Δηλώσεις στην "A Bola" για τον Φώτη Ιωαννίδη και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε ο Ζέκα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρώτος μεταγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Φώτης Ιωαννίδης και στην Πορτογαλία μίλησαν με τον Ζέκα για να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» παραχώρησε δηλώσεις στην "A Bola" τονίζοντας πως ο 24χρονος θα ήταν εξαιρετική επιλογή για τα «λιοντάρια», έχει παρόμοια στοιχεία με τον Γκιόκερες, όμως, ξεκαθάρισε ότι ο Ιωαννίδης δεν τον έχει ρωτήσει κάτι για τη Σπόρτινγκ.

«Έχει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Γκιόκερες. Είναι γρήγοροι παίκτες, πολύ δυνατοί σε σωματική αντιπαράθεση, ο Ιωαννίδης μπορεί επίσης να πέσει χαμηλά στο γήπεδο και του αρέσει να πέφτει στην αριστερή πλευρά και μετά να μπαίνει μέσα και να σουτάρει.

Είναι πολύ καλός τεχνικά, είναι δύσκολο να του αφαιρέσεις την μπάλα, μπορεί να ντριμπλάρει καλά με έναν ή δύο παίκτες. Το βάθος της επίθεσης είναι κάτι που μπορείς να δουλέψεις και να το κάνεις καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν μια εξαιρετική υπογραφή για τη Σπόρτινγκ», είπε αρχικά και στη συνέχει στάθηκε στο τεράστιο κενό που θα δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό αν αποχωρήσει.

«Όντας στην ίδια ομάδα με αυτόν, λέω ότι θα ήταν δύσκολο να τον χάσουμε, γιατί μας βοηθάει πολύ, αλλά θα είναι πάντα η επιλογή του και του Παναθηναϊκού. Αν συμβεί, η Σπόρτινγκ θα εξυπηρετηθεί πολύ

«Του είπα ότι βαρέθηκα να τον βλέπω στις ειδήσεις στην Πορτογαλία. Αλλά δεν με ρώτησε τίποτα για τη Σπόρτινγκ, είναι ένα συγκρατημένο παιδί σε αυτές τις καταστάσεις, δεν θέλει να δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να έχει κάτι, ειδικά επειδή είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στον κλαμπ.

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, με απίστευτο χαρακτήρα, είναι ένας άνθρωπος που θα τα πάει πάντα πολύ καλά με οποιονδήποτε συνάδελφο, είναι πολύ άμεσος και φτιάχνει ένα απίστευτο αποδυτήριο. Πιστεύω ότι η προσαρμογή θα του είναι πολύ εύκολη.

Νιώθω ότι είναι ένα παιδί που δεν υποχωρεί, πολύ δυνατό ψυχικά, όταν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, τότε μεγαλώνει κι άλλο, είναι πολύ ισχυρός σε αυτή την πτυχή της νοοτροπίας και σε σχέση με την πίεση του να παίζει για τη Σπόρτινγκ, έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει την πίεση στην Ελλάδα
».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Νάσου Κωνσταντίνου: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας-ThemaSports
01/07 @ 11:06

Δολοφονία Νάσου Κωνσταντίνου: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας

«Ήταν μεταξύ των ατόμων που τους επιτέθηκαν και τους ανάγκασαν να εισέλθουν στο οδόστρωμα», είπε η εισαγγελέας.

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ-ThemaSports
01/07 @ 09:41

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30.000.000 ευρώ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!-ThemaSports
01/07 @ 00:03

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!

Συνεχίζονται τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με Μαροκινό δημοσιογράφο να τονίζει πως θα βρεθεί αύριο (01/07) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»-ThemaSports
30/06 @ 17:52

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»

Σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime», αναφέρεται στον Ελλαδίτη επιθετικό, Νίκο Καρέλη, για τον οποίο η ομάδα του Αγρινίου πέρσι είχε ρίξει «άκυρο» σε πρόταση 150.000 ευρώ και φέτος - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται - ζορίζεται να βρει ανάλογη πρόταση ακόμα και στην Κύπρο...

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!-ThemaSports
30/06 @ 17:08

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!

Σύμφωνα με σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Super League ή στην Κύπρο, με τα δημοσιεύματα από το Ιράν για προχωρημένες επαφές με την ομάδα... Τράκτορ (!), να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο-ThemaSports
30/06 @ 15:40

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Νόρντιν Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο, με το deal να οριστικοποιείται τις επόμενες ημέρες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ