οκτάρι που τρέχει ακατάπαυστα. Σίγουρα δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του 10αριού ο Βιγιαφάνιες. Δεν στεναχωρήθηκα που αποχώρησε. Για τον Κβιλιτάια είναι λίγο διαφορετικά τα συναισθήματα μου. Δεν παρασύρομαι από αυτά τα 'τρώει ξύλο, κατεβάζει μπάλα' κλπ. Αυτό που θέλω από τον κεντρικό επιθετικό το 2024 είναι ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Δεν τα είχε αυτά τα κριτήρια ο Κβιλιτάια. Στον Άρη μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατόν με τους παίκτες που έχει δίπλα του. Εμείς στο παρόν στάδιο θέλουμε κάτι καινούργιο και ελπίζω η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να καρποφορήσει. Θέλουμε δύο επιθετικούς στον ΑΠΟΕΛ, που να είναι αποτελεσματικοί, αλλά και ενεργητικοί μέσα στο γήπεδο, να πιέζουν και να γίνονται επικίνδυνοι. Να μην είναι βαρετοί».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπόλικες αλλαγές από Γκαγιέγο στο πρώτο... «ξεμούδιασμα»-ThemaSports
30/06 @ 23:37

Μπόλικες αλλαγές από Γκαγιέγο στο πρώτο... «ξεμούδιασμα»

Κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο του φιλικό στη Σερβία, αλλά ουσιαστικά ήταν ένα... «ξεμούδιασμα» από τις σκληρές προπονήσεις.

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 22:03

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!-ThemaSports
30/06 @ 21:21

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή φέρεται να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ!

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 20:51

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε απόψε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σερβία, της Σπάρτακ Σουμπότιτσα με 2-1.

Η ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
30/06 @ 18:03

Η ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, στο αποψινό (19:00) πρώτη φιλικό παιχνίδι της ομάδας του στη Σερβία, με αντίπαλο την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με Δώνη!-ThemaSports
30/06 @ 11:22

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με Δώνη!

Απρόοπτο στον ΑΠΟΕΛ με τον Τάσο Δώνη να τραυματίζεται στην προπόνηση της ομάδας και θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα για μια βδομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ