Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για την προετοιμασία: «Συνεχίζονται οι προπονήσεις. Σάββατο η ομάδα μετέβηκε στην Αυστρία. Καταλαβαίνετε ότι ξεκινήσαμε νωρίς, είναι ιδανικές οι συνθήκες στην Αυστρία και όλα βαίνουν καλώς. Εκεί θα χτιστεί η καινούργια Πάφος».

Για τα δυνατά φιλικά: «Με τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν, την Κραϊόβα και τον Παναθηναικό. Είναι ιδανικές οι συνθήκες και ο τόπος γι' αυτά τα ματς».

Για τις μεταγραφές: «Είναι μαζί μας για την προετοιμασία, έχουμε τώρα και τον Νεόφυτο Μιχαήλ και δείχνουμε ότι η Πάφος είναι ελκυστικός προορισμός για τους Κύπριους. Πετύχαμε κάποιους στόχους και είμαστε Ευρώπη».

Για τον Πηλέα: «Ανακοινώνουμε έναν ποδοσφαιριστή όταν περάσει από Ιατρικές εξετάσεις. Μας ενδιαφέρουν οι Κύπριοι, το έχουμε πει πολλές φορές και όταν έχουμε κάτι επίσημο θα το ανακοινώσουμε».

Για τον Μάριο Ηλία: «Ο κάθε καλός Κύπριος μας ενδιαφέρει, είναι παίκτες που έχουν συμβόλαια και δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν. Υπάρχει ένα πλάνο που ακολουθούμε πιστά και θα δούμε αν οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν».

Για το αν θα είναι ο Νεόφυτος Μιχαήλ ο βασικός σε αυτούς τους πρώτους αγώνες: «Θα αποκτηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας κάτω των 22 ετών, ο Νεόφυτος είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός και με την Εθνική».

Για τον Τάνκοβιτς και δανεικούς: «Θέλαμε να μείνει και τα καταφέραμε, όπως και κάποιοι δανεικοί που είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους και θέλουν να επιστρέψουν. Είναι ο Μπότσκαϊ, ο Ρους, ο Πέπε δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Ο Ζάζα έχει ακόμη ένα χρόνο υποσχετική και θα παραμείνει. Ο Κοντρέρας επέστρεψε στην ομάδα του».

Για την εκδήλωση για το κύπελλο: «Στις 6 Ιουλίου θα γίνει μια εκδήλωση».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Είμαστε κοντά, ελπίζω σύντομα να υπάρχει απάντηση. Τρέχουμε και τις διαδικασίες για το ιδιόκτητο γήπεδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

Σε καλό δρόμο η Πάφος ενόψει Ευρώπης - Κέρδισε το δυνατό τεστ με Λέγκια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)-ThemaSports
30/06 @ 21:49

Σε καλό δρόμο η Πάφος ενόψει Ευρώπης - Κέρδισε το δυνατό τεστ με Λέγκια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Νικηφόρο ήταν το αποψινό δυνατό φιλικό τεστ της Πάφος FC στη Λετονία.

ΒΙΝΤΕΟ: Προβάδισμα με Ζάιρο για την Πάφο στο φιλικό με τη Λέγκια-ThemaSports
30/06 @ 20:27

ΒΙΝΤΕΟ: Προβάδισμα με Ζάιρο για την Πάφο στο φιλικό με τη Λέγκια

Στο 30ο λεπτό του φιλικοιύ αγώνα που διεξάγεται στη Λετονία ανάμεσα στην Πάφος FC και τη Λέγκια Βαρσοβίας, οι κυπελλούχοι Κύπρου άνοιξαν το σκορ με τον Ζάιρο.

Οι έντεκα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο για το φιλικό με τη Λέγκια-ThemaSports
30/06 @ 18:50

Οι έντεκα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο για το φιλικό με τη Λέγκια

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, για το αποψινό (19:00) φιλικό παιχνίδι στη Λετονία με αντίπαλο τη Λέγκια Βαρσοβίας:

Δυνατό φιλικό απέναντι στη Λέγκια-ThemaSports
30/06 @ 10:55

Δυνατό φιλικό απέναντι στη Λέγκια

Η Πάφος FC δίνει απόψε (30/6, 19:00) τον δεύτερο της φιλικό αγώνα, απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Φιλική πεντάρα της Πάφος FC  (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/06 @ 20:56

Φιλική πεντάρα της Πάφος FC (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος FC επικράτησε με 5-0 της Ιλίριας Λιουμπλιάνας σε φιλικό αγώνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ