«Όλη η ΕΟΚ και όλη η ΚΕΔ πρέπει να παραιτηθούν», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! «Ο Παναθηναϊκός έχει τον καλύτερο λαό του πλανήτη», σχολίασε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πυρά κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να στέλνει μήνυμα στον κόσμο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να τον ευχαριστεί για την τεράστια στήριξη στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Όταν στήναμε την ομάδα, είχαμε σχεδιάσει να φτιάξουμε μια ομάδα, που να μπορεί να κερδίζει τους πάντες. Και τη διαιτησία. Δυστυχώς απ' ό,τι φάνηκε δεν είχαμε φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσουν τα όργια τους στους τελικούς αυτούς. Από αύριο πρέπει να ξαναρχίσουμε τη δουλειά, να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα, ώστε να μην έχουμε αυτά τα ευτράπελα που είχαμε στους τελικούς. Εγώ πραγματικά ζητάω δημόσια και στην τηλεόραση ότι πρέπει όλη η ΕΟΚ και όλη η ΚΕΔ να παραιτηθεί. Αυτά τα οποία είδαμε και στους πέντε τελικούς είναι ντροπή.

Ο κόσμος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ότι σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακκούβες. Κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε και σε μια λακκούβα μέσα. Έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Μόνο αυτό θέλω να ζητήσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να τον ευχαριστήσω για όλη αυτή τη στήριξη που μάς παρείχε φέτος. Είναι ο καλύτερος λαός του πλανήτη».

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurobasket 2025: Κατακυρώνεται η προσφορά για το «Παλέ» - Mε τους «ξεσπιτωμένους» τι θα γίνει-ThemaSports
01/07 @ 08:26

Eurobasket 2025: Κατακυρώνεται η προσφορά για το «Παλέ» - Mε τους «ξεσπιτωμένους» τι θα γίνει

Όπως γράψαμε το περασμένο Σάββατο, μόνο μια εταιρία έχει υποβάλει προσφορά για ανάληψη των έργων αναβάθμισης του Παλε Ντε Σπορ της Λεμεσού ενόψει της διοργάνωσης ομίλου στο πλαίσιο του Eurobasket 2025.

Πρίντεζης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν περισσότερα κοινά από αυτά που τους χωρίζουν»-ThemaSports
01/07 @ 00:15

Πρίντεζης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν περισσότερα κοινά από αυτά που τους χωρίζουν»

O Γιώργος Πρίντεζης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, στο πλαίσιο του 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, το οποίο διοργάνωσε στη Σύρο.

Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Ντόρσεϊ!-ThemaSports
30/06 @ 20:18

Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Ντόρσεϊ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή στη σεζόν, καθώς ολοκλήρωσε την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος θα αγωνίζεται στον Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια!

Προανήγγειλε Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση της Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 19:47

Προανήγγειλε Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση της Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αντίστροφη μέτρηση για να ανακοινώσει την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ξεκίνησε ο Ολυμπιακός.

Εκτός του μεγάλου τελικού έμεινε η Εθνική Γυναικών-ThemaSports
29/06 @ 23:39

Εκτός του μεγάλου τελικού έμεινε η Εθνική Γυναικών

Την ήττα – αποκλεισμό από το μεγάλο τελικό για τη διοργάνωση του FIBA European championship for small countries, δέχθηκε απόψε στο Κόσσοβο η Εθνική Γυναικών καθώς έχασε από την Εθνική Νορβηγίας με 72-31.

Ένας «πρίγκιπας» και δύο Έλληνες: Οι πιο παραγωγικοί παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία! -ThemaSports
29/06 @ 22:48

Ένας «πρίγκιπας» και δύο Έλληνες: Οι πιο παραγωγικοί παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία!

Ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία, βρίσκονται Έλληνες παίκτες, αλλά και αθλητές, οι οποίοι έχουν βάλει τη δική τους... υπογραφή στα ελληνικά γήπεδα!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ