Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπαίνοντας στη 2η αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024 τα πράγματα σοβαρεύουν και σήμερα (20/6) έχουμε ματσάρες!

Στις 22:00 για τον Β' όμιλο θα έχουμε τη μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία.

Οι Ισπανοί μετά την επιβλητική νίκη επί των Κροατών στοχεύουν στο 2 στα 2 για να μην μπουν σε μπελάδες. Απέναντι στους η ανανεωμένη Ιταλία που πέρασε το εμπόδιο της Αλβανίας και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία του 2021.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι άλλοι δύο αγώνες για τον Γ' όμιλο.

Στις 16:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Σλοβενία-Σερβία και στις 19:00 στη Φρανκφούρτη θα κοντραριστούν Δανοί και Άγγλοι.

Τα τρία λιοντάρια επικράτησαν δύσκολα της Σερβίας στην πρεμιέρα και ψάχνουν μια καλή εμφάνιση για να επιβεβαιώσουν την ταμπέλα του φαβορί. Από την άλλη η Δανία σκόνταψε στην πρεμιέρα μένοντας στο 1-1 με την Σλοβενία και πλέον παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολλανδία ή Γαλλία στην κορυφή;-ThemaSports
21/06 @ 13:54

Ολλανδία ή Γαλλία στην κορυφή;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Copa America: Καλοπληρωμένα μακροχρόνια στοιχήματα-ThemaSports
20/06 @ 15:15

Copa America: Καλοπληρωμένα μακροχρόνια στοιχήματα

Η στοιχηματική σκιαγράφηση του Κόπα Αμερικά με μακροχρόνια στοιχήματα από την ομάδα του footballholicscy, παίζοντας πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

Κρίνονται πολλά σε 1ο & 2ο όμιλο!-ThemaSports
19/06 @ 11:05

Κρίνονται πολλά σε 1ο & 2ο όμιλο!

Στη σέντρα η 2η αγωνιστική του EURO με πολλά πράγματα να κρίνονται σε 1ο και 2ο όμιλο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ