Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Kώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM για όλα όσα απασχολούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το ότι ο Άρης προχωρά σε αρκετές πωλήσεις ποδοσφαιριστών: «Αυτό είναι το πλάνο και το όραμα της διοίκησης. Στόχος είναι να παίρνουμε εξελίξιμους παίκτες και να ανεβάζουμε την αξία τους. Για τον Σουμάνσκι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ξέρετε πολύ καλά ότι αν κάτι δεν είναι οριστικό, δεν θέλουμε να τοποθετούμαστε. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Όταν έχουμε κάτι ολοκληρωμένο, θα το ανακοινώσουμε».

Για τις μεταγραφές που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί: «Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. Θέλω να πω ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που ο κόσμος δεν γνωρίζει και κάποιες από αυτά δημιουργούν ερωτηματικά. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται ή δεν γίνεται κάτι».

Για την εμπειρία που θέλει να προσθέσει η ομάδα: «Είναι αλήθεια πως θέλουμε να προσθέσουμε εμπειρία στην ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το δίκτυο των σκαούτερ που έχουμε κτίσει θα σταματήσει να δουλεύει».

Για την αισιοδοξία πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν: «Αυτό είναι που θέλουμε όλοι. Ο Άρης για εμένα ήταν καλός μέχρι τα πλέι-οφ. Είχαμε πάρα πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη και πήραμε και αποτελέσματα. Φέτος χωρίς να έχουμε οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις, θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

Για το Κυπριακό στοιχείο: «Το Κυπριακό στοιχείο πάντα μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να βρούμε παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στα θέλω του προπονητή μας. Δεν θα πάρουμε Κύπριο παίκτη απλά για να πάρουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Πρώτη προπόνηση στη Λετονία-ThemaSports
25/06 @ 18:35

Άρης: Πρώτη προπόνηση στη Λετονία

Ανάρτηση από τον Άρη με στιγμές απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Λετονία, εκεί όπου βρίσκεται από χθες Δευτέρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Δρ Παπαδόπουλος (Άρης): «Φέτος είμαστε σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σύγκριση με πέρσι» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/06 @ 10:21

Δρ Παπαδόπουλος (Άρης): «Φέτος είμαστε σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σύγκριση με πέρσι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου Τύπου του Άρη έκανε ο προπονητής φυσικής κατάστασης της Λεμεσιανής ομάδας, Δρ. Χρήστος Παπαδόπουλος, με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

 Ενημέρωση για την πρώτη ημέρα στην Λετονία-ThemaSports
24/06 @ 20:57

Ενημέρωση για την πρώτη ημέρα στην Λετονία

Ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Άρη, για την πρώτη μέρα της ομάδας στην Λετονία εκεί που θα γίνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Τα φιλικά στη Λετονία-ThemaSports
24/06 @ 17:53

Τα φιλικά στη Λετονία

O Άρης ενημέρωσε για τα φιλικά που θα δώσει στη Λετονία στα πλαίσια της προετοιμασίας του...

Άρης: «Με καλή διάθεση μετά τις διακοπές» (Φωτογραφίες)-ThemaSports
24/06 @ 10:15

Άρης: «Με καλή διάθεση μετά τις διακοπές» (Φωτογραφίες)

Ο Άρης δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση με τη λεζάντα «Με καλή διάθεση μετά τις διακοπές».

Ξημερώματα Δευτέρας πετάει για Λετονία ο Άρης, ποιοι θα απουσιάζουν-ThemaSports
23/06 @ 16:19

Ξημερώματα Δευτέρας πετάει για Λετονία ο Άρης, ποιοι θα απουσιάζουν

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει για την προετοιμασία της ομάδας που ξεκίνησε από χθες, ενόψει της νέας περιόδου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ