Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα σχετίζονται με το κεφάλαιο του προγραμματισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το πως βρίσκουν την Πάφο αυτές οι πρώτες εβδομάδες μετά τον τίτλο: «Εντάξει είμαστε άπειροι σε τέτοιες στιγμές. Πήραμε το κύπελλο και τωρα δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για ξεκούραση και προγραμματισμό. Με τις ευρωπαϊκές διοργνώσεις τα έχουμε όλα πιο νωρίς και πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι, αφού θέλουμε να είμαστε κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις».

Για τον Ζοάο Κορέια: «Είχαμε κενό στην συγκεκριμένη θέση και το καλύψαμε ενόψει προετοιμασίας. Θεωρούμε ότι έγινε μία αρκετά καλή κίνηση, με έναν διεθνή ποδοσφαιριστή».

Για την παραμονή Τάνκοβιτς: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον κορμό και ξέρουμε την ποιότητα του. Περιμένουμε άλλη μία κίνηση στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και στη θέση του τερματοφύλακα. Είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει από το EURO ο Ίβουσιτς, θέλουμε να έχουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις, οπότε θα πάρουμε ισάξιους ποδοσφαιριστές».

Για τους δανεικούς που θέλουν να κρατήσουν: «Υπάρχουν οι Ρους, Μπότσκαϊ, Ζάζα και Πέπε που θέλουμε να τους κρατήσουμε μαζί μας αν είναι δυνατόν».

Για τα μεταγραφικά: «Προτεραιότητα είναι ο τερματοφύλακας και μετά η μεσοεπιθετική γραμμή».

Για τους Κύπριους και τον Μάριο Ηλία: «Θα κυνηγήσουμε το θέμα των Κυπρίων, αφού έχουμε μείνει χωρίς Κύπριο ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες και θα τους κυνηγήσουμε, δεν θέλουμε όμως να πούμε ονόματα. Θα ψάξουμε να δούμε καλές περιπτώσεις, οι οποίες είναι και δύσκολες. Ίσως ανεβάσουμε και μικρούς από τη Β’ ομάδα. Είχαμε καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι επέλεξαν το εξωτερικό, δεν μπορούσαμε να τους κόψουμε αυτές τις ευκαιρίες, όμως θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας παιδιά».

Για τον Τζος Λόραντ της Στόουκ: «Ούτε θα διαψεύσω, ούτε θα επιβεβαιώσω το όνομα. Όμως αυτούς τους ποδοσφαιριστές θέλουμε για να ανέβουμε επίπεδο. Είμαστε πλέον ένας πιο ελκυστικός προορισμός και κυνηγάμε πολύ καλές περιπτώσεις».

Για το ότι σως να πήγε λίγο πίσω το θέμα ενίσχυσης: «Δεν προβληματιζόμαστε, υπάρχει ο καλός κορμός και πλάνο για την προετοιμασία και τις προσθήκες».

Για το αν θα πάρει Κυπριακό διαβατήριο ο Ντράγκομιρ: «Τρέχουν οι διαδικασίες, του αρέσει η Πάφος και περιμένουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

Σε καλό δρόμο η Πάφος ενόψει Ευρώπης - Κέρδισε το δυνατό τεστ με Λέγκια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)-ThemaSports
30/06 @ 21:49

Σε καλό δρόμο η Πάφος ενόψει Ευρώπης - Κέρδισε το δυνατό τεστ με Λέγκια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Νικηφόρο ήταν το αποψινό δυνατό φιλικό τεστ της Πάφος FC στη Λετονία.

ΒΙΝΤΕΟ: Προβάδισμα με Ζάιρο για την Πάφο στο φιλικό με τη Λέγκια-ThemaSports
30/06 @ 20:27

ΒΙΝΤΕΟ: Προβάδισμα με Ζάιρο για την Πάφο στο φιλικό με τη Λέγκια

Στο 30ο λεπτό του φιλικοιύ αγώνα που διεξάγεται στη Λετονία ανάμεσα στην Πάφος FC και τη Λέγκια Βαρσοβίας, οι κυπελλούχοι Κύπρου άνοιξαν το σκορ με τον Ζάιρο.

Οι έντεκα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο για το φιλικό με τη Λέγκια-ThemaSports
30/06 @ 18:50

Οι έντεκα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο για το φιλικό με τη Λέγκια

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, για το αποψινό (19:00) φιλικό παιχνίδι στη Λετονία με αντίπαλο τη Λέγκια Βαρσοβίας:

Δυνατό φιλικό απέναντι στη Λέγκια-ThemaSports
30/06 @ 10:55

Δυνατό φιλικό απέναντι στη Λέγκια

Η Πάφος FC δίνει απόψε (30/6, 19:00) τον δεύτερο της φιλικό αγώνα, απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Φιλική πεντάρα της Πάφος FC  (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/06 @ 20:56

Φιλική πεντάρα της Πάφος FC (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος FC επικράτησε με 5-0 της Ιλίριας Λιουμπλιάνας σε φιλικό αγώνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ