Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκτελεστικός γραμματέας και επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου στην Α' κατηγορία: «Πήγε αρκετά καλά με συζήτηση και ιδέες, τώρα και με την άνοδο μας ήταν αρκετοί που ήρθαν».

Για το ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της ανόδου: «Εντάξει δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγινε η ομάδα, εμείς τα καταφέραμε και είμαστε εδώ, είτε με 70 χιλιάδες, είτε με ένα εκατομμύριο προυπολογισμό. Συζητήσαμε και χθες στη γενική συνέλευση το πλάνο που είχαμε. Πάμε με τριετές πλάνο, όπως και στο παρελθόν. Στα έξι χρόνια που λειτουργούμε, καταφέραμε να βρεθούμε στην Α' κατηγορία. Τώρα μέχρι το 2027, θέλουμε να μεγαλώσουμε τον οργανισμό με 1000 ενεργά μέλη, να μεγαλώσουμε και οικονομικά για να είμαστε στην Α' κατηγορία. Το 2026-2027 ελπίζουμε να είμαστε στην Α’ κατηγορία και να μην κινδυνεύσουμε. Με αυτό το πλάνο θέλουμε τα δύο από τα τρία χρόνια να είμαστε στην Α' κατηγορία».

Για το προπονητικό: «Έγιναν επενδύσεις, το αγοράσαμε το προπονητικό μας κέντρο, έχουμε κάνει αναβαθμίσεις και επιλέξαμε ότι μπορούμε να επενδύσουμε περισσότερο. Θα κάνουμε καινούργιο γυμναστήριο και όργανα γυμναστικής, θα γίνουν βελτιώσεις όπως και νέοι χώροι».

Για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών: «Είχαμε ανανεώσεις και συνεχίζουμε να δούμε ποιοι θα μείνουν, 10 με 12 ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα δεν βιαζόμαστε για ενίσχυση, αλλά θα γίνουν μεταγραφές. Δίνουμε προτεραιότητα στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, όμως θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο».

Για την προετοιμασία: «Ξεκινά 1η Ιουλίου και τα εργομετρικά 28 Ιουνίου. Στο Πελέντρι θα γίνει η προετοιμασία, όπως και φιλικό με την ΑΕΛ. Στις 3 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση και θα προσπαθήσουμε και γι’ άλλα τρία φιλικά».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφωνία με Φερνάντες - Έρχεται Κύπρο για την ολοκλήρωση του deal-ThemaSports
01/07 @ 10:39

Συμφωνία με Φερνάντες - Έρχεται Κύπρο για την ολοκλήρωση του deal

Μεταγραφική ενίσχυση από την Ομόνοια 29Μ!

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για Γκαρσία-ThemaSports
28/06 @ 22:44

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για Γκαρσία

Επιστρέφει στην Κύπρο ο Φακούντο Γκαρσία για λογαριασμό της Ομόνοιας 29Μ.

Ομόνοια 29Μ: Ανακοίνωσε Γκαρσία-ThemaSports
28/06 @ 19:57

Ομόνοια 29Μ: Ανακοίνωσε Γκαρσία

Η Ομόνοια 29Μ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, Φακούντο Γκαρσία.

Πράσινο φιρμάνι για Φαμπίνιο!-ThemaSports
22/06 @ 11:16

Πράσινο φιρμάνι για Φαμπίνιο!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Φαμπίνιο Μάρτινς ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

Ανανέωσε ο Κουμή-ThemaSports
18/06 @ 10:00

Ανανέωσε ο Κουμή

Παραμένει στην Ομόνοια 29ης Μαΐου ο Κύπριος άσος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ